- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.406
- 798
- Konu Sahibi espiritrik
-
O konuda haklisiniz evet ama olan olmus artik onunuze bakmalisiniz. Adam evine bakiyor, az da olsa kazaniyorsa guzelce nasihat edin, ekstra borca giremeyeceginizi net sekilde soyleyin, ev islerini ona da verin, misal siz evi supururken verin kovayi bezi arkadan sile sile gelsin, ortaklasa yapin. Ama sen az kazandin muhabbetine girmeyin,yazik gunah. Cabalasin, baktiniz cabalamiyor o zaman kapinin onune koymakta da haklisiniz yanio da benim kadar kazansın demiyorum zaten .istese gayet rahat bir hayatımız olabilirdi.girdiği işlerden düşüncesizce ayrılması aylarca evde oturması bizi uçuruma sürükledi.buna kızıyorum
bilmiyorum gerçekten evet ezik oluyorum onun karşısında.aslında gayet akıllı biriyim.iyi bir işim var. off herşeyden vazgeçmiş gibiyim.hayatımı kendi ellerimle mahvettiğim için kendime öfkeliyimEşinle konuşmaya neden çekinşyorsun niye bukadar ezik hissediyorsun kendini üstelik herşeyi üstlenen senken.onun maaşı az olabilir ama rahatlığa alışması yeni borçlar yapmaya çalışması hoş degil sırtını size dayamasına müsade etmeyin okadar
bıze soyledıklerınızı kendıne soylesenız bu kadar basit..5 yıldır evliyım her gün çalışmak için evden çıkıyorum ne dogru dürust tatil yapıyorum ne giyiyorum ,yiyorum,geziyorum... bitmek bilmeyen borçlar .bazı zamanlar çalışmayan çalıştığında işleri bir türlü yolunda gitmeyen bir eşim var.kredi çekerek evlendik üstüne onun işsiz kalması arttıkça artan borçlar...artık tahammülüm kalmadı ne bu adama saygım var artık ne bu evlilik kurumuna..
akşam eve gidip çalışmayan kocama yemek yapmak evi temizlemek ağrıma gidiyor.yavaş yavaş azalmaya başlıyor borçlarımız ama beyefendi bana yeni masraflar çıkarma derdinde. iş için kullandığını aracını değiştirmek istiyor.oysa benim kredi borçları dışında var olan kart borçlarım da var. neden bitmiyor bu kartların borcu diye bana kızıyor sızlanıyor.kendisi sadece kirayı karşılıyor birde ufak tefek masrafları.aylık eve katkısı 1000 lira dır.benim sadece kredi ve faturalar 2300 tutuyor .ustüne mutfak masrafı kart borçları..
artık dur demek istiyorum bu duruma bana hesap sorduğunda suçlu bir çocuk gibi oluyor hakkımı savunamıyorum.senin adam gibi çalışmamandan dolayı bitiremiyorum borçları diyemiyorum.artık kullanıldığımı hissediyorum.kendimi saldım iyice kadın olduğumu unuttum.dişli olup artık benim sırtıma borç yükleme hazır olanları bitirip keyif yapmak istiyorum.bundan sonra benden destek bekleme kendi tırnaklarınla çalış kazan istediğini yap demek istiyorum. ama nasıl? bana akıl verin lütfen haksız mıyım
Bu mesajınız çok açıklayıcı olmuş. Birincisi, evlenmeden önce adamın nasıl olduğu belliymiş, düzelir diye düşünmeyecektiniz. Bu sizin hatanız. İkincisi boşanma illa karşılıklı anlaşmayla mı olur? İsteyen boşanır giden. Boşanmak için bile müsaadeye ihtiyaç var zannediyorsunuz herhalde. Bu da sizin hatanız.9 yıl bekledik evlenmeyi.9 yılda bir erkek neler yapmazdı.ama 5 parasız evlendik.gelinliğime kadar ben aldım.güzel bir yuva yaptım kendimize.ama insan karşıdan da aynı fedakarlığı bekliyor.olmadığı zaman dipsiz bir kuyuda debelenip durduğumu hissediyorum.pişmanım ayrılmak istiyorum ama buna müsade etmez kesinlikle
9 yıl bekledik evlenmeyi.9 yılda bir erkek neler yapmazdı.ama 5 parasız evlendik.gelinliğime kadar ben aldım.güzel bir yuva yaptım kendimize.ama insan karşıdan da aynı fedakarlığı bekliyor.olmadığı zaman dipsiz bir kuyuda debelenip durduğumu hissediyorum.pişmanım ayrılmak istiyorum ama buna müsade etmez kesinlikle
bilmiyorum gerçekten evet ezik oluyorum onun karşısında.aslında gayet akıllı biriyim.iyi bir işim var. off herşeyden vazgeçmiş gibiyim.hayatımı kendi ellerimle mahvettiğim için kendime öfkeliyim
akşam eve gidip çalışmayan kocama yemek yapmak evi temizlemek ağrıma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?