Evimize buyrun kızlar

güle güle otursunlar annenler,inşallah sende kendi evinin fotolarını en yakın zamanda koyarsın KK ya.Çok güzel bir yuvanız var.

balkon sefasına bende gelmek isterdim:)Yolum o taraflara düşmüyo

ayy evine davetmi ediyisin şekercim çayı demle geliyorum opuyorumnanaktan

güle güle otursunlar annenler,inşallah sende kendi evinin fotolarını en yakın zamanda koyarsın KK ya.Çok güzel bir yuvanız var.

balkon sefasına bende gelmek isterdim:)Yolum o taraflara düşmüyo

teşekkür ederim canım benim bursadaysan atla gel hemen opuyorumnanaktan

çok şık,harika..
Gözü yormayacak cinsten sade az teferruatlı tertemiz,apaydınlık bir ev olmuş,
Ağız tadıyla oturun inşallah..

canım inşallah daha güzellerini sanada nasip etsin mevlam..ama evlenmeden o güzel balkonda benim yerimede bir çay içiver balkona özelikle bayıldım..

balkonuna bayıldım evinde çok güsel balkonunda nekadar güzel kahve içilir manzaraya karşıııı alla hagız tadıyla oturmayı nasip etsin bir ömür cnm

ne kadar güzel bir ev. ay bayıldım geniş,ferah,rahat. hele balkon... balkonda bi 5 çayı içilmez mi hiç
güle güle oturun

sende çok güzelsin evinde maşallah

cok guzel ozellikle tertip ve duzeni dikkatimi cekti
gule gule otursunlar

cok guzel bır ev a.s.

balkonuna bayıldım evinde çok güsel balkonunda nekadar güzel kahve içilir manzaraya karşıııı alla hagız tadıyla oturmayı nasip etsin bir ömür cnm

ne kadar güzel bir ev. ay bayıldım geniş,ferah,rahat. hele balkon... balkonda bi 5 çayı içilmez mi hiç
güle güle oturun

teşekkür ederim kıslaropuyorumnanaktan

çoq güzeL çoq hoş canım eviniz huzurLa oturun inşLh..Allah sana da nasip €tsin..

harıka bı ev cok begendım allahım agız tadınızı bozmasın canım sevgileropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…