- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Dolunay2018
Çalan eşin değil,eve yatılı gelen misafirin değil,oğlun degilse o zaman hırsız benim : (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de evimde misafir ettiğim birinin elinden borca vereceğim parayı aldımBenim evimden koca bir kutu (icinde altin taki) kayip olmuştu.
Sonuç...evime gelen yakin arkadaşım çalmış
Ikı ay once yanı cocuk hatırlamıyor gormustur ama o oyle salladı kafadan. Esım de asla dokunmaz cekmecelerımı karıstırma huyu yoktur.Nasil 2 ay once görmüş ki? Esinize soylediniz mi belki yerini degistirmistir. Mutlaka bir açıklaması vardir , o yapmaz bu dokunmaz seklinde degilde objektif dusunmeye calisin.
Ya öyle ama en son cumartesi ordan esıme para verdım ve makyaj kutusundaydı daha hıc dokunmadım hatrladgım kadarı İle. Kaybolması bısey degıl evdeyse zaten bulunur benım ıcın onemlı olan mısafrımın boyle bısey yapmaması yapmaz dıyorum bende ama Insallah haklı cıkarım.altınlar yuruyerek evden cıkıp gıtmedıgıne gore ?
koydugunuz yerden emınsenız evınıze gıren kısıler bellıyse ya es ya onlar baska secenek yok olaganustu seyler olması mumkun degıl altınların komsuya caya gıtmesı gıbı
Bakıyorum hatırlamaya calısıyorum ama yatak odamdan hıc cıkarmadım sadece yatagımı kaldırmadım gerısını didik didik ettım yok belko bı yere sıkıntı bılmıyorum,.Evinizi tekrar arayın yer değiştirip unutmuş olabilirsiniz
Hırsız kelımesı bıle benım ıcın cok kotu Insallah evdedır bı yere sıkısmıstır. Oyle dua edıyorum artık.Çalan eşin değil,eve yatılı gelen misafirin değil,oğlun degilse o zaman hırsız benim : (
Sünnet ıkı hafta once yapıldı. Olay bu cumartesi oldu en son elıme aldım para verdım esıme cekmeceye gerı koydum daha buhar oldu yanı Baska kımse gelmedi evımedeSünnetten sonra gelenleri düşünün.
Olmaz demeyin, oluyor.
Slm kızlar ıkı hafta once bebegımın sünnet mevlutunu okuttuk az cok bı şeyler takılmıstı.
Yatak odamda gayet acık yerde duruyordu altın ve bı mıktar para en son cumartesi elıme aldım esıme ordan para vermıstım.keseye koymustum hatta.
Ama sımdı yer yarıldı yerın ıcıne gırdı bulamıyorum.
Arıyorum tarıyorum yok emınımde koyduğum yere ama nerde?? Bu hafta cokta yakın bı akrabam geldı bende kaldı bır hafta ondanda süphe edemem gunahını alamam oyle bırı degıl. Esımın de haberi yok zaten gecen gunde hesabım acık kalmıs onun hakkında yazdıklarımıda hep okumus neyse onu hallettim konusarak ama bu olayı da nasıl izah edicem. Aniden sorsa cevap veremem calısmıyorum da yerıne koysam sizce napıyım??
Bu arada altın kolyem, yüzük, küpe var onlarda aynamın onunde kutuda onlar yerınde duruyor. Eve yabancı kımsede girmedi.
Kızlar bu arada eşimi dusunenler olabılır ama o gıdıp maasını bıle cekmez herseyını bılırım. Zaten cumarteside o paradan ben verdım ona.
Bende ayni bu sekilde kelepcemi kaybettim yaninda saatim vardi o duruyo ama nedense para edecek olan kayip buyuk ihtimalle calindi yada ciddi anlamda kayboldu evde ben esime hemen soyledim bence sizde soyleyin seytan bu sizden suphelenmesinSlm kızlar ıkı hafta once bebegımın sünnet mevlutunu okuttuk az cok bı şeyler takılmıstı.
Yatak odamda gayet acık yerde duruyordu altın ve bı mıktar para en son cumartesi elıme aldım esıme ordan para vermıstım.keseye koymustum hatta.
Ama sımdı yer yarıldı yerın ıcıne gırdı bulamıyorum.
Arıyorum tarıyorum yok emınımde koyduğum yere ama nerde?? Bu hafta cokta yakın bı akrabam geldı bende kaldı bır hafta ondanda süphe edemem gunahını alamam oyle bırı degıl. Esımın de haberi yok zaten gecen gunde hesabım acık kalmıs onun hakkında yazdıklarımıda hep okumus neyse onu hallettim konusarak ama bu olayı da nasıl izah edicem. Aniden sorsa cevap veremem calısmıyorum da yerıne koysam sizce napıyım??
Bu arada altın kolyem, yüzük, küpe var onlarda aynamın onunde kutuda onlar yerınde duruyor. Eve yabancı kımsede girmedi.
Kızlar bu arada eşimi dusunenler olabılır ama o gıdıp maasını bıle cekmez herseyını bılırım. Zaten cumarteside o paradan ben verdım ona.