EVİMİZE KIZ ATAN KAYNIM VE SONRASINDA GELİŞEN OLAYLAR

KONU Sahibi en başından konularınızı biliyorum
Ama siZi çözemedim
Tabiri caizse bu kadar ezik olmak zorunda mısınız?
Kaynımı evde istemiyorum, ya o ya ben demek eşinize bu kadar zor mu?

Bitmedi çilesi bu kadının yerden göğe kadar haklısın ben olsam daha büyük tepkiler gosterirdim kerhanemi benim evim eşinin ailesinin pek geline teşekkür etme adeti yok sen gelinsin eşek gibi yapacaksın mantığı var benimkilerde öyle yalnız değilsin bayramda gitmiyorum bende esimle anlastik oda kör değil görüyor hak veriyor istemiyorsan sende güzelce anlat derdini gitme kimse hiçbir şeye mecbur değil önce bi herkes şunu anlasin.

Herkes Kendi yaşadığını bilir. ben de çok iyi bilirim ya kardeşin ya ben demeyi ama işte bazen maalesef politik davranmak zorunda kalıyoruz. benim kv çok çirkef bi insan kaynım zaten alınganlığın dibinde yaşıyor. eşim gönderdiğinde ne olacak işte gelin istemedi ne var sanki bilmem ne ben hiç konusunu bile açmadığımda kv kişisi sana dayattığım ne var ki ben harçlığını gönderiyorum diyen bi insan. ve eşimin ailesi çok rahat insanlar zaten iki teyze ve bi dayı beraber yaşıyorlar diğer dayı da alt katlarında oturuyor onlar için beraber yaşamak sorun değil ki garipsemiyorlar ya da eve sevgilisini getirmek ama benim aldığım terbiye ile örtüşmüyor. kötü gelin ben ilan edilicem her türlü onun farkındayım. Benim dahil olmadığım bir tartışmalarında bile (kaynımla ilgili tartışmışlardı bizde kalma olayından çok önce) eşim çok bağırmıştı o sıra ve çekip gitmişti kv ise sonrasında oğlum bana niye bu kadar bağırıyor ki demek ki gelin benden memnun değil dedi. varın burdan siz hesap edin. nasıl insanlarla uğraşmak zorunda kaldığımı. sadece artık ne yapacağımı şaşırdım. ve belki de çok takılıp kaldım konulara evet, ama farklı bakış açıları görmek okumak için yazıyorum size. belki kendime bir davranış yolu bulurum diye. içimden bayramda git kavga et kopar bütün ipleri diyorum ama sonra sen o çirkefle uğraşamazsın boşver diyorum çünkü yapı olarak da kavga etmeye meyilli bir insan değilim.

Eşinizin hatası, size sormadan kardeşini getirmiş, tabi ki eve kız da atacak başka bişey de yapacak, bunlara hazırlıklı olmalıydı bence, ben böyle emrivakileri hoş karşılamam, sizin de tutumunuzu değiştirmeniz lazım, biraz masaya yumruğu vurun gönderin gitsin, siz kimsenin bakıcısı değilsiniz, kocanız da kardeşine çok meraklıysa beraber annesinin evine gitsinler.

kaynım annesindeyken annesi yokken arkadaşlarını getiriyordu eve bi keresinde ise biz geldik kv de bizimleydi bi kahve içelim dedik kapıyı bi açtı iki kız çıktı başka bir çocuk yarı çıplak arka odaya gitti hızlı adım kızlar tam gidiyordu biziim geleceğimizi bildiği için. bize ders çalışmak için aldığımızda ise eşime dedim uyar onu öyle bişey düşünmesin. yapmaz herhalde dimi dedim. yoookk beee saçmalama dedi. eşimin en yakın arkadaşı (10 yıllık) onunla paylaştım cesaret edemez dedi. ama sonuç ortada işte.

