• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimiz misafirhane gibi oldu

Hadi oğulları ordayken anlarım da, gelin yalnızken ne mana yani?! Edep adap bilmemek bu
Kocan ben yokum, gelin kartanesiyle kalın diyor olabilir mi?
Anne baba neyse çocukları da odur, sen de kalkmış hâlâ bu aileden çocuk yapma derdindesin. Çocuk olursa hiç çıkmaz bunlar evinden
Vallahi ben de bunu anlamıyorum bazen cevremdekiler ile konuşuyorum kaynanam ben tekken eve gelmez istemem veya ben ona tek gitmem bir işi gücü yapılacak edilecek yoksa diyorum neden diyorlar. Nedeni mi var ben ne kadar ne paylaşabilirim ki kaynanamla veya o benle ne yapabilir mesrla kocalar evde tekken niye bizim annemlerimiz gitmiyor etmiyor da gelinler bu duruma geliyor anlamıyorum

Vallahi ben de bunu anlamıyorum bazen cevremdekiler ile konuşuyorum kaynanam ben tekken eve gelmez istemem veya ben ona tek gitmem bir işi gücü yapılacak edilecek yoksa diyorum neden diyorlar. Nedeni mi var ben ne kadar ne paylaşabilirim ki kaynanamla veya o benle ne yapabilir mesrla kocalar evde tekken niye bizim annemlerimiz gitmiyor etmiyor da gelinler bu duruma geliyor anlamıyorum
Onlara göre orası oğullarının evi, gelin de köle.

Onlara göre orası oğullarının evi, gelin de köle.
Ben 1.5 yıllık evliyim daha taze insanlara böyle konuşunca o da senin annen diyorlar değil diyorum 😅 saygım sonsuz ama benim annem var zaten annem gibi olamaz ki ,damatlar hep damat gibi kalırken gelinler hemen evin kızı olması bana göre hiç degil🌸

Sana tek birsey söyliyim: Sen bu durumu cözmeden hamile kalsan tüm bu olanlara eyvallah demis olucaksin. Ondan sonra lohusalikta gelip kalacaklar, torun yegen özledik diye gelecekler. Bok** durum daha da cikmaza girecek, hic sasmaz. Seni simdi korumayan adam o zaman da korumaz

Cevap vermeyecekseniz konu açmayın ya

Nasıl aileler var böyle hakikaten ya ,bayılıyorlar koloni halinde başkasında kalsınlar sürekli.O kadar haklısınız ki şikayet etmekte.Nasıl bir kültür bunlar böyle ,amcalar vs ne gerek var ,hayır ,anlamıyorum ,nasıl rahat ediyorlar ,wc si var,duşu var ,mücbir sebep olmadan nasıl katlanılır keyfi bunlara. Üstelik çalışıyormuşsunuz. Lütfen eşinizle bu durumu en kısa sürede ,karşılıklı olarak konuşarak çözün.Ne demek, görümcem sömestr tatilinde çocuklarla gelecekmiş? Siz mi davet ettiniz ,davet edilmeden gidilir mi? Allahım ,kendini geliştirememiş ,nezaket ,görgü bilmeyen insanlardan uzak tut bizleri 🤲🤲🍀🍀

Açık açık arayıp yüzlerine" ben çalışıyorum,eşimin durumunu da biliyorsunuz müsait değiliz"diyeceksiniz.
1 ay misafirlik olmaz. Kimse kusura bakmasın.

Nasıl aileler var böyle hakikaten ya ,bayılıyorlar koloni halinde başkasında kalsınlar sürekli.O kadar haklısınız ki şikayet etmekte.Nasıl bir kültür bunlar böyle ,amcalar vs ne gerek var ,hayır ,anlamıyorum ,nasıl rahat ediyorlar ,wc si var,duşu var ,mücbir sebep olmadan nasıl katlanılır keyfi bunlara. Üstelik çalışıyormuşsunuz. Lütfen eşinizle bu durumu en kısa sürede ,karşılıklı olarak konuşarak çözün.Ne demek, görümcem sömestr tatilinde çocuklarla gelecekmiş? Siz mi davet ettiniz ,davet edilmeden gidilir mi? Allahım ,kendini geliştirememiş ,nezaket ,görgü bilmeyen insanlardan uzak tut bizleri 🤲🤲🍀🍀
Evet yaa insan biryere gidince tuvalete gitmiyor , illa kötü olucaksin da birakicaklar gelmeyi . Hayır bari tadında bırak iki gün kal sonra evine .

Ben eltimi küstürdüm kafam çok rahat. Keşke daha önce küstürseydim😂
Benimki küsmeyen cins dediğim hiçbir şeye alınmıyor gücenmiyor maşallahı var 😂 instagramdan çıkardım numarasını sildim hala sürekli ekler mesaj atar.

Back
X