evimizin mobilyalarını sonunda aldık fikirlerinizi bekliyorumm kızlar

sydgns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
67
30
38
35
ne kadar tuttu canım çok guzeller gule gule kullanın

Canım cok guzeller yı gunlerde kullann ınsallah ama ytak odası takmndakı yatagn ıcınde baza var mı yoksa ekle derım cunku bende oyle aldım ıkı bucuk sene de gıttı yatak altında baza yoktu dun yenı cıkan country yatak odası tkmlarndan aldık ıcıne baza eklettım hem herseyı toparlıyor fazlalık olan.Bıkac gune eklerım bende resm

canım teşekkür ederim evet yatağın içinde bazası var gözükmüyo o hoşuma giden kısımlarından oldu. sana da hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah

merhabalar; yatak odası harıç beğendim, hatta salon için seçtiğiniz takıma bayıldım
yatak odasından çok toz çıkıyor, o dolabın kapakları kumaş kaplı sanki, komidinde çok detay var hep toz tutacak şeyler, (ceket asma aparatı yer kaplıyor + kitap kısmı) başlığı uzun olmuş heryere sığmaz kiracı iseniz
kardeşim sorsa böyle derdim, umarım kızmamışsınızdır, Allah tamamına erdirsin

bazalı opsiyonunda yatağın bu şekilde yüksekliği var mı? ben her hafta yatağın altını silerim hep toz hep toz inanki, buna da dikkat edin bence

öncelikle hayırlı olsun , benim de tüm mobilyam enzaydı , geldiğinde bir sürü problem yaşadım
3 koltuk cıkartılırken derisi yırtıldı geri görütüldü ayrıca paket acıldıgında sipariş ettiğim renkler cıkmadı
komıdin üst kapagı kırık çıktı geri alındı

- köşe takımın çok hoş fakan yere sıfır gibi göründügü için altı temizlemesi zor oalcaktır.
sürekli toz birikiyor koltukları kaldırmak zor oluyor.

- yatak odası takımının dolap kapagı tekstil malzemesi ve yatak başlıgı da aynı şekilde temizleme acısından zor olabilir
kumaş toz tutar , ben alerjik oldugum için özellikle toz tutmayacak temizlenmesi kolay ürünler seçmeye dikkat ettim

ne kızması olur mu bakıp yorumunuzu paylaştığınız için çok teşekkür ederim :)

bazalı opsiyonunda yatağın bu şekilde yüksekliği var mı? ben her hafta yatağın altını silerim hep toz hep toz inanki, buna da dikkat edin bence
evet canım ben bazalı kısmını tercih etmedim ama var bazalısıda bu şekilde teşekkürler yorumun için :)

Çok güzel. .
Güle güle kullan. .
Mutluluklar dileriz. .

Neden herşey aynı markadan aldınız? Kampanya mı vardı? Yani farklı bölümlerde farklı tarzlar deneyebilirdiniz merak ettim neden tek bir marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…