Evimize buyrun kızlar

cancu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
3.685
1
156
41
Bursa
çok severek takip ettiğim bu bölüme ailemle beraber oturduğumuz evimizin resimlerini koymak istedim daha sonra da kendi evimin fotolarımı da koymak nasip olur işallahhhh telefonla çektiğim için görüntüler biras bulanık olabilir şimdiden kusura bakmayın

haydii antreyle başlayalım kaydirigubbakcemile

şimdi de salonumuz

şimdi de oturma odamızzz

bu hatun kişi bendeniz efenimm ahh gençlik ahh kaydirigubbakcemile3

geldik benim odacığıma bi kısmını çekmedim orda çeyizler yığılı her nişanlı kızın evinde olduğu gibi

bunlarda aşkımcımın bana aldığı oyuncakların bi kısmıı

hmm şimdi misss gibi mamaların yapıldığı yere doğru gidelimm yanii mutfağaa cokacimcoook

ve banyomuz

ve geldik evde en sevdiğim yere balkonumuza

evett bu kadar kızlar yine bekleriz :a015:

cansucum arkideşim çok beğendim ya. huzur dolu eviniz maşallah çok tertipli düsenlia.s
ve bu arada sehpanın üzerindeki resmin harika tatlişimyerimseniben

Super bir ev ozellikle koltuklari ve sandigin uzerindeki ortuyu rengini cok cok begendim agiz tadinizla oturun insallah...

ne kadar ferah bi eviniz var insanın içi açılıyo valla
inşallah evlenince kendi evini de koyarsın

cansucum arkideşim çok beğendim ya. huzur dolu eviniz maşallah çok tertipli düsenlia.s
ve bu arada sehpanın üzerindeki resmin harika tatlişimyerimseniben

oyy canım benim o senin güsel bakan gözlerinden dolayı kuzum çok sağolasın Şeniz
daha güselleri senin olsun kuzum :Saruboceq:

Super bir ev ozellikle koltuklari ve sandigin uzerindeki ortuyu rengini cok cok begendim agiz tadinizla oturun insallah...

hmm bende seviyorum onu cnm beğendiğine sevindimm daha güselleri sizin olsun işallah :Saruboceq:

cancum anneciğinin evi yeni gelin evin evinden farksız kuşum :))
hmm demek sen odada konuşuon nişanlınla fısır fısır ohh gördüm:))
baba ocağın çok güzel inşallah daha güzelleri senin olur arkidişim
bu arada ocakta ne pişiyodu çok merak etiim karnım mı acıktı ne cokacimcoook

Bende en çok balkon manzarasına bayıldım...

Eviniz de güzel güle güle oturun canım inşallah seninde güzel, huzurlu, mutlu bir yuvan olur...

oyyy kuzumm benimm daha 1 senelik ev cnm ondan öle gözüküyodur eşyaların bir kısmı da yeni
kuzum seneye de işallah kendi evceğizimin resimlerini de koyucamm dua ediyorum
ocakta mercimek çorbası pişiyordu kuzucumm maşşallah sendeki de göze hayran oldumm yerimseniben

bi ara atla gel balkonda çay keyfine kuzummm

yeni olduğu belli canımcım eşyalar falan ben burdayım diyo zaten:)) benim gözümden kaçmaz kolay kolay bişey ohh mercimek çorbası bayılırım ımm ımm
inşallah şu nişanlı bey askere gitsin gelsinde sizde evlenin artık sonra marş basmaz allah korusun yolda falan kalmayınn:)))ayy çok güldüm kendi kendime
bursaya bu yaz istiyorum gelmek gelirsem sana gelirim balkonda misler gibi çay içeriz ohhhh

çok güzel bir eviniz var canım...
güle güle oturun....
inşallah senin evinide görürüz buradan canım...
özellikle balkona bayıldım,manzarada süper...

Annenlerin evi çok güzel çok modernmiş canım. Daha güzelleri sana ve bütün bekarlara olsun inşallah:)))))))))))))))

Çok ferah,iç acıcı,sade bir eviniz var beğendim cnm.
Normalde köşeli takım sevmeyen ben,mutfaktaki köşeli koltuğa bayıldım çok farklıymış.
Huzurunuz daim olsun inşallah.
Senin evinin resimlerinide heyecanla bekliyoruz.
Ne demişler anasına bak kızını al :)))))))))

:roflol::roflol::roflol: ayy sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün delüü :roflol: nişanlı bey temmuzda asker ama :çok üzgünüm:
valla gel kuşum her zman beklerim sırf çay değil ben sana ne mamalar yaparım varyaa cokacimcoook

çok güzel bir eviniz var canım...
güle güle oturun....
inşallah senin evinide görürüz buradan canım...
özellikle balkona bayıldım,manzarada süper...

teşekkür ederim cnm benim çok sevindim beğendiğine a.s.
sende atla gel hemen balkon sefasına

Annenlerin evi çok güzel çok modernmiş canım. Daha güzelleri sana ve bütün bekarlara olsun inşallah:)))))))))))))))

amin kuzucumm aminn :Saruboceq:

ayy canım benimm saol çok teşekkür ederim utandırdın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…