EVİMİZE KIZ ATAN KAYNIM VE SONRASINDA GELİŞEN OLAYLAR

Yani esinizin kardesinin sizde kalmasi zaten akıl alır sey degil. Gelir ziyaret eder belki 1 2 gün kalir ama sizle yasamasi yanlis. Cünkü kendi ailesi ve evi var. Bu kv ler hic bir sekilde cocuklarinin evlendiklerinde artik baska bir hayati ve baska sorumluluklari oldugunu asla idrak edemiyorlar. Acik acik söyleyin, "Bizde kaldiginda böyle sorunlar tartismalar vs olacaksa, kalmamasi daha uygun, biz onun icin elimizden geleni yaptik, yapariz da ama bunun icin illa ki bizimle yasamasi gerekmiyor. Siz olsaniz evde huzurunuz bozuldugu halde aman ne olacak dermisiniz? Deyin.. Ayrica esiniz abi olarak elbette kardesine sahip cikmali ama henüz anne hayattayken bu pek abiye düsmez yani. Duygu sömürüsü yapmak adina güzel sözler ama kücük oglunu düsündügü kadar büyük oglunun evindeki huzuru da düsünebilse keske..

Valla tanımadığı bir ailenin evine gidip de duş alıyorsa üstüne saçlarını bile bırakacak kadar yakınsa o kız hakkında da iyi düşünmemekle kimse suçlayamaz beni. Bu benim fikrim olur. Kimle sevişirse sevişsin kimsenin namusu beni ırgalamaz ama beni tanımıyorsun bile benim evimde banyomda ne işin var bu ne hadsizlik derim ben de.

Ama kıza öfkelenmek manasız. Kaynınıza soracaksınız bu cesareti nereden bulduğunu. Ayrıca kv varken sizin yanınızda yaşaması , bunu baştan kabul etmeniz zaten asıl fiyasyo.

Önceki konunuzu biliyorum, kayınvalideniz anne olsunda oğlunu kendi toparlasın zira doğurduğu çocuklardan birine ömür boyu diğerini toparlama görevi vereceğine her ikisinede annelik yapmayı denesin. Nasıl bir zihniyeti var anlamış değilim.
Evinizden gittiği isabetli olmuş, sonuna kadar haklısınız kim ne derse desin sizi günah keçisi ilan edenler çok biliyorsa buyursun kendisi baksın. Bebekte değilki 18 yaşında koca adam eve sevgilisini gizlice sokacağına bu enerjisini dersleri için harcasaymış, onun tembelliğinin sorumlusu siz yada abisi değilsiniz.

hanımlar her yoruma tek tek yetişemiyorum kusura bakmayın . ama beni suçlamanıza gerçekten çok şaşırdım evet belki eve kız atmak tabirim yanlış bunun için özür dileyebilirim sizden ama şunu tekrar anlatayım anlaşılmadı sanırım. biz kaynımla bu olayı yaşadıktan sonra gidip insanlara anons geçmedim ben ve ne kendi aileme anlattım ne de eşimin ailesinden birini arayıp anlattım kayın validem bile bilmiyor hala abi kardeş aralarında sorun yaşadılar zannediyor bu durumdan haberi yok. teyzesi neden konuşmuyorsunuz diye sordu ben tek kelime etmedim eşim anlattı olayı. ayrıca kızı tanımam etmem ne yaşadıkları da umurumda değil benim sıkıntım salak yerine koyulup evimin kullanılmış olması. banyomun kullanılmış olması ve belki de yatak odam bile kullanılmış olabilir benim midemi bulandıran olaylar bunlar. ve kaynım yine biz işteyken eşyalarını toplayıp gitmiş eşime bir msjla teşekkür etmiş evimizde kaldı diye. ki eşim söylemişti kaynıma yengen de bi konuşmak istiyor bu konuyu sakince diye. ama biz lojmanda oturduğumuzu eve arkadaşlarını getirmesin diye bahane ettik konumuna düştük kaynımın gözünde. olan olay bu. tekrar tabirim için özür dilerim bir anlık sinirle olayları tekrar yaşadım kafamda belkide ondan yazdım. ayrıca başlığı nasıl değiştireceğimi söylerseniz, bilmiyorum çünkü, değiştiririm.

