Sizin gibi kadınlara gerçekten hayranım. Asla şöyle olamadım. Dağınıklık nefesimi daraltıyor ama bitmiyor da. Hep bi toplama halindeyim, hep de dağınık....Kolay aslında. Az eşya. Az oyuncak. Çöpleri her gün at. Her akşam 1 saat eve ayır.
Aç bi video. Dinleye dinleye temizle evi. Ve sonra temiz tut. Online marketten alışveriş yap. Çocugunu eğit evi dağıtmasın. Sen de dağınıklık yapmayıver. Benim evim hep toplu. Çünkü dağıldığı an, anında toplarım. Yarına bırakmam.
Asla tezgaha bulaşık koymam. Makineye dizerim direkt.
Bugünün işini asla yarına bırakma. Dağılan yeri o an topla. İşin sırrı bu.
sanırım benım sorunum bu sonra yaparım deyıp bırakıyorum ondan sonrada ısın ıcınden cıkılmaz hale gelıyorKolay aslında. Az eşya. Az oyuncak. Çöpleri her gün at. Her akşam 1 saat eve ayır.
Aç bi video. Dinleye dinleye temizle evi. Ve sonra temiz tut. Online marketten alışveriş yap. Çocugunu eğit evi dağıtmasın. Sen de dağınıklık yapmayıver. Benim evim hep toplu. Çünkü dağıldığı an, anında toplarım. Yarına bırakmam.
Asla tezgaha bulaşık koymam. Makineye dizerim direkt.
Bugünün işini asla yarına bırakma. Dağılan yeri o an topla. İşin sırrı bu.
Sizin gibi kadınlara gerçekten hayranım. Asla şöyle olamadım. Dağınıklık nefesimi daraltıyor ama bitmiyor da. Hep bi toplama halindeyim, hep de dağınık....
İnşallah ben de yoluna koyarım.
Konu sahibine akıl veriyorum ama pek farklı olduğum söylenemez
15 güne bir abla geliyorsa tek çocuk herkes işe okula gidiyorsa neden bu kadar dağılıyor,çocuk oyununu bitirdiği an oyuncakları toplayın,bulaşıklar sabaha kalmasın, çamaşırı akşam atın yemekten sonra asın bitti gittimerhaba çalışan bir kadınım.5 yasında oğlum var haftanın 5.5 gunu calsıyorum.esım ın ısı hem çok yogun hem cok duzensız.zaten sorunum esım değil.evımde hıc duzenım yok ne bi market duzenı var ne yemek ne temızlık(15 gune 1 abla gelıyor).hanı biri olmaz biri olur en azından.cocugumla ılgılıyımdır parkı dersı odevı etkılıgı sporu herseyi yapmak ıcın ugrasırım onun ıcın mi boyle oluyor bilmiyorum.bend e duzenlı olmak ıstyorum bu arada robot süpürgemızde var .ama evde dagınıklıktan gecılmıyor abla gelmese biteriz hepten.calısan arkadaslarıma sormak ıstyorum sabah kaç ta kalkıyorsunuz gunluk düzen market temızlık planınız nedir bana yol gosterırsenız cok mutlu olurum.herkese tesekkur ederım sımdıden
Her şey dört dörtlük olmaz. İş birliği yapacaksınız. Çocuğunuz oyuncaklarını toplayacak eşiniz de yediğini içtiğini kaldıracak.merhaba çalışan bir kadınım.5 yasında oğlum var haftanın 5.5 gunu calsıyorum.esım ın ısı hem çok yogun hem cok duzensız.zaten sorunum esım değil.evımde hıc duzenım yok ne bi market duzenı var ne yemek ne temızlık(15 gune 1 abla gelıyor).hanı biri olmaz biri olur en azından.cocugumla ılgılıyımdır parkı dersı odevı etkılıgı sporu herseyi yapmak ıcın ugrasırım onun ıcın mi boyle oluyor bilmiyorum.bend e duzenlı olmak ıstyorum bu arada robot süpürgemızde var .ama evde dagınıklıktan gecılmıyor abla gelmese biteriz hepten.calısan arkadaslarıma sormak ıstyorum sabah kaç ta kalkıyorsunuz gunluk düzen market temızlık planınız nedir bana yol gosterırsenız cok mutlu olurum.herkese tesekkur ederım sımdıden
benım anladıgım sorun bu zaten o anda yapmıyorum sonra yaparım diye15 güne bir abla geliyorsa tek çocuk herkes işe okula gidiyorsa neden bu kadar dağılıyor,çocuk oyununu bitirdiği an oyuncakları toplayın,bulaşıklar sabaha kalmasın, çamaşırı akşam atın yemekten sonra asın bitti gitti
E sonra da yapmıyorsanız haftaya çekin yardımcıyı . Çalışıyormuşsunuz anlaşın kadınla her hafta gelsinbenım anladıgım sorun bu zaten o anda yapmıyorum sonra yaparım diye
Her hafta da gelse, evdeki dağınıklığa çözüm olmaz, iki gün yeter o dağınıklık, ve karışıklığın olması için.E sonra da yapmıyorsanız haftaya çekin yardımcıyı . Çalışıyormuşsunuz anlaşın kadınla her hafta gelsin
Çocugunu eğit evi dağıtmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?