Son düzenleme:
Zaten artık sizde kalmıyormuş ve kızı da lojman olduğu için getirememiş bitmiş gitmiş olaylar zaten siz olayı anlatmışsınız size de o anda birşey diyen olmamıış kisiz kendiniz ben günah keçisi olucam beni suçlayacaklar diye kuruyorsunuz ne derlerse desinler eşinizde sizin yanınızda takmaya değmez kaynınızda gitmiş gelmez artk boşverin annesine de gitmeyin

yok bidaha okuyun isterseniz eve kızı getirmiş zaten kamera kayıtları da var elimde. bi daha yapmasın diye lojmanda oturduğumuzu bahane ediyoruz diye düşünmüş kaynım sanki bizim evimizde bunları yaşaması ve bizim evimizi kullanması çok normalmiş gibi

Arkadaşım kullandığın uslüba da sonuna kadar katılıyorum yaptığınız davranışlara da! Hayret ediyorum, evlilik dışı ilişkileri, üstelik de başkalarının evlerinde yapılanları nasıl böyle normal karşılayabiliyorsunuz? Gençlik hatası vs vs.. Adam düpedüz zina işliyor üstelik benim evimde! Herkesin ahlak anlayışı farklıdır siz bu kadar geniş olabilirsiniz ama benim ahlak anlayışıma göre de bu “eve kız atmaktır, kalitesizliktir” Başkalarının ahlak anlayışını sorgulamak da bu durumda size düşmez! Kız burda derdini anlatıyor siz uslübunu, ahlak anlayışını sorguluyorsunuz. Size ne? Sevgili kayın yediği haltın nelere mâl olabileceğini hesaplamasın, derdi tasası bana düşsün üstelik de suçlu olayım. Vay arkadaş! Neden çünkü o delikanlı.. kanı fıkır fıkır ne yapsa haktır çünkü. Evet, yaptığı bir ayıp var ve bu ayıbın başkalarıyla paylaşılmaması gerekiyor. Ama olan olmuş, soru sahibini bu kadar sorgulmaya gerek yok.

teşekkür ederim.
bu kadar şeye rağmen bazen eşimin gözünde bile bencil oluyorum. dasha napiyim ben sırtıma mı alıp taşıyım bu insanları bilmiyorum

Ya eve misafir geleceğinde bile eşim 100 kez fikrimi sorar yorulmayayım diye hazır pasta yiyecek alır ne bilim ya eşimde ailesine düşkündür ama kardeşinin bizimle yaşamasını istemedi bana bile söylemedi ailesinin isteğini onlara olmaz demiş. Annesine kalsa cahil bi kadın abisi bi oda verir kardeşine demiş. Ben zaten kabul etmem beni Yok sayanı. Çok ahlaksızca bi davranış bence. Evimde biri yaşlıcam buna kaynana mı karar vercek

Evlilik dışı ilişki

Siz neye tepki verildigini hala anlamadiniz galiba. Birisi cikip "kizi eve atmak, kiz patlatmak, kalitesiz" gibi kelimeleri hep kadini asaglamak adina kullanir. Kizi eve atmak? Kizin hür idaresi yok, en fazla bir yerlere atilir veya kullanilip atilir bu zihbiyetde. Bizim toplumda kadinin degeri hala yatak iliskileri ile bir tutulur. Ve buna en cok sizin gibi kadinlar yardim ediyor.,cünkü erkeklerin kullandigi asaglayici tutumlari sürdürüyorsunuz. Ben o kiz iyi yapiyor demiyorum. Ama burda bir sürü kizin konulari var,pisman olan, kandirilmis,kendini kullanan hisseden hatta tecavüze ugrayan. Hickimse baskasinin kalitesini yatak odasina baglamamali. Kadina karsi siddetin temeli zaten burda yatiyor. Ve bizim kadinlar buna canak tutmamali. Ayrica konu sahibi onlarin gözünde yinede kötü gelin gibi gözükmek istemiyor. Gözükse ne olur? Kendi cocuguna sahip cikmayanin gözünde kötü olsam kac yazar? Ayrica temel sorun esinde. Cünkü onu hice sayip kardesini bastan getirmis eve. Onun huylarini da biliyordur. Herkese hayirli günler

