- 8 Mart 2019
- 2.927
- 3.988
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle insanlar yüzünden inanın panik olduk.oglumu bisiklet yolu olan parka göturdum akulu arabasına bindi.bira ses çıkarıyor yola çıkalım ses oluyor desimmeaimmkizdi burası Park rahatsız olan piknik alanına gitsin. yuzen ördeğe karşılar köpeğe karşılarBenım bakış açım tektir kimse benım çocuğuma kocasıyla camdan kafasını sündürüp laf atamaz ! Birileri hasta birileri yaşlı birileri çocuk uyuttu die dışarda hayatı devam eden insanların yaşama haklarını kısıtlayamayız . Kapımın karşısı park gece 11-12 ye kadar çocukları 12 den sonra gençleri dinliyoruz ve şükrediyorum elhamdülillah hâlâ çocuklarımız çıkılabiliyor kapı önüne die .
Bide o vardı dimi kazları yüzüyor die şikayet etmıslerdı.Yani sokaktada oynamayacaksa ne yapsın bu çocuklar.benim.oglum bebek iken apartmanın tüm çocukları apartman boşluğunda top ta oynadı ciglikta attı tepindi.asansorde küçük bebegimle iken sarteli attirdiklari için Kaldim bagiriyorum seslerinden sesim duyulmuyor.kabus gibi idi.yonetici hep guruptan yazdı komşuların çoğu şikayetçi idi.cunku evet evde ses etmesinler evde diye apatmana saliyorlardi.ama sokakta oynamalrina karismadim karisamam.kimse karisamaz cami kapattım geçtim arka odaya.benim çocuğum dünyanın merkezi değil.sokaga saliyorlar lafı kadar saçma bir laf daha duymadım
Böyle insanlar yüzünden inanın panik olduk.oglumu bisiklet yolu olan parka göturdum akulu arabasına bindi.bira ses çıkarıyor yola çıkalım ses oluyor desimmeaimmkizdi burası Park rahatsız olan piknik alanına gitsin. yuzen ördeğe karşılar köpeğe karşılar
Kazları şikayet ederler köpekler yüzüyor diye öldürürler ne biçim millet olduk çıktık ya iğreniyorum bu yüzden gerçektenBide o vardı dimi kazları yüzüyor die şikayet etmıslerdı.![]()
Saygı saygı die bagırıyorlar yaşam hakkı die yükseliyorlar ya işte güya .Kazları şikayet ederler köpekler yüzüyor diye öldürürler ne biçim millet olduk çıktık ya iğreniyorum bu yüzden gerçekten
Mahalle ayrı sokak ayrı ya .Az ötede oynasalar bişey olmaz.Topu topu 100 m.Boyle yaparsınız yapmazsiniz bilemem.Ama kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok.Cocuklarinizin da yok.Cozumu siz bulun o zmana. Bebeğe ve anneye de yazık.İyi günlerNiye benim çoçuğum gidip başkasının mahallesinde oynayacak hanımefendi kapımın önü dururken yaa böyle bi mantık yok kusura bakmayın
İiyi günler
Aileleri zaten bizi duyuyorlar, yüz yüze baktığımız insanlar çocukları azarlamıyor veya sohbet muhabbet etmiyoruz "çocuklar biraz sessiz olabilir misiniz? veya "bebek uyuyor lütfen biraz sessiz olalım" gibi rica suç sayılmaz efendim hatta saat 22:00/23:00te bile hala evimin önünde sesli bir şekilde oyun oynanması asıl suç olan değil mi?Tabikide çocuklar sokakta oynayabilirler . Ekran vermek istemıyor kimse çocuğuna doğal olaraktan . Napacak bu çocuklar parklar sapık dolu yada eve uzak olabilir kapısının önünde de oynamasınlar mı havalar sıcak evler boğuyor .
cocuğunuzu sokaktan öte odada uyutun yada camlar ses gecırmesın die fitillerini falan yenileyin eski ahşap pencere ise macunlarını tazeleyin . Yani evi taşımayı çözüm zannediyorsanız daha beter komşulara Deng gelip gece gündüz ugrasmayı da göze almalısınız buda bi ihtimal çünkü . Kapınızın önü parkta olabilirdi o zaman napacaktınız ? Sizin zamanınızla şimdiki zaman aynı mı kapısının önünden 1 adım bile uzaklaşmamalı çocuklar ne demek gitmesini bilirdik nereye gitmelerini istiyorsunuz
Ayrıca 18 yaş altı çocuklara söz atmanız suç eşinizde sizde yanlış uyarı yapıyorsunuz . ben olsam sizi şikayet ederdim çocuğumu taciz ediyor die . Yorumum size ters gelebilir ama gerçekten de velisi olmayan çocuğa yada yanında olan çocuklara gerek söz gerek dokunulması şu dönemde bi anne olarak bilmeniz gereken bi kural . Biri çocuğunuza bisey dese yada gelip sevmek için dokunsa rahatsız olursunuz ama başkalarının çocuklarına eşinizle müdahale etme cüretleri göstermişsiniz .
