Aynen öyle çok korktum anlatamam. Bir yandan kış bir yandan her şeyi ben yapacağım eşim çalışıyor diye çıkmayalım evden diyor ama ya başka yer de çökerse diye korkuyorumverilmiş sadakanız varmış
Ev sahibi sabah gelecek zaten yaptıracakta ama 2 aylık evliyim mobilyalarım kurulurken bir duvar rafım vardı mobilyacı ağır kitap koyma dedi bu evin duvarları sağlam değil çöker dediBenim evimin tavanına da buna benzer bişey oldu.
Ev sahibine bilgi verin yaptırsın.saglam olursa oturursunuz bu kış gününde taşınmak zor olur.
Bizim ev sahibi yaptırmadı biz yaptırdık masraflı iş o ise girmeyin.
Çok geçmiş olsun.Ev sahibi sabah gelecek zaten yaptıracakta ama 2 aylık evliyim mobilyalarım kurulurken bir duvar rafım vardı mobilyacı ağır kitap koyma dedi bu evin duvarları sağlam değil çöker dedi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun fikir verdiğiniz için. İnşaat ne kadar sürmüştü evinizde ?Çok geçmiş olsun.
O zaman evin betonuyla alakalı ciddi problem var ve tekrar edebilir.
Dikkat etmek lazım ya çocuk falan olsaydı Allah korumuş.
Biz tasinmadik tavanı yaptırdık ama masraflı oluyor,tekrar da olmadı.
İdare ederim derseniz bence masrafa girmeyin yaza tasinirsiniz.
Belki ev sahibi çözüm söyler bir daha olmaması için
Mobilyacı nasıl anlamış evin yapısınıEv sahibi sabah gelecek zaten yaptıracakta ama 2 aylık evliyim mobilyalarım kurulurken bir duvar rafım vardı mobilyacı ağır kitap koyma dedi bu evin duvarları sağlam değil çöker dedi
Bizim evde isizn gibi olmadı.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun fikir verdiğiniz için. İnşaat ne kadar sürmüştü evinizde ?
Şöyle ki rafı asmak için duvarı matkapla delerken sorun yaşadı duvar sağlam değil zor tutturdum ağır kitap koymayın dedi. Öyle bir sesle tek parça halinde tavan düşünce deprem oldu sandımMobilyacı nasıl anlamış evin yapısınıbir ağır kitaplla çöken ev sizi nasıl taşıyor
Açıkçası ben hiç orada yaşamanız taraftarı değilim amaŞöyle ki rafı asmak için duvarı matkapla delerken sorun yaşadı duvar sağlam değil zor tutturdum ağır kitap koymayın dedi. Öyle bir sesle tek parça halinde tavan düşünce deprem oldu sandım
Benim de şaşırdığım o ev sahibi de sordu kabardı mı ıslaklık var mı diye ama ne düşen parçada ne de tavanda bir şey yok kupkuruBizim evde isizn gibi olmadı.
Yukarıdaki su deposundan su akti kabarciklar oldu tavanda dokulmeler oldu.
Önce orayı zımpara yaptılar.
Kazıyıp alçı çekildi bir gün durdu sonra boya yapıldı toplam 2 gün sürdü.
Isparta da ciddi anlamda ev sıkıntısı var asker ve öğrenci çoğunluklu olduğu için hep apart yapıyorlar evler sadece şehrin dışında 10 km ötede var oraya gitmek istememiştim ama keşke gitseymişimAçıkçası ben hiç orada yaşamanız taraftarı değilim amahem zaten 65 metrekare de çok küçük yani
Yok zaten eğer yukarıdan sıvı alsa bu şekilde cokmuyor.Benim de şaşırdığım o ev sahibi de sordu kabardı mı ıslaklık var mı diye ama ne düşen parçada ne de tavanda bir şey yok kupkuru
Isparta'yi seviyorum benIsparta da ciddi anlamda ev sıkıntısı var asker ve öğrenci çoğunluklu olduğu için hep apart yapıyorlar evler sadece şehrin dışında 10 km ötede var oraya gitmek istememiştim ama keşke gitseymişim
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunBen bizim tavandan su geldiğinde fotoğraf çekmiştim bulursam ekleyeyim bakın tavandan su gelince nasıl görünüyor.
Haftasonu Burdur’a gezmeye gelmiştim Burdur şiş denedik çok güzeldi ama maalesef eşim sabah 6 buçukta işe gidiyorIsparta'yi seviyorum ben
Burdur da isparta ile dipdibe .Burdur da yasasaniz eşiniz işe gidip gelse ? Öyle olmuyor mu
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunevden kesinlikle çıkmam gerektiğini anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?