• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evin girişindeki kokuya çare bulamıyorum :(

banyo tuvalet uzak kalıyor girişime ama tesisat nerden geçiyor bilmiyorum... dün gece baya bi sildim çamaşır sularıyla ayakkabıların hepsini balkona çıkarttım dolapları açık bıraktım gece bu akşam da boş ve açık bırakıcam ayakkabılara karbonat yapıcam bi de. naftalin ve lavanta da koyucam.

bi de evet ben de yumuşatıcıyla bi sileyim bu akşam tekrar... teşekkürler.

artık hala kalırsa çok sinir bi durum ya off... duvarları bile sildim akşam valla ampulünü filan da sildim :(

Pimapenler de çok pis kokar havasız kalınca .Pimapenler sıcakta pis kokar .
Spor ayakkabılar kokar ama onun kokusu zaten bellidir .
Komşularınıza sorun onlarda aynı sıkıntı var mı aynı bölümde .

terlikler kokuyor ve siz de yapmışsınız yapılabilecekleri.

ben hem size hem de evinde hoş koku isteyenlere english home dan aldığım kokulu çubuklar var, tavsiye ederim. yasemin almıştım ben. missss gibi kokuyor ev girince. hem de uzun süre kullanılıyor.

Evi bi boyayin derim dolabida deterjanli suyla sil iyice ayakkabilarida sil temizle

evet kızlar 2 gündür mücadeledeyim şimdilik daha iyi gibi. görüştüğüm komşularda bendeki gibi antre yok değişik değişik her ev :KK53: badanası da yeni yapıldı. baktım olmadı english home çubuklardan alıcam en azından antreye yakın bi yere koyarım yoğunluk olmaz sanırım...

benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyorum naftalin %90 çözdü sorunumu cevaplayan herkese teşekkürler...

Back
X