Kendi cocuguna sahip cikmayanin gözünde kötü olsam kac yazar?
doğru söylüyorsunuz ama işte yetiştiriliş tarzım mı diyim ne diyim bilmiyorum bu psikolojiden kurtulamıyorum ben. yaptığım o kadar fedakarlığın bi çırpıda silinip atılacak olması belki de beni geriyor. sizin tepki gösterdiğiniz konuyu anlıyorum. daha önce de belirttim bi anlık kızgınlıktan yazdım sanırım 'kız attı' diye. yoksa ülkemizdeki kadına bakış ile ilgili aynı düşünceleri paylaşıyorum sizinle. kızı yaşadığı ya da yaşamadığı olan cinsellikle ilgili yargılamıyorum zaten. herkes hata yapabilir birilerine kanıp yanlış tercihler yapabilir ya da bilerek ben bu ilişkiyi bu kişiyle yaşamak istiyorum deyip yaşayıp daha sonra hayatına giren kişiye de çıkıp evet onla yaşadım diyebilir. kızın kalitesizliği diye söylediğim kaynımın abisinin evinde emanet kaldığını ve abisinin ders çalışması için onu getirdiğini bile bile benim evime gelip duş alıp dalga geçer gibi bulaşık makinemdeki temiz bulaşıkları yerleştirmesi ve kaynımın pişkinlikle nasıl güzel yerleştirmiş miyim diye yüzüme gülerek sorması. işte bu durumda kızın kalitesini sorgularım ben.

eşim de zaten hep iyi niyetinden sorumluk sahibi olup kardeşiyle ilgili sorumlu hissetmesinden kaybetti. kv de bunu görüp bütün sorumluluğu ona yıkmaya çalıştı ki hala yapıyor. ama eminim kardeşinin bunu yapacağının bilse en baştan uyarırdı. sadece onu akıllı gördüğü için ona güvenmeyi seçti. ki ben de hayatının kurtarabilyorsak kurtaralım madem bi kaç ay ile düşündüm tabi rahatsızdım o ayrı. neyse size de iyi günler.

Maalesef iyi niyet kurbani cok. Benim esim de cok iyi niyetlidir ve insanlar bunu kullanmaya calisir. Ara sira bende müdahele ederim,cünkü baskalarin gözünde "kötü" olmaktan korkmuyorum. Sebebi de su: öyle insanlarin gözünde zaten sadece sizi kullanabildikleri sürece iyisinizdir. Aksi takdirde sizden kötüsü yok. Sizi istedikleri gibi kullanabilselerdi sozden iyisi olmazdi. Ama bu sizin huzurunuz pahasina olsa bile umurlarinda olmaz. Enistemin anneside abisinin sorumlulugunu ona yüklemeye calisti (abisi psikolojik rahatsiz), hatta "sen sahip cikmadin ondan hasta oldu abin" dedi bile..enistem su anda annesile görüsmüyor, abisine hala yardim ediyor elinden gelse. Bazen sinir koymak en dogrusu.Size de gecmis olsun. Sizin yaptiginizi cok az kisi kayni icin yapardi sanirim.

Bence gidin bayramda ve konu açılsın siz de maruzatınızdan bahsedin, sonuçta siz de genç insanlarsınız bu kişi de koskoca herif afedersiniz, hem evliliğiniz zehir olacak hem de beyefendinin kız arkadaşlarıyla uğraşacaksınız, ne münasebet !

Evlilik dışı ilişki

İsteyen istediğini yapar. Ama benim evimde yapamaz. Çocuk 18 yaşında, dershanede tanıştılarsa kız ondan muhtemelen küçük de olabilir. Çocuk ilk yıl kazanamamış belli, 18 yaşına gelmiş. Kız 17.5 yaşında olsa kanunlara da aykırı ilişki olur.

Evlilik dışı ilişki diye bir kavram var duymadınız mı? İsteyen istediğini yapar. İsterlerse toplu sevişme partisi yaparlar, ister eş değiştirirler, ister hemcinsleriyle sevişirler. İki reşit insan ikisi de razıysa istediklerini yaparlar. Ama reşit olmayan veya olan iki insan benim iznim olmadan benim evimde hiçbir şey yapamaz.

Ayrıca, evli de olsalar, benden habersiz evime girip, sevişemezler. Sadece sevilme de değil. Benden habersiz gelip gizlice dolabımı karıştırıp, yemeğimi de yiyemezler.

Esiniz sizden habersiz kardesini getiriyor,kayniniz yine sizden habersiz arkadasini getiriyor..
Her iki durumda da yok sayilmissiniz ki yolu açan esiniz olmuş..
Kiz atmak bir argo tabirdir cok takilmadim zira hemcinsi arkadasini da getirmesi mutfagimi banyomu kullanmasi hosuma gitmezdi..Kendi kardesimde olsa ayni tepkiyi verirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…