Evimin önünde oynayan çocuklar!

• Konu Sahibi Konu Sahibi nancyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vallahi ben sizi çok iyi anlıyorum. Bizim burada da var anneleri sabahtan sokağa salıyor akşam 10 11 olmuş çocuklar hala dışarıda, toz toprak içindeler. Biz hepimiz çocuk olduk bizim bir oynama adabımız ve saatimiz vardı

Çok fazla yüklemişler size de ya evet ben sizi çok iyi anlıyorum ama inanın yapacak bişi olmuyor maalesef. Bu sıcakta camı kapatıyorum ses gelmesin diye. Hadi çocuktur laf anlamaz diyorum ama bazen bizim burda büyükler bile saçma sapan sesler çıkarıyor.

Neyse ki müstakil Bi eve geçmemize az kaldı nefret ediyorum apartman hayatından.

Bırakın bebeğiniz sese alışsın. İlerde çıt sesinde uyanır uyku sorunu yaşar. Biraz sıkıntı yaşarsınız ama sonra iyi olur.

Sapla samani ayirmak lazim. Onlar hayvan dusmani. Burada ise konu sahibi ciddi bir durumdan sikayetci. Iki sikayet arasi fark var.
Hayvanla cocuk bir de apayri seyler valla. Hayvan durdan falan anliyor, kendi halinde oynuyor, takiliyor, ortama guzellik katiyo butun hayvanlar, cocuk oyle mi ama... cocuk sadece kendi annesine guzeldir, etrafa rahatsizlik vermeye de hakki yoktur.
evet hayvanlar alemi zaten kedi kopek ve muhabbet kusundan ıbaret... :)) hepsı de otur yerıne dıyınce oturuyor. ben hic sus dıyınce susan kus gormedım :) cocuk dogurmak zorunda degılsın. gen aktarımı yapmak zorunda da degılsın. bırak sen cocuklara yaklasma zaten.

evet hayvanlar alemi zaten kedi kopek ve muhabbet kusundan ıbaret... :)) hepsı de otur yerıne dıyınce oturuyor. ben hic sus dıyınce susan kus gormedım :) cocuk dogurmak zorunda degılsın. gen aktarımı yapmak zorunda da degılsın. bırak sen cocuklara yaklasma zaten.
Hamileligin verdigi icgudulerle okudugunuzu idrak edememissiniz bir de ustune kendinizce eglenmissiniz. Evet ya bizim sokaklarda maymun falan da var zaten. Sokakta diyorum sokakta... kedi ve kopekten bahsediyorum ve evet insan cocuklardan daha iyiler bu da benim fikrim. Size dusmedi bana laf etmek! Haddinizi bilin!

Back
X