Teşekkür ederim ama ev sahibi sözleşme var falan diyorSüper evin olması hiç düşünmeyin çıkın çekilmez inşaat.
Çok Geçmiş olsun tekrar
Hayır zaten kupkuru tavanda düşenlerdeAklıma gelmişken, nemi arttıracak bir durum var mıydı evde? Ağır buharlı bir yemek pişmesi, ıslak çamaşır kurutulması, buhar makinesi çalıştırılması gibi?
Ev sahibi diretecek gibi duruyorCan güvenliği daha önemli, bu şartlarda oturmanız çok riskli
Peki böyle bir durumda sözleşmem bitmeden evden çıkabilir miyimGeçmiş olsun öncelikle. Çekilin müteahhit kızı geldi :) Bu beton değil, sıvası kalın yapılmış, o yüzden taşıyamamış çökmüş. Ciddi bir problem değil.
Verilmiş sadakamız varmış ciddenAy nasıl olmuş ya Allah korumuş vallahi
Hayır sanmıyorum. Sözleşme gereği kalan kira bedelini vermeniz gerekiyor. O ev yeni kiracı bulunana kadar zarar edecek sonuçta. Ev sahibinin de hakları var. Ama ev sahibiyle konuşun, belki anlaşmaya varırsınız.Peki böyle bir durumda sözleşmem bitmeden evden çıkabilir miyim
Hayır sanmıyorum. Sözleşme gereği kalan kira bedelini vermeniz gerekiyor. O ev yeni kiracı bulunana kadar zarar edecek sonuçta. Ev sahibinin de hakları var. Ama ev sahibiyle konuşun, belki anlaşmaya varırsınız.
Şaka mısınız yorum yapabilirsiniz ama böyle tepki veremezsiniz. Gece yatarken kafama düşse o korkuyla uyanmam bile benim için yeterli bir sebep. Ayrıca eşimin nöbetleri oluyor yalnız oluyorum empati kuramıyor musunuz ?Hanımefendi altı üstü sıva ya. Ayağınız takılıp yere düşseniz ölme ihtimaliniz daha fazla. Beton demişler, alakası yok. Çıksanız bile kalan kirayı ödemek zorundasınız. Ev sahibi de yaptırmak zorunda, ki çıksanız belki ev sahibinin işine gelebilir verir iki katına kiraya en fazla, o yüzden konuşun dedim. Karşılıklı anlaşırsınız belki.
Ev sahibi neye güvenip problem çıkarıyor evi nerdeyse başınıza yıkılacakmış pes .Teşekkür ederim ama ev sahibi sözleşme var falan diyor
Kiracı bulamayacak diye sanırım bizi evde kalmaya zorluyor ama hodri meydan diyorumEv sahibi neye güvenip problem çıkarıyor evi nerdeyse başınıza yıkılacakmış pes .
Can güvenliğiniz daha önemli
yani bence de kalınmaz ya tavanı çökmüş ötesi mi var nereye şikayet etseniz siz haklı çıkarsınız.Kiracı bulamayacak diye sanırım bizi evde kalmaya zorluyor ama hodri meydan diyorum
Olmasa iyiymiş ama diğer arkadaş da söylemiş, bu düşenler beton değil, sıva. Sıvasının dökülmesi de ev sahibi yaptırdığı sürece sözleşme feshetmek için yeter sebep değil gibi geldi bana da.Hayır zaten kupkuru tavanda düşenlerde
Apartmanda üç kişiyle konuştum hepsi bizde de oldu sürekli oluyor dava açtık mütahiye dediler bir kişi de yaralanmışOlmasa iyiymiş ama diğer arkadaş da söylemiş, bu düşenler beton değil, sıva. Sıvasının dökülmesi de ev sahibi yaptırdığı sürece sözleşme feshetmek için yeter sebep değil gibi geldi bana da.
Binanın sağlamlığı vs. ilgili hiçbir fikir vermez bunun da tekrardan altını çizeyim. İlla çıkmak istiyorsanız ben yerinizde olsam ev sahibimle anlaşmaya çalışırdım, belki 1-2 kira vererek çıkarsınız böylece, o sürede o da kiracı bulursa iki taraf da mağdur olmaz. Bir yerde olması da tekrarlayacak, yatak odasında mutfakta vs olacak demek değil. Çıkan ses sizi çok korkutmuş haklı olarak, bizim de aklımız çıkmıştı, bir de altındaydık o sıradaama kafamıza düştü yine de bir hasar vermedi yani…
Devamlı oluyorsa komple kazınıp tekrardan sıva yapılması gerekiyor demek ki. Sıvacının işçiliği çok kötüymüş desenizeApartmanda üç kişiyle konuştum hepsi bizde de oldu sürekli oluyor dava açtık mütahiye dediler bir kişi de yaralanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?