- 6 Mart 2024
- 8.268
- 13.334
- 168
- 31
O zaman piskolojik yardım alması gerekiyor çünkü tüm işleri ertelemek de normal değil yani bi sorun olmalı ki ınsan hayatı salıversin .. sonuçta evde bi çocuk var yemeksiz boş dolap alısverissiz temızlık olmadan nası olcakHer hafta da gelse, evdeki dağınıklığa çözüm olmaz, iki gün yeter o dağınıklık, ve karışıklığın olması için.
5 yaşında çocuk annesinin bile alamadığı sorumluluğu alıp dağıttığını mı toplasın . Kadın zaten yapamıyorum diyor yapamadıgı biseyı nası öğretebilir kiKolay aslında. Az eşya. Az oyuncak. Çöpleri her gün at. Her akşam 1 saat eve ayır.
Aç bi video. Dinleye dinleye temizle evi. Ve sonra temiz tut. Online marketten alışveriş yap. Çocugunu eğit evi dağıtmasın. Sen de dağınıklık yapmayıver. Benim evim hep toplu. Çünkü dağıldığı an, anında toplarım. Yarına bırakmam.
Asla tezgaha bulaşık koymam. Makineye dizerim direkt.
Bugünün işini asla yarına bırakma. Dağılan yeri o an topla. İşin sırrı bu.
Akşam ev toplanıp yatılacak . Bulasık makinesini de çalıştorın Sabah herkes yatağını toplasın. Kahvaltı masası toplanıp evden çıkılsı . Böylece işten geldiginizde temiz bir ev olur. Sabah robotu calıştırop gidin. İşten gelince yemek yaparken bir yandan bulaşık makinesini bosaltın. Böylece yemekten sonra sadece tabakları makineye koyar geçer oturursunuz.merhaba çalışan bir kadınım.5 yasında oğlum var haftanın 5.5 gunu calsıyorum.esım ın ısı hem çok yogun hem cok duzensız.zaten sorunum esım değil.evımde hıc duzenım yok ne bi market duzenı var ne yemek ne temızlık(15 gune 1 abla gelıyor).hanı biri olmaz biri olur en azından.cocugumla ılgılıyımdır parkı dersı odevı etkılıgı sporu herseyi yapmak ıcın ugrasırım onun ıcın mi boyle oluyor bilmiyorum.bend e duzenlı olmak ıstyorum bu arada robot süpürgemızde var .ama evde dagınıklıktan gecılmıyor abla gelmese biteriz hepten.calısan arkadaslarıma sormak ıstyorum sabah kaç ta kalkıyorsunuz gunluk düzen market temızlık planınız nedir bana yol gosterırsenız cok mutlu olurum.herkese tesekkur ederım sımdıden
merhaba çalışan bir kadınım.5 yasında oğlum var haftanın 5.5 gunu calsıyorum.esım ın ısı hem çok yogun hem cok duzensız.zaten sorunum esım değil.evımde hıc duzenım yok ne bi market duzenı var ne yemek ne temızlık(15 gune 1 abla gelıyor).hanı biri olmaz biri olur en azından.cocugumla ılgılıyımdır parkı dersı odevı etkılıgı sporu herseyi yapmak ıcın ugrasırım onun ıcın mi boyle oluyor bilmiyorum.bend e duzenlı olmak ıstyorum bu arada robot süpürgemızde var .ama evde dagınıklıktan gecılmıyor abla gelmese biteriz hepten.calısan arkadaslarıma sormak ıstyorum sabah kaç ta kalkıyorsunuz gunluk düzen market temızlık planınız nedir bana yol gosterırsenız cok mutlu olurum.herkese tesekkur ederım sımdıden
Merak ettim calisiyormusunuz?Pasaklı ya da dağınıkların en önemli kusuru üşengeç olmaları. Totonu devirip yatmak yerine misal sadece yarım saat ayırsan her gün 1 odaya, o ev hep derli toplu kalıyor.
Şimdi imkan çok. Hazır temizlik bezleri stokluyorum. Kokusuzu da çıktı. Döküleni anında silerim. Tv, dolaplar vs üşenmem tozlanmasını beklemeden silerim. Kirli çamaşır biriktirmem. Tv izlerken 5 dk dondururum asar gelir tvye devam ederim. Kahve içerken o an bir de video açarım, otura kalka mutfakta 1 saat içinde dolapları düzenlerim. Stres yapmam.
