MErhabalarrsize saçma gelebilir ama ben sözlümle ev knousunda problem yaşıyorum şuan 4 daireli bir apartman 1 birde başka apartmanda vir daireleri var
ama sorun şu ki aparmanları davalık olduğu için sadece birini kullanabiliyorlar 5. katı ve ben 1 yıl önce 4. katı baştan yarattım denilecek derecede tadilat ettirdim
bana şimdi geçin yan dairede oturun diyorlar buraya kadar sorun yokhatta şöyle de güzel bir tarqafıda var diğer daire kendi evimin neredeyse 3 katı büyüklüğünde ve dayalı döşeli tuzundan deterjanına herşeyi var evin
gelelim günlerdir beynimi kemiren bu düşünceye bana diyorlar ki kendine eşya alma bu eşyalarla otur dava sonuçlanıncaya kadar
sonuçlanınca kendi evine eşya alırsın bu eşyaları ne yapıcaz falan diyorlarçoooookkkkkkkkkkkk sıkılıyorum bu duruma yaaa off
gerçekten EVİN Mİ VAR DERDİN VARRyani düğünü erteleme knousu bile konuşuluyo artık aramızda ne olur bi fikir bi akıl verin bana
bence evlenene kadar herşeye evet de,evlendikten sonra halledersin bence :))
evet değişmez maalesef ona göre karar ver...
acayip bi durum.
bırak o evleri ayrı kıraya cık dicem ama onca tadılat yaptırmışsın insanın gözü götürmez anlarım.
kaç senelık sözlüsünkü?
tadılatı sadece senmı yaptırdın gecen sene?
mademki davalık ne olcagı bellı olmaz yenı eşya alırsan icra falan gelir onlarda gider evden.
gönül rahatlıgıyla oturamassın evim deyıpte.
peki o eşyalar kimin? kayınvalıdenınmı?
canım benim tek derdin bu olsunsende bir süre idare et eşini belkide haklılar mantıksız bişey dememişler bence. ya evi olmasaydı ne yapıcaktın en azından kendi evi var bu tarafından bak ve dava sonuçlanınca kendi evini istediğin gibi döşüceksin işte bi süre idare et bence
Ne zaman sonuç alınacakmış?
Eğer makul bir süreyse erteleyin
daha dün otrduk eşya baktık resmen çocuğun beynini yıkaMışlar :S bugün biraz sabret o eşyalarla falan dedi :S
aslında benim istediğim klasik değilde daha modern bi v tarzı oturma grubundan tv ünitesine kadar kendi evimde mutfak dolaplarım kırmızı içi gri duvarlarım bembeyaz ferahh tuvalteimde siyah beyaz pullu çok şık desenli ...ben kendi evimi istiyorum fakat nafilee
sözlüm beni avutmaya çalışıyo mahkeme sonuçlansın geçicez diye ama 10 yıldır sürüyo sonuçlanmaz bu mahkeme yani :/
önümüzdeki hafta mahkeme var dua edin bi sonuca varılsın yoksa ben kafayı yicem :S
kimse bilmiyor ki bunu10 yıldır sürüyo ve öyle kolay sonuçlanmaz yani ne siz soruunnn ne ben söyliyiimmm
peki mahkemelik olan bir eve neden o kadar masraf yaptınız ki? Söylemediler mi yoksa size mahkeme durumunu? Bi de mahkeme konusu ne? Çözümü var mı yok mu bir fikir ediniriz belki.
Açıkçası bu durum rahatsız edici.
O zaman başka eve geçin. İstediğiniz eşyaları alın. Sonra durum değişirse ona göre karar verilir.
10 sene sonra olsa ne olmasa ne
yha daha evlilik tarihi almadan niye evi yaptırdın ben emeklerine hayallerine acıdım şimdine hayaller kurmuşsuundur ama dereyi görmeden paçayı sıvamışın neyse olan olmuş birkere evliliği birkaç ay sonra yapsanız çok mu geç olur yaşınız kaç istediğiniz mevsim
szümde benim evim varken neden başka eve geçeyim diyo
valla delirdim artık düşün düşün
şu an içine eşya atamadığı ve mahkemelik olan kullanamadığı ev ONUN evi olamaz ki... Eğer ona ait olsa dilediğiniz gibi geçer kullanabilirsiniz. Eğer ailen önem veriyorsa ve ilerde sen de bunu problem eder üzülürsen neden ben yeni evliyken eski eşyalarla oturdum diye kiraya çık; paran olduğu sürece bütün evler senin... Ne zaman dava sonuçlanır ev durumu belli olur o zaman o eve geçersiniz.
oofff offfff beyfendiye onu da kabul ettiremiyoruzz kiii !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?