Son düzenleme:
Orasi kayninizin evi degil. Kendisinin kalmasi bile dogru degilken kalkip birde elin kizini sevismeye getiremez ister lojman olsun ister mustakil ev olsun. Bu ne terbiyesizliktir ya. Sevismeye kiz getiremiyor diye suclusu siz mi oluyorsunuz?
Tam konuyu bilmiyorum ama kayninizin kalma sebebi ders, universite sinavi filanmis galiba. Oturup dersini calisip kazanip gitseydi sonra napiyorsa yapsaydi. Bunu dusunmek zorunda degilsiniz.

Annesini kayninizi esinize mi dogurmus omur boyu o bakip, toplayacakmis. Kendi ilgilencek cocukla kimsenin bir sucu yok.

Geri adım atmayın.
Mevzusu geçer ve sizi suçlar şekilde konuşulursa da "aylarca evimde misafir ettim,teşekkürünüzü bu şekilde mi ediyorsunuz,iyilikten maraz doğuyormuş demekki,bende yaşayıp görmüş oldum. Ayrıca keşke eve bizden habersiz kız arkadaşını getirip saatlerini öyle geçireceğine ,derslerine yoğunlaşsaydı,şu an sınavı kazanmış olurdu. Neyse benim elimden gelen bu,siz kendi evinizde daha uygun bir ortam hazırlar,derslerine calışmasını sağlarsınız artık"deyip geçin.
Bir daha da kabul etmeyin.

Ne olurdu kalsaydı bak sınava hazırlanamadı diyenlere "evet bende o sebeple bizde kalmasını kabul ettim ama benim evimde biriyle sevişmesine izin verdiğimi hatırlamıyorum" desene sende.
Ne diye susuyorsun dan dan söyle.
Nasılsa sussan da kötü olacaksın konuşsan da.

Ay yok artık ya, evinize kız mı getirmiş? Konu tam anlaşılamadığından suçlu siz olmuşsunuz, pess.

Kız atmak dediğin için insanlar direk olumsuz düşüncelerle okumuşlar ama ben sana hak veriyorum. Evimde zaten istenmeyen misafir olan birinin bir de üstüne yabancı birini getirmesi batar yani. Sadece çay içmiş bile olsa batar. Ne o öyle ev sahibi gibi. Misafirse haddini bilecek. Kızın ahlak anlayışı bizi ilgilendirmez o konuda herkes haklı. Geldi diye ahlaksız diyemeyiz ama hırsız olabilir, dolandırıcı olabilir, hasta birisi olabilir bir sürü ihtimal var. Eğer kaynım kız getirmiş şimdi kız altınlarımı çalmış deseydiniz herkes tek kafadan çıkmış gibi kızın eve gelmesini garipserdi.
Aileden de kimse demiyor herhalde o evde genç gelin var diye. Çok saçma. Benim, babamdan ayırmadığım çok büyük saygı duyduğum kayınpederim bile geldiğinde odasından çıkamaz ben rahatsız olurum diye. Erkenden uykusu gelmese de odaya geçer iyi geceler deyip. Sabah erken kalkar adam öğlene kadar şehirde turlar gezinir. Biliyorum ki inceliğinden yapıyor bunu. O ailede kimse düşünmüyor mu bunları? Asıl ahlaksızlık budur benim gözümde. Çok çaresiz durumlar hariç. Herkesin aynı şehirde olduğu, annesinin bile bakamayıp anlaşamadığı, babasının başında istemediği genç bir erkeğe siz bakıcılık yapacaksınız ve herkes bunu normalmiş gibi karşılayacak, üstüne birde siz haksız sayılacaksınız??? Çok saçma. Anneyle anlaşamıyorsa babaya gitsin. Hormonları tavan yapmış her kuytu köşede kendisiyle ilgilenen bir ergeni bende evimde uzun süre yatılı istemem. Kendi kardeşim bile olsa ... Biraz katıyım sanırım bu konularda. Bazı arkadaşlar çok güzel söylemiş. O zaman siz uygun ortamı sağlayın çalışsın deyin geçin. Ben denedim olmuyor sıra sizde o zaman dersiniz.

