- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi kibirlikontes
-
Yani esinizin kardesinin sizde kalmasi zaten akıl alır sey degil. Gelir ziyaret eder belki 1 2 gün kalir ama sizle yasamasi yanlis. Cünkü kendi ailesi ve evi var. Bu kv ler hic bir sekilde cocuklarinin evlendiklerinde artik baska bir hayati ve baska sorumluluklari oldugunu asla idrak edemiyorlar. Acik acik söyleyin, "Bizde kaldiginda böyle sorunlar tartismalar vs olacaksa, kalmamasi daha uygun, biz onun icin elimizden geleni yaptik, yapariz da ama bunun icin illa ki bizimle yasamasi gerekmiyor. Siz olsaniz evde huzurunuz bozuldugu halde aman ne olacak dermisiniz? Deyin.. Ayrica esiniz abi olarak elbette kardesine sahip cikmali ama henüz anne hayattayken bu pek abiye düsmez yani. Duygu sömürüsü yapmak adina güzel sözler ama kücük oglunu düsündügü kadar büyük oglunun evindeki huzuru da düsünebilse keske..merhaba hanımlar daha önce yazdığım konuyu hatırlayanlar vardır hatırlamayanlar için konunun altına link bırakıyorum.güncelleme ile birlikte durumlar değişmiş kaynım evden gitmişti. Eşim kardeşiyle konuşmaya gitmişti ama aralarında bir takım konuşmalar olduğunu ve o günden sonra bir daha görüşmediklerini biliyorum ama bana bahsetmedi hiç ne konuştuklarını.
hafta sonu eşimin teyze ve dayılarına gittik (kardeşler beraber yaşıyorlar evli olan da bi alt katında oturuyorlar.) ben zaten kv ile konuşmuyorum eşim de konuşmuyor. konu açıldı neden konuşmuyorsunuz diye biraz bahsettik ve o arada kaynımın eve kız atma olayında lojman da oturduğumuzu ve eve kız getirmesine lojmanı bahane ettiğimizi düşündüğünü öğrendim çocuk mu kandırıyorsunuz gibi bir cümle kullanmış.yani bizim eve kız atması çok normalmiş gibi aa onu engellemek için lojmanda oturuyoruz sıkıntı yaşarız gibi bahane bulduğumuzu düşünüyor. O an kan beynime sıçradı. ama konuyu uzatmak ya da eşimle kavga moduna sokmak istemediğim için hiç ağzımı açmadım.
Eşimin büyük teyzesini severim mantıklı ve genelde konulara, olaylara objektif bakmaya çalışan ve çözüm arayan birisidir ama ben el olduğumu fazlasıyla hissettim bu kez. daha önce hep dertleşmişliğimiz vardı ama sanki bu sefer günah keçisi olan ben olacakmışım gibi geliyor. yani idare etmediniz işte ders çalışamadı kazanamadı gibi. büyük teyze sürekli toplanıp konuşalım halledelim modunda. bayramda köye gelin kesin, gelmemezlik yapmayın konuşalım deyip durdu. ben de yüz kere konuşulabilecek biri değil konuşacağımızı sanmıyorum deyip durdum.
eşim daha önce bayramdan bi hafta önce gidip anneanne ve dedeyi görürüz bayramda gitmek istemiyorum demişti. ama sanki bu hafta sonu fikri değişmiş gibi geldi. ama ben bayramda gitmek istemiyorum çünkü dediğim gibi günah keçisi ben olacakmışım ve kavga edecekmişiz gibi geliyor.kv ise hala eşime telefondan msj yazarak taciz ediyor abi sensin ömrün boyunca sen toparlıcaksın gibi. ama kaç ay sizde kaldı idare ettiniz teşekkür ederiz yok sürekli bir beklenti sürekli bi suçlama halinde. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum. görüşlerinizi saygı çerçevesinde belirtirseniz sevinirim. teşekkürler şimdiden.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-kv-sorunu-daha-goruslerinize-ihtiyacim-var.1071057/
merhaba hanımlar daha önce yazdığım konuyu hatırlayanlar vardır hatırlamayanlar için konunun altına link bırakıyorum.güncelleme ile birlikte durumlar değişmiş kaynım evden gitmişti. Eşim kardeşiyle konuşmaya gitmişti ama aralarında bir takım konuşmalar olduğunu ve o günden sonra bir daha görüşmediklerini biliyorum ama bana bahsetmedi hiç ne konuştuklarını.
