Evin güzelliği bir kadın için ne kadar önemli sizce??

genelleme yapamam ama gerçekten evimin herşeyi
beni etkiler...
en başta insan yaşadığı evi sevmeli,
sevmeli ki diğer işlerini de severek,isteyerek yapsın...
ben lojmanı ilk görmeye gittiğimde kesinlikle oturamam dedim,
eski oturduğum eve göre hem çok küçüktü,hem de bakımsız...
ama istemeyerek,mecbur olduğum için taşındığım evim,şuan en rahat ettiğim yer benim için...
bir evi güzel yapan,yaşanabilir yapan bayandır inanın...
hele birde mecbursanız iş iyice değişiyor...
eve ısınmak çok önemli ama kendi evleriyse bence elinden geleni yapsın
ve şirin hale getirsin...çünkü şu zamanda kendi evinde oturma lüksüne sahip...
sevgiler...

Kadıncağız daha alışamamıştır.Alışıp benimsedikten sonra eski haline döner..Evlerine çok alışıyor insanlar..Benim eski evim daha büyüktü 2 saatte gayet güzel toparlayıp hijyenini yapabilirdim.Bu evim ufacık saatlerce istediğim gibi yapamıyorum.Elim alışmadı daha.Onunki de öyle birşeydir.

aynı sey benimde basımda lojmanda oturuyoruz ne kadar yaptırırsan yaptır her yer dökülüyor ve esyalar sürekle tasınmadan yıprandı eve ne sekil verirsen ver düzen tutmuyor hic canım is yapmak istemiyor sanki yaptıgım is bosuna ne yaparsam yapayım bos gibi ama icin icin cıldırıyorum düzen tutmuyor diye buda benim piskolojimi bozuyor ev cok önemli düzende

Kesinlikle çok önemli..
Evini sevmesi ve benimsemesi gerekir önce;içinden gelerek iş yapması için
Kendini mutlu ve huzurlu hissettiğin yer yuvadır
Yoksa diğeri ev olmaktan öteye geçemiyor..

Bence de çok önemli.Evimi seviyorum.Baktıkça içim açılıyor.Ama ısınmadığım bir ev olsaydı benim için büyük sorun olurdu

Evimi çok çok seviyorum ben..:asigim:
Çok da beğeniyorum açıkçası..
Eşyalarım çok kaliteli,pahalı değiller..
Evim de çok büyük,süper bir ev değil..
Ama kendi zevkim olduğu için severek yaşıyorum evimde..hihoyyyt
Bence bir kadının evini sevmemesinin nedeni kendi beğendikleri olmadı diye olabilir..

Cok seviyorum evimi bende, ve gercekten icimize sindigi icin aldik. Esyalarida øyle, uzuldum simdi arkadasina, almis birde evi.. Allah hayirlisini nasib etsin ne diyim

farzedelimki evim içime sinmiyor ev benimmi onu yaşanılacak hale getiririm
5 senedir oturuyorum bu evde geldiğim zamanla şimdinin arasında dağlar kadar fark var
ev sahibim bayılıyor evi ne kadar güzel yaptın diyor ve akrabalarını bile evime getirdi herkese gösterdi
biraz boya badana cici cici eşyalar perdeler halılar evin eksiğini kusurunu bile kapatıyo
bu ev benim olsa daha neler neler yaparım keşke benimde kötüde olsa bi evim olsa:teselli:

bencede ev cok önemli sonucda bütün gününü evinde gecireceksin ve insan isterki güzel olsun icini ferahlatsin

ev kadın için cok öenmlidir
zaten evde temizliği renkleri düzeni
kadını yansıtır aynasıdır yerimseniben

herkezin beklentileri farklıdır.bir evin güzelliği ve konforu tabiki insanın yaşam kalitesini ciddi ölçüde etkilemektedir.kadınlar hemen hemen yaşamlarının büyük bir bölümünü ev içinde geçirmektedir.ben etkilenemsini normal buluyorum ama zamanla alışır sever evini.

Ben evımı cok sevıyorum cok ta guzel Allaha skur ama o kadar cok esya var ki beni boguyor ona ragmen temızlıyoruz tabi ama evlenınce az esyalı bır evım olsa daha cok temızlerım dıyorum ıcımden demekki etkiliyor kaydirigubbakcemile3

ne demişler dünyada mekan ahirette iman..bu söz çok doğru bence..insanın yaşadığı yer kaldığı oda duvarların rengi dahi psikolojisini etkiliyio ne kadar geniş ferah içimize sinen bi evde yaşarsak o evi temizlemek dekore etmek ve evde zaman geçirme isteğimiz de o derece artıyo..insan kendini daha huzurlu sakin ve ferah hissediyo..:teytey:

evin güzelliğinden kasıt eşyalar ise benim için hiç bir önemi yok...
pahalı olmuş çok olmuş umrumda olmaz rahat mı yeter bana...
semti, temizliği ise evet önemli ama asla sevmemem için sebep değil...
ben çok seviyorum evimizi...

ben nedense eve cok duskun degilim.
cok denedim ama dekorasyondur felan cok fazla ilgimi almiyor.

ben sadelikten yanayim sade olsun ama temiz olsun.cok esya boguyor evleri.birde temizligi var zaten temizlik yapmayi sevmiyorum .tasinirkende ayrica fazla esya cok yuk oluyor.en iyisi az olsun oz olsun.

evi güzelleştiren eşler, benim evim gecekondu olsun ama aşkım yanımdaysa dünyanın en güzel evidir o,tabi Allah huzur sağlıkta vermişse başka ne isterim

evim benim ailemle ,sevdiklerimle en fazla vakit geçirdiğim ve bana ait olan biyer..bu yüzden evim çok önemli tabiki..temiz olsun,güzel olsun,zevkli ve şık olsun isterim hep..dekorasyona çok meraklıyımdır.kendi ölçülerimde evimi güzelleştirmek için çaba gösteririm..

ev tabi önemli ama asıl önemli olanhuzur eşinizizlearanız bozuk olsun yada ciddi problemyaşyayım evi gözüm görmez mutlu olayım ama evimde güzel olsun sırf ev değl içindekilerde önemli eşyalar sevdiklerim

kendi evim olsun da varsın arka cephe olsun varsın küçük olsun.benim eşyalarım güzel onlarlada döşeyince süper olur.önemli olan içine sinmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…