• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimizin mobilyalarını sonunda aldık fikirlerinizi bekliyorumm kızlar

hepsi çok güzel şık iyi günlerde kullanman dileğiyle. ben de şu ara mobilya bakıyorum. beğendim gibi ama henüz almadım.

Güle güle kullanın iyi günlerde :)) salon takımınız cok şık , oturma odanız da rahat bir seçim görunuyor. İyi günlerde kullanın..

Neden herşey aynı markadan aldınız? Kampanya mı vardı? Yani farklı bölümlerde farklı tarzlar deneyebilirdiniz merak ettim neden tek bir marka?
içime çok sindi canım çok gezdim döndüm durdum buraya geldim o yüzden hepsi ordan oldu :)

canım teşekkür ederim evet yatağın içinde bazası var gözükmüyo o hoşuma giden kısımlarından oldu. sana da hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah

canım hepsi çok güzeller, güle güle oturun :nazar: bizde ilk sizin koltuk takımını beğendik sonradan fikir değiştirdik ama yatak odası takımlarımız aynı olmuş, yalnız benim yatağımda baza yoktu tatlım konuşup mu eklettirdiniz? öyle bir imkan varsa bende bazalı isterimmmmm :KK34:

Back
X