evimiz artık bebek kokuyor:))

ay_dolu

egenin kardeşini taşıyor
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
333
6
66
İzmir
sonunda kızlar. 36. haftada baslayan kanamaydı sıkıntıydı derken 25 aralıkta elif asya dünyaya geldi:))) beni gebeliğim boyunca yanlız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ederim. yolculuğu hala süren tüm gebe arkadaşlarada inşallah tez zamanda bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. en kısa zamanda doğum hikayemi paylaşmak istiyorum. şu kadarını söyliyeyim normal doğumla dünyaya geldi kızım ve şimdi çok iyiyiz.herkesi öpüyorum

Hayırlı olsun canım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... darısı bizim başımıza artık...

hayırlısı olsun.Allah analı babalı sağlıklı bi şekilde büyümeyi nasip etsin.
yakında bana da kızımı sağlıcakla kucağıma alıp evimize getirmek nasip olur inşallah.Rabbim o günleri göstersin inşallah.isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseye aratmasın Rabbim...

Ayyyy maşaAllah çok sevindim arkadaşım hem de normal yaptın demek, hayırlı evlat olsun inş, darısı biz diğer hamilelere...

Çok sevindim, maşallah.. Darısı başımıza.. Hayırlısıyla ve normal doğumla bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah. Güle güle büyütün güzel kızınızı..

Allah analı-babalı,sağlıklı büyümeyi nasip etsin tatlım)

allahım bize de o günleri nasip eder inşallahh))

bebeğine dua ederken bizimkilere de ett emi)

hayirli olsun allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah

Allah annesine babasina bagi$lasin

Amiin in$allah bizlerde saglicakla kavu$uruz bebi$imize... 36ci haftada kucaginiza almi$siniz yani benim $uanki haftam...
Nasil bir duygudur acaba hep karninda ta$idigini kucagina almak... Merakla bekliyoruz hikayeni.

kanamam var yazdın kaçtın,kaç defa girdim profiline merak ettim valla doğurdumu noldu,doğurduysa normalmi???
neyseki kavuşmuşsunuz.çok sevindim..Allah analı babalı büyütsün cnm

baktımda doğalı 4 gün olmuş..3 haftadır nerdeydin o zaman bizi merakta bıraktın yaa:84::84:

Gulum Allahim anali-babali buyumeyi nasib etsin inshallah.
Inshallah Allah nasib ederde ben de normal dogum yaparim..Benim de prensesim evimin icini misler gibi kokutur inshallah...

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsünn. Normal doğum yapan anneler gözümde kahraman gibi gözüküyor ne diyeyim helal olsun

yahu bi cevap yazmaya vakit bulamadım kusura bakmayın. malum yeni bebekli annelik:)) oh canıma değsin arkadaşım normal doğum yaptım evet. 36. haftada kanama yüzünden biraz sıkıntılı günler yaşadım. sürekli yatmak zorunda kaldım. 39. haftada çok şükürki kendi sancımla hastaneye gittim. ama doğum olduğunu anlamadan gittim işin doğrusu. ilginç bir kasılmadan başka belirti yoktu. kızım sürekli aynı yere toplanıp sonra düzeliyordu. bikaç saat böle sürünce aklıma saate bakmak geldi. aynı hareketi 4 dakikada bir yaptığını görünce eşimle gitsek mi acaba doktora dedik. geç bile kalmışız. nst oldukça kötü çıktı. panik olduk tabi. cuma gecesi olduğundan her hastanede uzman doktor olmuyormuş. beni tepecik ssk doğum evine sevk ettiler. 3 cm açılma vardı sadece. orada bikaç saat aynı kasılma ile bekledim. saat gecenin 3 ü idi. bana öğlenden önce doğmaz dediler. açılma yavaşmış. bi ara uyumuşum. uyandığımda açılmam 5 cm olmuş. saatte sabahın 8 i.

işte ne olduysa ondan sonra oldu. kızım kakasını yapmaya baslamış. öle dediler. kolumda musluk denilen enjektörden vardı. bi hemşire gelip bişey verdi ordan. bu nedir diye sordum. ama daha cevabı duyamadan birden oda dönmeye başladı. gözüm kararıyordu. ömrümde hiç görmediğim bir sancı bi anda başladı. meğer verdiği suni sancıymış ve o öle bi seferde verilmezmiş. bi anda verince bebeğin eşi ayrılmış ve ben şoka girmek üzereymişim. ne kadar doktor varsa başıma toplandı. bi anda beni ayağa kaldırdılar ve kendime getirmeye calıştılar. ve malesef sadece 5 cm açılma ile ve bolca dikişle normal doğum yaptım. çok talihsiz bir durummuş benimki.

odaya alındığımda herkes beni sezeryan oldum sanmış. öle baygın bir haldeydim. tüm bunları bir gün sonra hatırlayabildim.

burdan herkese tavsiyem şu ki gerçekten işini bilen insanların olduğu hastaneleri tercih edin. benim o an baska şansım yoktu ama o berbat hastanemi bir daha töbeler olsun.

allahtan şimdi kızımda bende iyiyiz. sadece dikişler biraz zorluyor. benim ilk doğumumda normal ve dikişli idi. ama bir gün bile ağrı çekmedim. dikişleri hissetmemiştim bile. malesef bu defa öle değil. ama kızım iyiya tek tesellim bu. bu travmayıda elbet atlatacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…