• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evin ugursuzluguna inanan var mi???

RABisA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
100
21
48
35
Ankara
Oncelikle iyi geceler herkese.arkadaslar belki cok abartiyorum sacmaliyorum ama evimde kesinlikle bir ugursuzluk var ..evin ugursuz olduğuna inanan var mı aylardir ev arıyorum ama bulamadım.son anda mutlaka bir şey çıkıyor..elimi neye atsam kuruyor..ne zaman evime girsem kesin esimle aramızda bir sorun tartışma çıkıyor..

Kimilerine saçma gelebilir ama bazı şeylerin kimilerine iyi gelmediğini düşünürüm bende . Ev , eşya , kıyafet vs. olabilir .
Evi sirkeli suyla silmeyi denediniz mi ?

Ama psikolojk olarak da abrtmis olabilirsiniz. Gerçi ugursuzda olsa psikoljkte olsa ikisinide yenmek icin evi degismek sart :)

Cok sey denedim.o evden bi kurtulsam hayirlisiyla..ama olmuyo iste..evlendiğimizde ilk oraya taşındık.
ama o ev bana simdi buzzz gibi karanlik geliyor...

Esinle tartismanin evle ne alakasi varki beton duvar ne gibi bir ugursuzluk yapabilir eli yok dili yok olsa olsa senin kismetsizligindir

bende inanıyorum..bende eve tuzlu su koydum..pek fayda göremedik..kızılderelilerin yaptığı tüylü felan birşeyler aldık..yok yok..:KK17:

bende inanıyorum..bende eve tuzlu su koydum..pek fayda göremedik..kızılderelilerin yaptığı tüylü felan birşeyler aldık..yok yok..:KK17:
Cogu kisiden duydum bu inanci..ama ben denedim gordum...herseyi denedim iyice sogudum artik..zaten kiraciyim tasinmam lazim hemen☺

Back
X