Hayır araba geçmiyor çıkmaz sokak burası? Ayrıca park yakınımızda var oraya gidilebilir!Sokağa kafayı takmış zihniyetler yüzünden birileri sürekli öldürülüyor sokakta yürüme gece geç saatte sokağa çıkma onu giyme bunu yapma surdan geçme yan baktı . Herkes kapısını kapatıp eviyle ilgilenmeli . O sokaktan hıc araba geçmiyor galiba gücü küçücük çocuğa mı yetıyor arasın polisi hadi sokakta ses var çocuklar oynuyor desin . Kimse Kimsenın çocuğuna laf söyleme hakkına sahip değildir .konu sahıbıne çocuklara eşiyle söz attığı ıcın kızıyorum bakış acınızı değiştirin
Nasıl bir evde oturuyorsunuz eski mi ??Aileleri zaten bizi duyuyorlar, yüz yüze baktığımız insanlar çocukları azarlamıyor veya sohbet muhabbet etmiyoruz "çocuklar biraz sessiz olabilir misiniz? veya "bebek uyuyor lütfen biraz sessiz olalım" gibi rica suç sayılmaz efendim hatta saat 22:00/23:00te bile hala evimin önünde sesli bir şekilde oyun oynanması asıl suç olan değil mi?
Eski tabi eşimin anneannesi yaptırmış kendisi 90 yaşında siz hesap edin artık camlara baktıracağım zaten çünkü camı kapadım mı açtım mı belli değil öyle fark ettirmiyor yaniNasıl bir evde oturuyorsunuz eski mi ??
Pencereyı kapattın mı evımın dibi cami ezan sesi bile girmiyor arada sokak falan yok bildiğiniz dibimiz cami duymuyoruz . Hem cami hem park
Bian evvel camlara çözüm bulun o zaman . Ama çocuğunuzu sese alıştırmalısınız her zaman sessizliği bulamazsınız mesela hıc mı dışarı çıkmazsınız aile yemekleri piknikler avm gezileri market alısverıslerı o zaman uyuyunca napıyorsunuz ?Eski tabi eşimin anneannesi yaptırmış kendisi 90 yaşında siz hesap edin artık camlara baktıracağım zaten çünkü camı kapadım mı açtım mı belli değil öyle fark ettirmiyor yani![]()
Ortak alanlara karışma hakkımız yok maalesef. Çocukları uyarabilirsiniz ama devam ederlerse yapacak bir şeyiniz yok.Bebeğimi zar zor uyutmaya çalışıyorum sağ olsunlar çığlıklarıyla, gürültüleriyle tüm çabamı çöp ediyorlar. Eşim de, ben de kaç kez güzelce uyardık "Burada ses yapmayın çocuklar bakın bebek uyuyor" bariz ve net değil mi? Dün annesi gelmiş bir tanesinin "burası sokak tabi oynayacaklar" diyor hanımefendi "başımdan sağıyorum iyi oluyor yan gelip yatıyorum" diyemediği için böyle demeyi tercih etti galiba!!! Gerçekten sinir bozucu mahallece aynılar bu mobbing değilde ne? Taşınmak dünya para, tartışmak nereye kadar... Zamanında bizde oynadık ama rica edildiğinde gitmesini bildik. Benim durumumu yaşayanlar var mı?
100 mt ötede de başka bir bebek varsa ne olacak? O da rahatsiz olabilir, 200 mt ötede hasta vardır o da rahatsız olabilir, 300 mt ötede cenaze vardır o da rahatsız olabilir. Şehir dışına kadar yolları var o haldeMahalle ayrı sokak ayrı ya .Az ötede oynasalar bişey olmaz.Topu topu 100 m.Boyle yaparsınız yapmazsiniz bilemem.Ama kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok.Cocuklarinizin da yok.Cozumu siz bulun o zmana. Bebeğe ve anneye de yazık.İyi günler
Çok detaylı yazmam gerekiyormuş burada onu öğrendim sayenizde. Bakın hanımefendi normalde seste uyur ama çocuklar bir gidiyor bir geliyor bir anda çığlıklar atıyorlar giriş kattayım camın demirlerine top attıklarında veya ellerindeki sopayla (nasıl bir oyunsa artık) vurup durduklarında haliyle bebeğim uyanıyor, üst katımızda anneannemiz oturuyor o da yaşlı olduğu için başının ağrıdığını ve kaldıramadığını söylüyor çünkü inanın sabahtan-geceye kadar sürekli gürültü halindeler kendi evlerinin önünde olsalar zaten laf etmem ama çıkmaz sokağın dibine yakın olduğumuz için sanırsam bizim evin önüne gelip oynuyorlar, sokağın başında kendi evleri...Bian evvel camlara çözüm bulun o zaman . Ama çocuğunuzu sese alıştırmalısınız her zaman sessizliği bulamazsınız mesela hıc mı dışarı çıkmazsınız aile yemekleri piknikler avm gezileri market alısverıslerı o zaman uyuyunca napıyorsunuz ?
Bunu ben de yazacaktım da üşendim o zaman100 mt ötede de başka bir bebek varsa ne olacak? O da rahatsiz olabilir, 200 mt ötede hafta vardır o da rahatsız olabilir, 300 mt ötede cenaze vardır o da rahatsız olabilir. Şehir dışına kadar yolları var o halde