K
kerkenes
'in gurultu sinifsaldir söylemine katiliyorum.
Yesil alan olmayan yerde gurultu dagilir, bizim sitede 30 cocuk bagira bagira oynuyor hicbir komsu rahatsiz degil, cunku agaclarimiz sesi kesiyor.
Cocuklarin yesil alana, parka, kosabilecekleri alana ihtiyaclari var ve cocugu sokaga salmak basindan savmak degildir, ekran vermemek icin baska care yok, ya ekran ya sokak, cocuklar evdeki etkinliklerle ne kadar mutlu olabilirler ki? Ne kadar oyalansinlar?
Cocugunuz simdi bebek oldugu icin ses konusunda hassassiniz anlıyorum ama bunun cozumu var bebeginizi gurultuye alistirin, birkac ay zorlar ama sonra cok rahat edersiniz, benim 2 kizimda gurultuye alisik, bilerek alistirdim, uyurlarken supurge tuttum, yuksek sesle muzik dinledim, kapi zilimin sesini kismadim vs vs alistilar. Simdi yanımda uyurlar ben sohbetimi rahat rahat ederim arkadaslarimla, kahkahalar atariz yinede uyanmazlar.
Sizde alistirin, sese duyarli cocuk buyudukce daha cok zorluk ceker, buyudugunde kalabaliklara girmesi gerektiginde cok zorlanir, gece bir yerden donmeniz gerektiginde eve girerken uyanir, kucaginiza alirsiniz uyanir, arabada uyumaz hep ugrasirsiniz, bir anne olarak tavsiyem sesten korkmayin, alisin, alistirin.
N
nancyl