Evin hanımı yokken evde yatılı erkek misafir

Evin hanimi evde olmayinca ne oluyor tam olarak?
Eşim evde yokken ben de arkadasimi cagirabilirdim, annem de eşim yokken kalabiliyor.
Noluyor yani evin evde hanimi olunca veya olmayinca, siz evin hanimiysaniz o da beyi illa evde iki kişi mi olmali bir insanin gelmesi veya kalmasi için.

Ciddi misiniz ? Bu karısına oraya buraya gidemezsin diyen adam moduyla aynı. Ne var bunda bu kadar abartılacak...

Niye eşler birbirini esir almaya boyun eğdirmeye bu kadar meraklı
Ciddiyim. Yorumumu begenmedinizmi aa bir dakika hemen sizin istediginiz sekilde yorum atayim.

Sorun olmaz cagrabilir..

Bla bla bla. Tamam iciniz rahatladiysa sirayla zit goruslu insanlara tek tek ciddimisiniz diye sorun .. Iyi aksamlar dilerim😏😏

Ciddiyim. Yorumumu begenmedinizmi aa bir dakika hemen sizin istediginiz sekilde yorum atayim.

Sorun olmaz cagrabilir..

Bla bla bla. Tamam iciniz rahatladiysa sirayla zit goruslu insanlara tek tek ciddimisiniz diye sorun .. Iyi aksamlar dilerim😏😏
Yorumunuzu beğenmedim diye medeniyeti elden bırakmanızı gerek yoktu. Neyse anladım ben sizi. Herkes kişiliğine göre tavır belirliyor...

Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Karı kız cagirmiyo ya erkek arkadaşını çağırıyo. Sohbet muhabbet erkek erkeğe eğlenirler. Bu kadar kötü şeyler olurken o da biraz model toplamış olur. Aynı şekilde eşim evde olmadığında ben de kız arkadaşımı cagirabilim. Yani ev sadece benimmis eşim de benden otlaniyo yetmiyo bi de arkadaşını çağırmış gibi hissettirdiniz

Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı
E daha mantıklı bile.. Evin hanımı olunca ne oluyor ki?? Hizmet eksik mi kalacak diye endişelendiniz?? Ne güzel işte Eşinizle arkadaşı istediği gibi yesin içsin yatıp yuvarlansın.. Her iki taraf için de çok güzel bence.. Bende bazen annemin yanına gidiyorum bir iki gün kalıyorum benim eşim de çağırıyor bazen her zaman olmasa da çağırıyor yani benim hoşuma bile gidiyor ben yokken onları da aradan çıkarmış oluyor 😂 eşim evden gitse bende çağırırım normalde de arkadaşlarımız gelir ama kız kıza, erkek erkeğe de bi ayrı güzel canııım🤗

Back
X