Siz sasirdinizmi benim evime sevgilisini getirip zina yapmasına izin vermedim diye suçlu benmi yim yani ben evimde de banyomdada bilmedigim tanimadigim bir kız istemiyorum isteyenler buyursun alsın tek akarabasi ben değilim sizde akrabasisiniz günahına siz ortak olun ben olmuyorum diyin

Buna cevap verecek olan eşiniz ama bir ara söyleyin çocuğu bana mı doğurdun diye bu ne be

Asla haksız değilsin ihale niye üstüne kalsın ki kaynin sizde kalması zaten abesken birde evde yaptığı bu sey kabul edilemez böyle şeyler yapmasa bile normal bir kız veya erkek arkadaşından bile rahatsız olurdum ben tanımadığım bilmediğim insanların benim evime benden habersiz üstelik asla müsade edemem yüzde bı milyon haklısın sonuna kadar konuş

Konu dışı,
antonie profil resmin ve günlüğünden dolayı yorumunu okuyunca istesem de ciddi olamıyorum:) Sevgiler

Konu dışı,
antonie profil resmin ve günlüğünden dolayı yorumunu okuyunca istesem de ciddi olamıyorum:) Sevgiler
geçen artık şu profil resmimi değiştireyim hayatımda bir değişiklik olsun dedim de daha güzelini bulamadım kaldım yine buna :)) sevgiler

Haklısınız, anne ve babasının baş edemediği kanı deli akan bir çocuğun sorumluluğunu almak zorunda değilsiniz. Bu tutumda devam edip bir daha eve kalıcı olarak kabul etmeyin bence

kibirlikontes öncelikle şunu belirteyim konu başlığı için özür dilemene gerek yok. İnsanlarin öfke anında ağzından çıkan bazı kelimeler hoş olmayabilir. Burada sana hoş tabir değil diyen şahıslar da her daim trt spikeri edasıyla konuşup hıc argo kelime, cumle kullanmiyorlar zaten.
Düşüncelerinde hiçte yalnız değilsin. Benim evime iznim ve haberim olmadan girip bir de üzerine duş alıp banyoda pis saçlarını bırakan kız kaliteszdir nett.
Kayninin sende kalmasıda ayrı bir saçmalık. Ben evimde don atlet gezicem, belki osurucam, belki kocamla fantazi yasiycam ne işi var kazık kadar adamın evde.
Köye esin gitsin sen gitme. Oldu ki eşini kıramayıp gittin kayninin yaptıklarını annesine anlat ve asla evine tekrardan girmesine izin verme.

Görüşüm şudur sevgili kV ler hasa biz Gelinlerin evi umumhane mi?de...tevbe tevbe!
Okumakda gözü vardida oğlunun idaresi bize düştü;
Bu zamanda kaptigini evime getiren oğluna kizacagina bizemi biiipliyosun!

Iyide kk daş dürüst olalım şimdi evinde sen yokken gelip 6 saat sevismeden so
nra duş alabilen yabancı bir kadın için sen ne düşünürdün?başında haresi eksik demezdin herhalde!
KV içinse taciz doğru bir yorum diil belki,öyleyse rahat diyelim daha acarsak genisletirsekkkk geniş olmak baaabinda yani hasa kV den caniiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…