• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimin tavanı çöktü lütfen fikir verin 🥲

bilgeennn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2021
30
21
3
29
Arkadaşlar merhaba
Daha yeni evliyim ve bulunduğumuz şehirde merkezde oturmak istedik. Pek ev bulunmayan bir dönemde merkezle 65 metrekare de olsa 5 senelik bir eve kiracı olarak girdik. Düğünümden önce boya badanasını bile kendim yaptım evin fakat bu akşam ansızın tavanı çöktü. Allah korudu ki başımıza gelmedi. Düştü dediğim alçısı değil betonuyla düştü. Şimdi sizlere sorum şu bu evin kirası uygundu malum yeni evliyiz borçlar var. Siz olsanız başka eve çıkar mısınız ?

Benim evimin tavanına da buna benzer bişey oldu.
Ev sahibine bilgi verin yaptırsın.saglam olursa oturursunuz bu kış gününde taşınmak zor olur.
Bizim ev sahibi yaptırmadı biz yaptırdık masraflı iş o ise girmeyin.
Ev sahibi sabah gelecek zaten yaptıracakta ama 2 aylık evliyim mobilyalarım kurulurken bir duvar rafım vardı mobilyacı ağır kitap koyma dedi bu evin duvarları sağlam değil çöker dedi

Ev sahibi sabah gelecek zaten yaptıracakta ama 2 aylık evliyim mobilyalarım kurulurken bir duvar rafım vardı mobilyacı ağır kitap koyma dedi bu evin duvarları sağlam değil çöker dedi
Çok geçmiş olsun.
O zaman evin betonuyla alakalı ciddi problem var ve tekrar edebilir.
Dikkat etmek lazım ya çocuk falan olsaydı Allah korumuş.
Biz tasinmadik tavanı yaptırdık ama masraflı oluyor,tekrar da olmadı.
İdare ederim derseniz bence masrafa girmeyin yaza tasinirsiniz.
Belki ev sahibi çözüm söyler bir daha olmaması için

Çok geçmiş olsun.
O zaman evin betonuyla alakalı ciddi problem var ve tekrar edebilir.
Dikkat etmek lazım ya çocuk falan olsaydı Allah korumuş.
Biz tasinmadik tavanı yaptırdık ama masraflı oluyor,tekrar da olmadı.
İdare ederim derseniz bence masrafa girmeyin yaza tasinirsiniz.
Belki ev sahibi çözüm söyler bir daha olmaması için
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun fikir verdiğiniz için. İnşaat ne kadar sürmüştü evinizde ?

Mobilyacı nasıl anlamış evin yapısını 😳😳😳 bir ağır kitaplla çöken ev sizi nasıl taşıyor

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun fikir verdiğiniz için. İnşaat ne kadar sürmüştü evinizde ?
Bizim evde isizn gibi olmadı.
Yukarıdaki su deposundan su akti kabarciklar oldu tavanda dokulmeler oldu.
Önce orayı zımpara yaptılar.
Kazıyıp alçı çekildi bir gün durdu sonra boya yapıldı toplam 2 gün sürdü.

Mobilyacı nasıl anlamış evin yapısını 😳😳😳 bir ağır kitaplla çöken ev sizi nasıl taşıyor
Şöyle ki rafı asmak için duvarı matkapla delerken sorun yaşadı duvar sağlam değil zor tutturdum ağır kitap koymayın dedi. Öyle bir sesle tek parça halinde tavan düşünce deprem oldu sandım

Şöyle ki rafı asmak için duvarı matkapla delerken sorun yaşadı duvar sağlam değil zor tutturdum ağır kitap koymayın dedi. Öyle bir sesle tek parça halinde tavan düşünce deprem oldu sandım
Açıkçası ben hiç orada yaşamanız taraftarı değilim ama 🤷😞 hem zaten 65 metrekare de çok küçük yani

Bizim evde isizn gibi olmadı.
Yukarıdaki su deposundan su akti kabarciklar oldu tavanda dokulmeler oldu.
Önce orayı zımpara yaptılar.
Kazıyıp alçı çekildi bir gün durdu sonra boya yapıldı toplam 2 gün sürdü.
Benim de şaşırdığım o ev sahibi de sordu kabardı mı ıslaklık var mı diye ama ne düşen parçada ne de tavanda bir şey yok kupkuru

Açıkçası ben hiç orada yaşamanız taraftarı değilim ama 🤷😞 hem zaten 65 metrekare de çok küçük yani
Isparta da ciddi anlamda ev sıkıntısı var asker ve öğrenci çoğunluklu olduğu için hep apart yapıyorlar evler sadece şehrin dışında 10 km ötede var oraya gitmek istememiştim ama keşke gitseymişim

Benim de şaşırdığım o ev sahibi de sordu kabardı mı ıslaklık var mı diye ama ne düşen parçada ne de tavanda bir şey yok kupkuru
Yok zaten eğer yukarıdan sıvı alsa bu şekilde cokmuyor.
Sizinkisi çok farklı.
Onu ustalar daha iyi anlar ama kalitesiz bir beton var orada.onun üzerine alçı yapılıp yada başka bişey ondan sonra boya yapılması lazım.cok ince tabaka yapılmış ondan kaynaklı olabilir.

Ben bizim tavandan su geldiğinde fotoğraf çekmiştim bulursam ekleyeyim bakın tavandan su gelince nasıl görünüyor.
Fotoğraf buldum ama eklenmedi buraya🤦

Isparta da ciddi anlamda ev sıkıntısı var asker ve öğrenci çoğunluklu olduğu için hep apart yapıyorlar evler sadece şehrin dışında 10 km ötede var oraya gitmek istememiştim ama keşke gitseymişim
Isparta'yi seviyorum ben
Burdur da isparta ile dipdibe .Burdur da yasasaniz eşiniz işe gidip gelse ? Öyle olmuyor mu

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun 🤗 evden kesinlikle çıkmam gerektiğini anladım 🤣
IMG20211125014946.webp

Şöyle ekleyeyim bı bakın Su olduğunda böyle oldu bizim tavan 😔

Eklentiler

• IMG20211125014946.webp
    IMG20211125014946.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG20211125014934.webp
    IMG20211125014934.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 41
Back
X