- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi Son Edebiyat
Bende evleniyorumda yani ay sonu söz var onun için meraklıyım bu konuda fikir olduKardeşim e aldık hep Country yatak odası, salon & yemek odası takımları, koltuk takımı 2tane![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende evleniyorumda yani ay sonu söz var onun için meraklıyım bu konuda fikir olduKardeşim e aldık hep Country yatak odası, salon & yemek odası takımları, koltuk takımı 2tane![]()
Oo hayırlı olsun canım ♡♡Bende evleniyorumda yani ay sonu söz var onun için meraklıyım bu konuda fikir oldu![]()
Teşekkür ederim canım benimOo hayırlı olsun canım ♡♡
Ben beyaz mi krem gayet iyi bir seçim.bem beyaz eşyalar sonra sarariyor koltuk renkleri de gayet iyi gibi .sabret fikirlerin değişecek.bak burada beyazdan yakınan onca insan varGüzel objelerde kullanıyorum english home ikea bunlar şehrimde olmamasına rağmen sürekli online hoşuma giden objelerde alıyorum ama nafile koltuklar odanın havasını çok etkiliyor yemek takımım yatak odamın rengi krem mesela keşke bembeyaz alsaymışım diyorum ferah ferah çok pişmanım keşke şimdi seçme şansım olsaydı
sen evlenirken stresli sinirli yorgun geçirdiysen eşyalarınızı kötü seçmeniz normaldir.Kızlar bir yıldır evliyim eşim eşyaların seçimini bana bırakmıştı evlenirken hiç dekorasyon bilgim yoktu zaten çok küçük bir şehirdeyim çok seçeneğimde olmadı mobilya konusunda oturma odamın koltukları krem acayip kirleniyolar salon takımımın rengide soluk pudra gibi şu an eşyalarımdan hiç memnun değilim o kadar çok dekorasyon sitesi gezip bilgilendim gördüm inceledim ki evlendikten sonra.şimdi olsa bambaşka dizayn ederdim evimi .değiştirmeye kalksam yepyeni eşyalar ama içimede sinmiyor ikiside inanın şımarıklık beğenmemezlik değil toyluğumdan iyi seçemedim eşyalarımı napsam şimdi evim içime sinmiyince o enerjiyi alıp mutlu olamıyorum.
Onlar renk ayarından ışık oyunlarından öyle görünüyor sen alıp koysan fotoğraftaki gibi durmaz normal gözükürŞu an için değişmem zor ama 3 5 yıl nasıl dayanıcam çok pişmanım hoşuma giden koltukları yemek odalarını görünce içim cız ediyor çok takıntılı bi insanım bişey istediğim gibi olana kadar uğraşırım
Beyazla krem arasında fark yokki, deseydiniz koyu renk almışım keşke beyaz alsaydım, o zaman hak verirdim size. Beyazdansa kremi daha çok seviyorum ben.Güzel objelerde kullanıyorum english home ikea bunlar şehrimde olmamasına rağmen sürekli online hoşuma giden objelerde alıyorum ama nafile koltuklar odanın havasını çok etkiliyor yemek takımım yatak odamın rengi krem mesela keşke bembeyaz alsaymışım diyorum ferah ferah çok pişmanım keşke şimdi seçme şansım olsaydı