evinde desenli berjeri olanlar, siz ne seçtiniz?

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Kızlar her şeyimiz bitti sıra perdelere geldi. Yine siz değerli kk üyelerinin fikrini almak istiyorum. Evinde desenli berjeri ve berjer kumaşından yastıkları olanlar nasıl bir tül ve fon perde seçti?

Bugün perdecileri dolaştım biraz ama onlar berjerim hareketli olduğu için kesinlikle dümdüz bir tül ve düz fon seçmemi söylediler. Ben de çok hareketli bir şey istemiyorum ama dümdüzde olması içime sinmeyecek gibi. Takımın yastıkları ve Berjerim resimdeki kumaştan. Köşe takımım ise gri renkte. Fikirlerinizi bekliyorum.

$berjer kumaş.webp

öncelikle güle güle kullan yeni eşyalarını canım.. benim de aklıma ilk dümdüz olmalı ki çok karışık durmasın diye geldi.. ama istemiyorsan öylesini içinde hafif kabartmalar olanları tercih et.. bi de kumaşcıda bakınca bir parçaya farklı oluyor eve gelip asınca kocaman farklı duruyor.. sonra pişman olma.. sade perde eşyalarını ön plana çıkarır bence..

öncelikle güle güle kullan yeni eşyalarını canım.. benim de aklıma ilk dümdüz olmalı ki çok karışık durmasın diye geldi.. ama istemiyorsan öylesini içinde hafif kabartmalar olanları tercih et.. bi de kumaşcıda bakınca bir parçaya farklı oluyor eve gelip asınca kocaman farklı duruyor.. sonra pişman olma.. sade perde eşyalarını ön plana çıkarır bence..

Canım çok teşekkür ederim :) haklısın, perdeciler de öyle dedi, sade tül eşyaları ön plana çıkarır ama dümdüz olması da pek hoş durmaz gibi geldi. Desenli perdeden kastım da mesela geniş aralıklarla top gibi beyaz küçük kabartmalı bir tül ve düz mavi bir fondu. Bunu beğenmiştim. Bu çok abartı olmaz gibi geldi bana ama bilemedim. Yoksa öyle diğer desenli perdelere hiç bakmadım. Teşekkürler cevabın için:)

Son düzenleme:
fon düz olunca tül biraz hareketli olabilir evet hoş olur.. ev senin evin nasıl hoşuna gidiyorsa öyle yap.. "şöyle olması lazım" deme.. keyfine bak..

Canım evinde huzu ve mutlulukla yaşa inşallah :))
Ben de geçen ay perde yaptırdım ve çok kararsızdım. Gittiğim perdeciler de hem çok fiyat veriyordu hem de çok kafam karışmıştı. :25: Sonra eltim bana mobilperde diye bir yeri tavsiye etti. Aradım geldiler hem yanlarında kartela da getirmişlerdi.Koltuğuma tutarak seçtim ve çok uygun fiyata yaptırdım.Bir bak sen de istersen :)

Hem koltukların hemde fon perdenin desenli yani aynı desenden olması gözüme benimde hoş gelmiyor açıkçası, perdeciler doğru söylemiş :)

Genelde koltuklar desenliyse perdeler düz renk oluyor. :34:

merhaba canım, bende aynı şeyi geçende konu açıp sordum, hem halı hem perde hem de yemek masası sandalyesi fikirleri aldım. gelen çoğu cevap şuydu, zaten berjerler ve kırlentler desenli çiçekli, perdelerde aynı olursa çok karmaşa olur göz yorar dediler. bende berjerlerimdeki pembe, ve toz pembesi renkleri olan düz perde seçmeyi düşünüyorum.fonlarım ise biraz daha koyu pembe ve kendinden desenli olan kumaşlardan seçmeyi düşünüyorum...bakalım hayırlısı inşallah, mutlu günlerde kullan koltuklarını :) :10: :16:

merhaba canım, bende aynı şeyi geçende konu açıp sordum, hem halı hem perde hem de yemek masası sandalyesi fikirleri aldım. gelen çoğu cevap şuydu, zaten berjerler ve kırlentler desenli çiçekli, perdelerde aynı olursa çok karmaşa olur göz yorar dediler. bende berjerlerimdeki pembe, ve toz pembesi renkleri olan düz perde seçmeyi düşünüyorum.fonlarım ise biraz daha koyu pembe ve kendinden desenli olan kumaşlardan seçmeyi düşünüyorum...bakalım hayırlısı inşallah, mutlu günlerde kullan koltuklarını :) :10: :16:

bunlarda benim 7 ay sonra kullanacak olduğum koltuk takımlarım

$merlin-lux-tkm-lilyum-vizon01.webp

$merlin-lux-tkm-lilyum-vizon03.webp

$merlin-lux-tkm-lilyum-vizon00.webp :16:

düşündüğüm tarz fonlar bunlar, tabi ton farkı var ama kartelada en yakın tonu bulacağımı düşünüyorum :)

$TUL-PERDE-FONU-PUDRA-RENKLI-EN-100CM-Boy-250CM__87381796_0.webp

$untitled.webp

Eki Görüntüle 920740

$acik-pembe-oturma-odasi-perde-modeli.webp :16:

bunlarda benim 7 ay sonra kullanacak olduğum koltuk takımlarım

Eki Görüntüle 920690

Eki Görüntüle 920695

Eki Görüntüle 920698 :16:

düşündüğüm tarz fonlar bunlar, tabi ton farkı var ama kartelada en yakın tonu bulacağımı düşünüyorum :)

Eki Görüntüle 920738

Eki Görüntüle 920739

Eki Görüntüle 920740

Eki Görüntüle 920741 :16:

Canım mobilyalarına bayıldım. Güle güle otur, sağlıkla huzurla. Çok teşekkür ederim, çok güzel fikir oluşturdu bana. Ben de düz perde ve fon seçme konusunda karar verdim.

Back
X