evimin eşyalarından sıkıldım

Koltuklarınız eğer sağlamsa yani gürgen ceviz filansa koltukları yeniden kaplatmak daha mantıklı .Ben salon mobilyalarımı kaplattım .Şahane oldu her gören bayılıyor .
Pembe ağırlıklı çiçekli müthiş duruyor berjerlerde tek renk pudra .
Masamı da lake parlement idi beyaza boyattım .

Tavsiye ederim

Simdilik guzel koltuk kiliflari al yada kaplat, ben kendim dikmistim, bi de renkli minderler yaptim gonlume göre. Cocuk bi olsun hele bak sen gor o zaman kremi beyazi, hepsi birbirine giriyo valla:-)

Enerji konusunda hakkın var valla. Alıyor.. Kendini enerjimi alıyor diye de şartlama ama dur. :)
Koltuk üstü şallar, dah aaydınlık ışık, enerji veren taş ve objelerle durum kurtarılır. Çok kalabalıksa eşya azaltılabilir.
Feng Shui biraz derin ama bu tarz şeylere göre eşya yerleşimi denesen? Koltuk örtüleri var lastikli kılıf gibi?
Ufak tefek şeylerle idare edersen birkaç sene sonra hakkıyla değişir hem sen de iyice fikir edinirsin.

Kızlar bir yıldır evliyim eşim eşyaların seçimini bana bırakmıştı evlenirken hiç dekorasyon bilgim yoktu zaten çok küçük bir şehirdeyim çok seçeneğimde olmadı mobilya konusunda oturma odamın koltukları krem acayip kirleniyolar salon takımımın rengide soluk pudra gibi şu an eşyalarımdan hiç memnun değilim o kadar çok dekorasyon sitesi gezip bilgilendim gördüm inceledim ki evlendikten sonra.şimdi olsa bambaşka dizayn ederdim evimi .değiştirmeye kalksam yepyeni eşyalar ama içimede sinmiyor ikiside inanın şımarıklık beğenmemezlik değil toyluğumdan iyi seçemedim eşyalarımı napsam şimdi evim içime sinmiyince o enerjiyi alıp mutlu olamıyorum.
Koltuklarını başka renge yüzletebilirsin ben öyle yaptım sonuçta mobilya sağlam

ENERJİ MOBİLYADA DEĞİLDİR SİZDEDİR siz belkide evinize o enerjiyi veremiosunuzdur dekorasyon sitelerine bakıp üzülmektense evi olmayan dışarda kalan çok az eşyası olan insanlara bakıp sevinin birde kendinize sonuç çıkarın tabi iyi bir araştırma yapmadan ev hazırlanmaz hazırladığınız ev kendi tarzınız eşyalarınızı değiştirin görüceksiniz ki mutlu olmayacaksınız çünkü yenileri çıkacak ve siz buna asla yetişemiyceksniz...

Şu an için değişmem zor ama 3 5 yıl nasıl dayanıcam çok pişmanım hoşuma giden koltukları yemek odalarını görünce içim cız ediyor çok takıntılı bi insanım bişey istediğim gibi olana kadar uğraşırım
o hayati bemde yaptim ucuz ve ne bulduysam aldim dusinmeden ve suan pismanim. once ev almak istedigimiz icin esya degistirmek sacma gepiyor evimiz bizim ama 3 oda li bide yemek odasi mutfak banyo. ama dekor kinisiyla bende ilgilenmedim fazla. bem evimi ilerde klasik model altin ve beyazdan ve buz mavisiyle dekore etmek istiyorum. mesela tasli duvar kagitlari ve 3.d deniz manzarali elektriklo somine falan istiyorum. yemek masam siyah beyaz. krem ve tahtali istiyorum benim ki cam. yatak odasini beyaz istiyorum sadece byaz carssf kullaniyorum duvari kirmizi yaptirmistimm pismanim lila olmasini sitiyorum simdi. ayni sorun bendede varm ama atmayi kiyamiyorumm yemek masamin bi sandelyesi 350 euro. atamam da. beklicem yeni ev alirsak icime sindigi gibi zamanla doseriz.

