- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Şimdi gittim konuştumKonustunmu
Esim polis zaten ama sordum en fazla Kabahatler kanunu varmış en çok oradan işlem yapılır cuzi bi miktar dedi ama offMaç olduğu günler polis çağırırsınız.
doğan görünümlü şahin aşktırEsim polis zaten ama sordum en fazla Kabahatler kanunu varmış en çok oradan işlem yapılır cuzi bi miktar dedi ama off
Tam eve ısındım taşını cam mi ne.
Bina tek bir şahsa ait ve o da inanılmaz parayi seven bir adam ya . O yüzden oluyor boyle.
Inan ir misin adamın en az 10 tane binası var ama bindiği araba doğan görünümlü Şahin :)
Bende ya merak ediyordum hep bu insanlar nasıl dayanıyor diyeHep merak etmiştim kafe, bar tarzı mekanların üstündeki dairelerde nasıl oturuyorlar, rahatsız olunmuyor mu diye. Demek ki oturulamıyormuş.
Tasinin benceBiliyorum çok konu açar oldum ama valla bu son..
Evim yüksek giriş yanu 1. Kat ve su zamana kadar sıkıntı yoktu bu sene alta kafe açılmış. . Evin içinde sürekli ama sürekli bir müzik sesi...
Cildiracagim artık. . Bi kafamı dinleyemiyorum . Bütün gün çalışıyorum ve bunaldim artik ...
Hani ilk başta çok yüksekti uyardık şu saat oldu hala var ama hafif bi ses ama rahatsız ediyor insanı ya sürekli bu gürültü yu dinlemek zorunda miyim ben. .
Şimdi gidip yine konuşmayı düşünüyorum siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?