- 30 Aralık 2019
- 150
- 249
- 103
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hayvanlar alemi zaten kedi kopek ve muhabbet kusundan ıbaret... :)) hepsı de otur yerıne dıyınce oturuyor. ben hic sus dıyınce susan kus gormedım :) cocuk dogurmak zorunda degılsın. gen aktarımı yapmak zorunda da degılsın. bırak sen cocuklara yaklasma zaten.Sapla samani ayirmak lazim. Onlar hayvan dusmani. Burada ise konu sahibi ciddi bir durumdan sikayetci. Iki sikayet arasi fark var.
Hayvanla cocuk bir de apayri seyler valla. Hayvan durdan falan anliyor, kendi halinde oynuyor, takiliyor, ortama guzellik katiyo butun hayvanlar, cocuk oyle mi ama... cocuk sadece kendi annesine guzeldir, etrafa rahatsizlik vermeye de hakki yoktur.
Hamileligin verdigi icgudulerle okudugunuzu idrak edememissiniz bir de ustune kendinizce eglenmissiniz. Evet ya bizim sokaklarda maymun falan da var zaten. Sokakta diyorum sokakta... kedi ve kopekten bahsediyorum ve evet insan cocuklardan daha iyiler bu da benim fikrim. Size dusmedi bana laf etmek! Haddinizi bilin!evet hayvanlar alemi zaten kedi kopek ve muhabbet kusundan ıbaret... :)) hepsı de otur yerıne dıyınce oturuyor. ben hic sus dıyınce susan kus gormedım :) cocuk dogurmak zorunda degılsın. gen aktarımı yapmak zorunda da degılsın. bırak sen cocuklara yaklasma zaten.
ayy hamılelıkten vuracak ınsan dusmanıHamileligin verdigi icgudulerle okudugunuzu idrak edememissiniz bir de ustune kendinizce eglenmissiniz. Evet ya bizim sokaklarda maymun falan da var zaten. Sokakta diyorum sokakta... kedi ve kopekten bahsediyorum ve evet insan cocuklardan daha iyiler bu da benim fikrim. Size dusmedi bana laf etmek! Haddinizi bilin!
ahhaahs bi de sokakta dıyorum sokaktaaa dıye honkurmussun ya. nerde demissinSapla samani ayirmak lazim. Onlar hayvan dusmani. Burada ise konu sahibi ciddi bir durumdan sikayetci. Iki sikayet arasi fark var.
Hayvanla cocuk bir de apayri seyler valla. Hayvan durdan falan anliyor, kendi halinde oynuyor, takiliyor, ortama guzellik katiyo butun hayvanlar, cocuk oyle mi ama... cocuk sadece kendi annesine guzeldir, etrafa rahatsizlik vermeye de hakki yoktur.
Ne güzel açıklamışsınız çok ama çok hak verdim size. Bizim burda çocuk sabah Bi çıkıyor dışarı akşama kadar dışarıda. Hiç mi yemek yemeğe de gitmiyorsunuz ya hiç mi demiyor oğlum napıo dışarıda merak edin Bi yok.açıkçası ben konu sahibini bi yere kadar anlayabiliyorum. benim evim sitedeki tek çardağa bakıyor bütün pencerelerim balkonum öyle. sitede 10 tane çocuk sabahtan akşama kadar bağrış çağrışlar inanın bişey demiyorum seslerine ancak erkek çocuk grubu tam pencerelerimin önünde futbol oynuyor tüm camlarımda top lekesi,balkon camlarını zar zor sildim akşamına futbol topu izi vardı sinekliklerim yırtıldı hep, sinekliğim olmasa mutfakta futbol topu bulacaktım muhtemlen ocaktaki tencereye denk gelirdi. sitenin bütün lambalarını kırdılar çardaktaki banklar hep kırıldı. uyurken o top sesi cama çarpınca öyle bi ses çıkyo ki bomba gibi ben yataktan zıplıyorum migrenim tutuyor çığlık atıyorlar benim koltuğumun arkası ebeleme duvarı oluyor arada sadece duvar var bin kere 50ye kadar saymalarını dinlliyorum delirecek gibi oluyorum. telefonda karşıdakinin sesi duyulmuyor abartmıyorum bunları. arada çıkıp uyarmak zorunda kalıyorum ki bundan nefret ediyorum niye başkasının çocuğunu uyarayım çocuk onlar çünkü şimdi söylüyorum 5 dk duruyorlar sonra yine aynı çözüm bulamadım ben. gece 9 dan sonra gürültü yasaklandı çünkü gece 12 1 lere kadar muhabbet dinliyordum bütün birinci katlarda aynı problem. bence bu da doğru değil çoğunlukla bişey demiyorum demek de istemiyorum ben de çocuk oldum mahallenin gıcık yaşlı teyzesi amcası gibi hissediyorum kendimi ama dayanamıyorum. yönetimle de konuştum derdimi çocuğum yok ve 10 tane çocuk sesini salonumun ortasındaymış gibi akşama kadar dinlemek istemiyorum bence o aileler de istemez. orası da benim evim dinlenemiyorum yani benim suçum ne. evimi değiştirmek istiyorum başka çarem yok bizim annemiz babamız bin kere tembih ederdi başkasını rahatsız etmeden oynayın kimsenin malına zarar vermeyin diye hele birinin camına arabasına top atsak eve gelince kesin azar yerdik. şimdi herkesin çocuğunun her hakkı var bence sorun ailelerde yoksa ben gerçekten bişey demiyorum oyun oynasınlar hoşuma da gidiyor ne güzel evde moron gibi ekrana bakmıyorlar.