- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi Kullaniciadibulamadim
Doktor ziyareti yasakladı diceksin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben olsam açmazdım kapıyı. Size çok yakın oturmuyorsa bir sorun da olmaz. Hatta bir kaç kere açmayın ki unutsun artık. Ay seksenlerdeki seyfi geldi aklıma. Laftan anlamaz yetişkin çok zorHerkese merhaba yeni üye oldum sırf bu sorunum için. Tabi rabbim başka dert vermesinhemen özet geceyim evliyim 24 yaşındayım bir kızım var ailemden 3 4 saatlik uzaklıkta oturuyorum. Gelelim asıl konuma. Bundan 2 ay önce babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik
(( yıkıldım çok üzüldüm bir evlat olarak. Ve babam kemoterapi görüyor iğneler vuruluyor. Birde evimizden bir türlü gitmek bilmeyen bir bayan var. Annem 45 babam 55 yaşında bu arada. Bayan her allahın günü geliyor. 45 yaşların da vardır. Her gün ama hergun. Babam zaten hasta dinlenmesi gerekiyor sese asla tahammülü yok. Bayan acayip bağırarak konuşuyor sabah 9 10 gibi geliyor gecelere kadar. Bu bauan babamın teyzesinin kızıymış daha önce tanımıyorduk ismini duydum ve uzaklarda oturuyordu. annem kızım yüz ifademden anlaması gerekiyor diyor annemin yüzü çok yumuşak ama kadın anlayissiz. Babam zaten zavallım ne desin.
( bayanin eşi ölmüş eskiden. Yarın babamı ziyarete gideceğim adım gibi eminim o bayan da orda olacak. Birde kız kardeşim var bekar 17 yaşında. Napayım ne diyeyim. Güzel bir dille söyleyeyim ama ne diyeceği mi bilmiyorum. Lütfen bana akıl verin. Annem de hasta dikiş yapıp satıyor o kadın geldiği için yapamıyor
ne tavsiye verirsiniz bana çok teşekkür ederim. Iyi akşamlar
Bu nasıl bir tepkidir ya Rab. Evdeki herkes yetişkin kişiler yani kendileri kötü olmamak için konu sahibi öne sürülüyor. Ayrıca o evde o kadına mazur kalan kişiler söylese daha münasip ve daha etkili olur. Şimdi bu hanımefendi konu sahibi tarafından uyarıldığı zaman sana ne ki tarzı bir karşılık alabilir.ne münasebet dışardan biri neden oluyormuş. annesi ve babası orda yaşayan ve etkilenen kişiler. evlendi diye haneden çıkmış mi oluyor hemen. anne babasını ilgilendiren herşey kişiyi de ilgilendirir karışma hakkı doğurur.
Bayan hitaptir, seslenistir naiftirÖnce kadin yazmıştım valla ayip olur okurlara diye bayan yazdım :) teşekkür ederim yorumunuz için:)
Bu akşam gidicem inşallah söyliycem teşekkür ederim yorumunuz için :)E deyin hastamız var rahatsız oluyor diye.
Sanki ne diyecek?
Olmaz gelecem demez herhalde
Çok haklisinizBabanız kemoterapi alıyor ve bu bağışıklık sistemini çökerten bir tedavi. Söyleyin durumu gelmesin canım. Ayıp olursa da olsun canınızdan önemli mi
Başınız saolsun çok üzüldüm babamda ilerletmiş evresini rabbim kalanlara uzun ömürler versinArkadaşım bak benim babam akciğer kanserinden vefat etti, babanızın hem enfeksiyon riskine karşı hem de açık yazıyorum kusura bakma kalan ömrünü böyle densiz insanı çekerek yaşatmayın. Allah şifa versin. Biz babamı teşhisten 5 ay sonra kaybettik. Lütfen kırılır diye düşünmeyin, gitmiyorsa kovun.
En sonunda o olacak gibi :)Valla ister uzulsun ister kirilsin acik acik soyleyin.Kimsenin ne dusundugu onemli degil sizin rahatiniz onemli.
Gerekirse kolundan tut at disari
Yok ince düşünüyorm zaten postaliycam :)Adam hasta, hasta evinde bu kadar oturulur mu be deyip terslesene bacim? Anan degil baban degil neden bu kadar ince dusunuyorsun postala gitsin
Anlayamadım???Aman kadını kırmayın aman... Ne babanızın hastalığı ne annenizin zorlanması hiç ama hiç önemli değil. Yeter ki kadını kırmayın...![]()
Çok iyi yapmışBize böyle terbiyesiz bir insan gelirdi rahmetli babam hasta olduğu zamanda. Herkesin kafasını şişirirdi saçma konuşmaları ile. Üstüne kim nasıl çeke çeke öldüğünü anlatırdı hasta babama. Sonunda ablamın canına tak etti. Ablam evden attı
Annem var hayatta :)Valla ablacim kadinin bu kadar merakli olmasini anlamiyorum. babaniz bekar mi, kadinin gozu olmasin?
Kadın biraz kaba tabir diye düşündüm bu bir. Ikincisi ben dışardan biri değilim orası benim evim annem babam ve kardeşim . Ne yani evlendik diye el mi olduk ? Istediğim kadar karışırım yönetirim de. Üçüncüsü annem bir iki kere demiş ama kadın oralı olmamış. Neyse...Öncelikle isminizi açık şekilde belli edecek bir nick bulmuşsunuz, onu değiştirmenizi tavsiye ederim. İkinci olarak bayan değil kadın. Üçüncü olarak siz dışardan gelen kişi olarak başka bir evdeki misafiri kovamazsınız. Her ne kadar haklı olsanız ve ev babanızın evi olsa bile ev halkı söylemeli rahatsızlığını. Ayrıca anneniz beyim hasta uyuyamıyor, rahatsız oluyor dese kadın da anlayış gösterebilir. Yani o kadar saat oturacak kadar samimiyet hissettiyse açık açık konuşulabilir.
Ağzınıza sağlık.ne münasebet dışardan biri neden oluyormuş. annesi ve babası orda yaşayan ve etkilenen kişiler. evlendi diye haneden çıkmış mi oluyor hemen. anne babasını ilgilendiren herşey kişiyi de ilgilendirir karışma hakkı doğurur.