Dekorasyonla alakalı sitelere, dergilere bakmayı bırakın, evinizde ki eşyalara odaklanın, şimdi beğendiğiniz modelleri alsanızda emin olun yenileri çıkınca beğenip aldıklarınızdan da sıkılırsınız, insanoğlu hep daha güzelini fazlasını ister, kim istemez ki, ben bu sitede ki evim güzel evim bölümüne takmıştım, baktıkça moralim bozuluyordu ben niye aceleyle aldım niye gönlümce alamadım diye, bakmayı bıraktım kafam rahat:)

Gerçekten sizden kötü durumda olanları düşünün, evleri dekorasyon dergisinden fırlamış gibi olanları düşündükçe üzülürsünüz.

Krem kötü değil ki benimde koltuklarım krem memnunum, foto ekleyebilirseniz yorum yapabiliriz

koltuklarınıza örtü diktirebilirsiniz..örtülerin rengiyle uyumlu halı alır birkaç yeni biblo,tablo eklerseniz belki yeni gibi durur :) ya da duvarların rengini değiştirebilirsiniz... :)

Kızlar bir yıldır evliyim eşim eşyaların seçimini bana bırakmıştı evlenirken hiç dekorasyon bilgim yoktu zaten çok küçük bir şehirdeyim çok seçeneğimde olmadı mobilya konusunda oturma odamın koltukları krem acayip kirleniyolar salon takımımın rengide soluk pudra gibi şu an eşyalarımdan hiç memnun değilim o kadar çok dekorasyon sitesi gezip bilgilendim gördüm inceledim ki evlendikten sonra.şimdi olsa bambaşka dizayn ederdim evimi .değiştirmeye kalksam yepyeni eşyalar ama içimede sinmiyor ikiside inanın şımarıklık beğenmemezlik değil toyluğumdan iyi seçemedim eşyalarımı napsam şimdi evim içime sinmiyince o enerjiyi alıp mutlu olamıyorum.
tek bir çözüm var döşemeleriyle oyna o da masraflıdır ama sıfırı kadar değil bence bunu düşün iyi bir döşemeci lazım ama işinin ehli yoksa mahvolur yastıklar koltuklar renklenir

Koltukların şeklinden memnunsan ya da o kultuklar iyi gibiyse yüzlerini değiştirebilirsin. İstediğin renkte desende değiştiridğinde yeni gibi oluyolar.

açık pudra ve krem rengi mobilya alanların çabuk sıkılacağını yeni gelin evleri sayfasında söylemiştim ve hep söylüyorum,arkadaşlar kullanıma bakın ,benimde eşim gitti deri koltuk seçti salona 2 yılda yıprandı şimdi kara kara düşünüyor öteki odada atıl gibi kaldılar.banane diyorum bir daha sen eşya seçmiceksin.

bende sene oluyor evleneli. ama eşyalarimi içime sinerek aldim.. içime sinmediyse almiyorum eşim seçim konusunda bana birakiyor. şimdiyse degiştirmek istediğim eşyalarda var onu ilerde yapıcam.

Koltuklar koyu renk olacak. Ama duvarlar ve diğer eşyalar iç açıcı renklerde olacak. Salon aydınlıksa sıkıntı yok, koltuklar koyu renk de olur yani hem çabuk kirlenmezler. Ben nefret ederim açık renk koktuktan falan.

Bende öyleyim evlenelim 3 yıl oldu eşyalarınızı biraz pahalı aldık hala dahada beğeniyorum mobilyalarımı fakat değişiklikte istiyor insan evinde heleki ev hanımıysan tüm gün evdeysen...
Hergün yeni birşeyler cıkıyor ve tüketim artıyor. İnsanlar aldıklarını beğenmiyor değişen modayla birlikte..şimdiki aklım olsa bende cok farklı şeyler secerdim sanırım.
Daha cok yeni evlisin yazık eşyalarına, evin dekorunu degiştir o bile keyfini yerine getirir

Back
X