Benim temizlik günüm yok. Temizlik toplu yapılmamalı. Yorucu olur. Gördüğün an orayı sil süpür. Banyoyu her duştan sonra şöyle bir sil. Klozete domestosu dök kapağını kapat o temizliyor zaten.
Çocuğun da eşyalarını dağıtmasın. Artık bunu idrak etme yaşına gelmiş. Sen de dağınık kaoslu bi evde değil sade ve düzenli bi evde yaşamaya şartla kendini. Dağınıklık çok can sıkıcı. Hiç sevmiyorum. Okb değilim. Ruhsal sıkıntım yok. Ama ben dağınıklıktan bunalıyorum. Temizliği eğlenceye dönüştürüyorum. Zamana yayıyorum. Böylece yorulmuyorum. Tavsiye ederim.
Ben de çalışıyorum ve 2 yaşında bir kızım var , aşırı planlı bir insanım, evimi her an toplarım temizlerim, gece yatmadan önce asla bulaşık, dağınıklık bırakmam, sabahta mutlaka şarjlı dikey süpürgem ile her yeri süpürürüm( aşırı pratik) asla odalarımı dağınık bırakamam, çamaşırlar düzenli yıkanır ve katlanır, yemek işi bazen kolay bazen de zahmetli yerine göre çok takılmayız eşim de ben de , kızımın oyunu bittiği gibi toplar temizlerim , hergün tuvalet banyo temizlenir , düzen takıntılı bir insanım, bence bu kişi ile alakalı, evim daima derli topludur, çat kapı misafirim bile gelse telaş yapmam , eşim de böyle alıştırdım ikimiz de sürekli toplarız düzenleriz, kızım da başak burcu eli bile kirlense hemen sil dermerhaba çalışan bir kadınım.5 yasında oğlum var haftanın 5.5 gunu calsıyorum.esım ın ısı hem çok yogun hem cok duzensız.zaten sorunum esım değil.evımde hıc duzenım yok ne bi market duzenı var ne yemek ne temızlık(15 gune 1 abla gelıyor).hanı biri olmaz biri olur en azından.cocugumla ılgılıyımdır parkı dersı odevı etkılıgı sporu herseyi yapmak ıcın ugrasırım onun ıcın mi boyle oluyor bilmiyorum.bend e duzenlı olmak ıstyorum bu arada robot süpürgemızde var .ama evde dagınıklıktan gecılmıyor abla gelmese biteriz hepten.calısan arkadaslarıma sormak ıstyorum sabah kaç ta kalkıyorsunuz gunluk düzen market temızlık planınız nedir bana yol gosterırsenız cok mutlu olurum.herkese tesekkur ederım sımdıden
Sen bensin , anlık yaparım işlerimi asla biriktirmem...Pasaklı ya da dağınıkların en önemli kusuru üşengeç olmaları. Totonu devirip yatmak yerine misal sadece yarım saat ayırsan her gün 1 odaya, o ev hep derli toplu kalıyor.
Şimdi imkan çok. Hazır temizlik bezleri stokluyorum. Kokusuzu da çıktı. Döküleni anında silerim. Tv, dolaplar vs üşenmem tozlanmasını beklemeden silerim. Kirli çamaşır biriktirmem. Tv izlerken 5 dk dondururum asar gelir tvye devam ederim. Kahve içerken o an bir de video açarım, otura kalka mutfakta 1 saat içinde dolapları düzenlerim. Stres yapmam.
Benim temizlik günüm yok. Temizlik toplu yapılmamalı. Yorucu olur. Gördüğün an orayı sil süpür. Banyoyu her duştan sonra şöyle bir sil. Klozete domestosu dök kapağını kapat o temizliyor zaten.
Çocuğun da eşyalarını dağıtmasın. Artık bunu idrak etme yaşına gelmiş. Sen de dağınık kaoslu bi evde değil sade ve düzenli bi evde yaşamaya şartla kendini. Dağınıklık çok can sıkıcı. Hiç sevmiyorum. Okb değilim. Ruhsal sıkıntım yok. Ama ben dağınıklıktan bunalıyorum. Temizliği eğlenceye dönüştürüyorum. Zamana yayıyorum. Böylece yorulmuyorum. Tavsiye ederim.
Çalışıyor musunPasaklı ya da dağınıkların en önemli kusuru üşengeç olmaları. Totonu devirip yatmak yerine misal sadece yarım saat ayırsan her gün 1 odaya, o ev hep derli toplu kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?