hafta sonu eşimin teyze ve dayılarına gittik (kardeşler beraber yaşıyorlar evli olan da bi alt katında oturuyorlar.) ben zaten kv ile konuşmuyorum eşim de konuşmuyor. konu açıldı neden konuşmuyorsunuz diye biraz bahsettik ve o arada kaynımın evimize kız arkadaşını getirme olayında lojman da oturduğumuzu ve eve kız getirmesine lojmanı bahane ettiğimizi düşündüğünü öğrendim çocuk mu kandırıyorsunuz gibi bir cümle kullanmış.yani bizim evimize kız arkadaşını getirmesi çok normalmiş gibi ama onu engellemek için lojmanda oturuyoruz sıkıntı yaşarız gibi bahane bulduğumuzu düşünüyor. O an kan beynime sıçradı. ama konuyu uzatmak ya da eşimle kavga moduna sokmak istemediğim için hiç ağzımı açmadım.
Eşimin büyük teyzesini severim mantıklı ve genelde konulara, olaylara objektif bakmaya çalışan ve çözüm arayan birisidir ama ben el olduğumu fazlasıyla hissettim bu kez. daha önce hep dertleşmişliğimiz vardı ama sanki bu sefer günah keçisi olan ben olacakmışım gibi geliyor. yani idare etmediniz işte ders çalışamadı kazanamadı gibi. büyük teyze sürekli toplanıp konuşalım halledelim modunda. bayramda köye gelin kesin, gelmemezlik yapmayın konuşalım deyip durdu. ben de yüz kere konuşulabilecek biri değil konuşacağımızı sanmıyorum deyip durdum.
eşim daha önce bayramdan bi hafta önce gidip anneanne ve dedeyi görürüz bayramda gitmek istemiyorum demişti. ama sanki bu hafta sonu fikri değişmiş gibi geldi. ama ben bayramda gitmek istemiyorum çünkü dediğim gibi günah keçisi ben olacakmışım ve kavga edecekmişiz gibi geliyor.kv ise hala eşime telefondan msj yazarak taciz ediyor abi sensin ömrün boyunca sen toparlıcaksın gibi. ama kaç ay sizde kaldı idare ettiniz teşekkür ederiz yok sürekli bir beklenti sürekli bi suçlama halinde. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum. görüşlerinizi saygı çerçevesinde belirtirseniz sevinirim. teşekkürler şimdiden.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-kv-sorunu-daha-goruslerinize-ihtiyacim-var.1071057/
evinize sizden habersiz birinin girmemesini istemek en en en doğal hakkınız, ama üslubunuz çok kötü. kızın kalitesizliği, namussuzluğu sizi ilgilendirmez. kaldı ki bu kalitesizlik de değil bence, kanların kaynamasından dolayı yapılmış ufak bir gençlik hatası
sizin gidip “benden habersiz evime, duşuma birini sokamazsın” konuşması yapmanız yeterli olmalı. konunun eşin teyzesine kadar gitmesi hiç doğru olmamış; ben ar ederim de kaynım sevgilisiyle bizim evde sevişmiş diyemem…
not: eski konuyu okumadım
geçen artık şu profil resmimi değiştireyim hayatımda bir değişiklik olsun dedim de daha güzelini bulamadım kaldım yine buna :)) sevgilerKonu dışı,
antonie profil resmin ve günlüğünden dolayı yorumunu okuyunca istesem de ciddi olamıyorum:) Sevgiler
Iyide kk daş dürüst olalım şimdi evinde sen yokken gelip 6 saat sevismeden sokız atmak çok ucuz bir tabir
birde annesi taciz ediyor demişsiniz
konunuz yüzeysel düzgün görünebilir özünde çok ucuz gibi
sizden habersiz başka birini evinize getirmesi tabi ki kabul edilemez yalnız bu şekilde konuşmakta hoş değil
yani ben eşime bayramda ailene gitme diyemem ama ben istemiyor isem gitmem eğer gitmez isem onunda benim ailemi ziyaret etmesini talep edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?