Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Evin her yeri benim saçlarımla dolu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

KeriminHilali

Ömer 🥰 Furkan 🥰 Aşk bebeklerim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
991
2.246
63
33
28 yaşındayım gür ve dalgalı saçlara sahibim. Saçlarımı 1 hafta yıkamasam bile yağlanmıyor. Kupkuru :( ve aşırı dökülüyor evde her yer saç oluyor . Bütün kan değerlerime vitaminlerime baktırdım hepsi normal saçımda azalma var gibi görünmüyor çünkü çok gür beni yoruyor bile ama her yerde saçlarımı toplamaktan yoruldum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Benimde saclarim cok dokuluyor. Hemde sizinkinin tam tersi ince ve cok cabuk yaglaniyo. Kel kalicam diye cok korkuyorum. Tamam mevsim gecislerinde oluyodu ama bu kadar degil. TSH degerim yuksek cikti oda yaparmis.Bizim tum aile kadinlarinda var. Ilaca basladim. Siz baktirdinizmi?

Ayy ben ve 2 de kızım sizin gibi 3 taneyiz Bi de kocanın bacak kılları off günde 4 defa yer siliyorum. Ben kestitdim omuzuma kadar katlı tabi dökülmüyor şimdi kızlar aynen devam 🤪

Ya kestirmek geçici çözüm oluyor ve de uzun saçlarımı seviyorum. Galiba bende mecburen kestireceğim bıktım çünkü

Benimde saclarim cok dokuluyor. Hemde sizinkinin tam tersi ince ve cok cabuk yaglaniyo. Kel kalicam diye cok korkuyorum. Tamam mevsim gecislerinde oluyodu ama bu kadar degil. TSH degerim yuksek cikti oda yaparmis.Bizim tum aile kadinlarinda var. Ilaca basladim. Siz baktirdinizmi?

Ben baktırdım tsh normal . Ben sebep bulamıyorum neden dökülüyor ya üzülüyorum baya

28 yaşındayım gür ve dalgalı saçlara sahibim. Saçlarımı 1 hafta yıkamasam bile yağlanmıyor. Kupkuru :KK43: ve aşırı dökülüyor evde her yer saç oluyor . Bütün kan değerlerime vitaminlerime baktırdım hepsi normal saçımda azalma var gibi görünmüyor çünkü çok gür beni yoruyor bile ama her yerde saçlarımı toplamaktan yoruldum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Bakim yapiyor musunuz? Her gün tariyor musunuz? Her gün saçın dökülmesi normal ama saciniz uzun ve gür olduğu icin size çok aşırı dökülmüş gibi gelebilir.

Taramiyorsaniz, sabahlari tararsaniz kopmus saçları tek seferde toplamis olursunuz, etrafa yayilmaz en azindan. Sıkı şekilde topluyorsaniz da daha çok örmeyi tercih edebilirsiniz, saciniz daha az kırılır.

Yıkama esnasında masajlı yıkama önemli
Kılcal damarlar açılıp kanın devir dayim yapıp
Saçların kopmasını engelliyor , damara kan gelmesi önemli oradaki kılcal damarlar canlanıyor, yıkarken nazik yıkamıyacaksın
Bunu uygula , değişimi gör :cool:

Bakim yapiyor musunuz? Her gün tariyor musunuz? Her gün saçın dökülmesi normal ama saciniz uzun ve gür olduğu icin size çok aşırı dökülmüş gibi gelebilir.

Taramiyorsaniz, sabahlari tararsaniz kopmus saçları tek seferde toplamis olursunuz, etrafa yayilmaz en azindan. Sıkı şekilde topluyorsaniz da daha çok örmeyi tercih edebilirsiniz, saciniz daha az kırılır.
Tarıyorum ve yine bi dünya saç geliyor . Şaşırdığım şey de azalma yok . Bi keresinde komşumuz saç telimi yerde ince bi kablo sanmıştı düşünün halimi 😂😂
Örmesini bilmiyorum bağlayınca problem kesinlikle azalıyor

Tarıyorum ve yine bi dünya saç geliyor . Şaşırdığım şey de azalma yok . Bi keresinde komşumuz saç telimi yerde ince bi kablo sanmıştı düşünün halimi 😂😂
Örmesini bilmiyorum bağlayınca problem kesinlikle azalıyor

Aslında internette videosu vardir, 5 dk'da öğrenirsiniz örmeyi. Amaç saça zarar vermeyecek şekilde toplamak. Yumuşak saç tokalariyla aralikli bağlayadabilirsiniz. Anlatabildim mi bilmiyorum ama şöyle bir sey, ==saçlarınız,
() bu da tokalar.

==()===()===()=

Saç Sorunlarına Veda Etmeye Hazır Olun!

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X