Selam herkese, daha önce bu tip bir şey yaşayıp sonuç alan var mı merak ettğim için bu başlığı açtım. Dün evimize hırsız girdi. Eşim işe gitmişti ben de arkadaşımın nikahına gitmek için hazırlanıp 2 gibi evden çıktım. Ben hazırlanırken tüm eşyalarım yerli yerindeydi. Normalde altınlarımızı kasada tutmuştuk birkaç yıl ama sonra araba alınca kalanlar için kasayı açtırmadık tekrar. Totalde evden 4 kolye, 8 gram altın ve bir alyans çalındı. Onun dışında nakit para, eşimin saati, airpods ve apple watch vardı hiçbirine dokunulmamış (büyük ihtimal takip edilebilirliği olduğundan). Neyse eve kapıdan girilmiş nasıl açmışlarsa, etrafta kamera yok, polis çağırdık olay yeri inceleme ekipleri tarafından parmak izi arandı. Ama tabi ben etrafı ararken varsa da parmak izini bozmuş olabilirim.
Şimdi siz demeden ben hatalı olduğumu biliyorum, bu devirde kim altınlarını evde tutar diyeceksiniz ama oturduğum bölge itibariyle hiç hırsızlık olayı duymamıştım ve aile apartmanında oturuyoruz (kendi ailemiz değil) ne bileyim hiç yaşamadığım bir şey olduğu için ihtimal bile vermemiştim, hata yapmışım onu anladım. Gramlarla da ay sonunda maaşımı alınca bilezik yapacaktım kısmet olmadı :)
Sizce burdan sonuç çıkar mı, parmak izinden sonuç alan var mı?
Şimdi siz demeden ben hatalı olduğumu biliyorum, bu devirde kim altınlarını evde tutar diyeceksiniz ama oturduğum bölge itibariyle hiç hırsızlık olayı duymamıştım ve aile apartmanında oturuyoruz (kendi ailemiz değil) ne bileyim hiç yaşamadığım bir şey olduğu için ihtimal bile vermemiştim, hata yapmışım onu anladım. Gramlarla da ay sonunda maaşımı alınca bilezik yapacaktım kısmet olmadı :)
Sizce burdan sonuç çıkar mı, parmak izinden sonuç alan var mı?