canım çok geçmiş olsun ya..manyakmıymış o kadın.halbuki 2. doğum daha kolay olur derler..zamana bıraksaymış ya.neden birden vermiş.
5 cm açılmayla normal doğumuda sende duydum çok zor olmuştur
üzüldüm valla,inşallah acılarında dikişlerinde kısa zamanda geçer
canım çok geçmiş olsun ya..manyakmıymış o kadın.halbuki 2. doğum daha kolay olur derler..zamana bıraksaymış ya.neden birden vermiş.
5 cm açılmayla normal doğumuda sende duydum çok zor olmuştur
üzüldüm valla,inşallah acılarında dikişlerinde kısa zamanda geçer
ahhh sorma canım ya. meğer o verdiği ilaç azar azar dakika tutularak verilirmiş. 5 cm ile doğum olunca hele bide 3 buçuk kiloluk bir bebek olunca düşün yani ne çok dikişim olduğunu.
ahhh sorma canım ya. meğer o verdiği ilaç azar azar dakika tutularak verilirmiş. 5 cm ile doğum olunca hele bide 3 buçuk kiloluk bir bebek olunca düşün yani ne çok dikişim olduğunu.
canım yaa off düşünmek istemiyorum 5 cm le doğum yaptığımı.benim başıma ebe gelip gelip kontrol etmişti suniyi verilirken.benim çok hızlı açılmıştı zaten gittiğimde 7 cm di,hızlandırmak için taktılar 1 saatte 10 cm olmuştu
keşke öyle yapna kadar sezeryan olsaymışsın,sezeryana karşıyım gerçi ama mecburi durumlarda olmalı diyorum
sonunda kızlar. 36. haftada baslayan kanamaydı sıkıntıydı derken 25 aralıkta elif asya dünyaya geldi:))) beni gebeliğim boyunca yanlız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ederim. yolculuğu hala süren tüm gebe arkadaşlarada inşallah tez zamanda bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. en kısa zamanda doğum hikayemi paylaşmak istiyorum. şu kadarını söyliyeyim normal doğumla dünyaya geldi kızım ve şimdi çok iyiyiz.herkesi öpüyorum
canım yaa off düşünmek istemiyorum 5 cm le doğum yaptığımı.benim başıma ebe gelip gelip kontrol etmişti suniyi verilirken.benim çok hızlı açılmıştı zaten gittiğimde 7 cm di,hızlandırmak için taktılar 1 saatte 10 cm olmuştu
keşke öyle yapna kadar sezeryan olsaymışsın,sezeryana karşıyım gerçi ama mecburi durumlarda olmalı diyorum