• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinde huzur olan,sabırlı hanımlar??

En basiti daha gecen gün bayramda ne yapmayı düsünüyorsun dedim ne kavgamız vardı ne bişey bana dediki umursamazca,ben amcama giderim sende evde oturursun...İşte o an benim film koptu dedim ki bu ne demek şimdi bayram günü tek başımama bırakacaksın beni dedim...Ama başladım ağlamaya hem sinirden ağlıyorum hem artık bıktım senin su tavırlarından vs. diyorum...
Neyse bu demez mi bana ya o bi seçenek sadece...
Ben de dedimki böyle bir secenek olamaz kimde gördün bayram günü karısını evde tek basına bırakan dedim...
Ama tek bu olsa hep böyle ilkten beni sinir ediyor...Resmen zevk alıyor ya..
Ve ben her seferinde bu nedenle mahvoluyorum dün bütün gece ağladım 5.30 a kadar ne ben uyudum ne onu uyuttumm...
OOOfffff offf çok zor ya...
Belki o an deseydim ki "ya demek öyle iyi bende evde oturmam annemlere giderim sende nereye gidersen git" deyip soğukkanlılığımı koruyabilseydim...
O bu sefer benim peşimden kosacaktı...
Ama yok işte ya yapamıyorum bunu...Ben niye bu kadar iradesizim bilmiyorum yaa:1no2:

neden peşinizde koşsun ki...
bence çok yanlış düşünüyosunuz...
ağlayıp bağırmak çağırmak ne kazandırıyor ki size...
tek başına niye gitmek istiyor sonra hiç düşündünüz mü?
daha önce beraber gitmek istememiş olabilir misiniz? adam da bu konu da kendini yormak istemiyor olabilir mesela...
çift taraflı düşünmek gerek...
ne o tek başına amcasına gitse mutlu olacak ne de siz tek başına annenize gitseniz...
önce amcanlara gidelim dersiniz, biraz oturur sonra annemlere gideriz dersiniz...
siz ne bekliyorsanız ona göre davranın bence...
size bir şey diyeyim, benim eşim bayramda yanımda değil, şimdi sen ne biçim adamsın bayram da beni yalnız bırakıyorsun desem hoş olur mu ona...
ben bu admla yaşıyorum hayatı paylaşıyorum ve ona diyorum ki sen nasıl bir adamsın..

eşin seni kızdırıp ,sinir etmekten zevk alıyor sanırım,ilginç ama!
sende tabii kendinde söylüyorsun ,hemen tepki verip,büyüttüğünü olayı...
bence sen daha sakin ve sabırlı olmaya gayret göster,sinirlerini bir kenara bırakıp, ona bu zevki tattırma ve relax olup sırıt...:) bunu başarmaya çalış..
senin bayramda amcam a giderim sende evde kalırsın sözüne kızacağını bile bile de olsa söylüyor ,sinir deli etmek için...bu ve benzer durumlarda iyi deyip ,usulca kenara çekil bakalım..çeneni tut..bakalım bir zaman sonra nasıl yaklaşacak ...
tam tersi bir kadın ol onun karşısında ve durumların karşısında sinirli, febri o kadın gitsin ,yerine relax,gamsız bir kadın gelsin..bir müddet dene bakalım ..yine bu kadar huzursuzluklar çıkacak mı...sizinki evlilik savaşına dönmüş ama durum çok ta vahim diil...
Ah canım yapım da yok ya1 gün yapıyom ikinci gün olmuyo yapamıyorum işte...Ahh yapabilsem peşimden ayrılmayacak ve eminim ben ona karsı yumuşak huylu sakin olsam beni baş tacı edecek biliyorum...

birbirinize karşı bu denli hırslanamak,bu denli çirkin söz düellolarına ve inat yarışına girmek neden!
neden evliliğinizi bir savaşa ve yarışa çeviriyorsunuz!neden birbirinizin gerçek duygularından ve sevgisinden bu kadar yoksun kalıp,kötü duygularınızı öne çıkartttınız...
neden evliliğin ve içinizdeki güzel hislerinizin peşinde koşmak yerine bu gereksiz davranışları sergileyip te bu yolla tatmin olmaya çalışıyor,birbirinizi hoyratça hırpalıyorsunuz.. bu soruları sorun kendinize de,ve eşinize de... artık evcilik oynamayı bırakıp evliliğinizi yaşamalısın..iletişim kopukluğunuz ve birbiriizi anlama ve anlatabilme yeteneğinizi kullanın ,lütfen! yazık ki,birinizin adımı gerekli,önce siz atın adımınızı ,ve olgun bir insan gibi ,olması gereken gibi hayatı,evliliğinizi,yaşamınızı paylaşın...

Son düzenleme:
hatanın sizde de olduğu kanaatindeyim...
nasıl yani bayramda ne yapmayı düşünüyorsun...
hiç bir kadın eşine bunu böyle sorar mı...
ben böyle sorsam ütülü bana uçar kanımca ve aynen eşinizin cevabını verir...
ama amaç benle dalga geçmek daha doğrusu bana yaptığım hatayı farkettirmektir...birazcık kendinizde aramalısınız hatayı...
bu soru çok kolay sorulur...canım bayramda ne yapıyoruz...biz...ne yapıyoruz...
bukadar basit...

kendini törpülemen gerekiyor..bak ne güzel diyorsun,kendinde biliyorsun madem formülü de neden hayata geçirmiyorsun..daha mülayim olmak erdemdir.. çabala biraz,kendinele mücadele et gerekiyorsa,evliliğin için yapmak zorunda olduklarını uygulama cesaretini göster... eşinin seni baş tacı etmesini seninde onu baş tacı etmeni istemek ve hayayl etmek zor diil ama sana bağlı daha çok...sen biraz dikkat edersen ,eşinin de ayayk uyduracağını düşünüyorum canım ya... sen onla savaşırken oda sana karşı hep gardını almış...buna izin verme artık!

daha önce beraber gitmek istememiş olabilir misiniz? adam da bu konu da kendini yormak istemiyor olabilir mesela...
ne o tek başına amcasına gitse mutlu olacak ne de siz tek başına annenize gitseniz...
önce amcanlara gidelim dersiniz, biraz oturur sonra annemlere gideriz dersiniz...
size bir şey diyeyim, benim eşim bayramda yanımda değil, şimdi sen ne biçim adamsın bayram da beni yalnız bırakıyorsun desem hoş olur mu ona...
ben bu admla yaşıyorum hayatı paylaşıyorum ve ona diyorum ki sen nasıl bir adamsın..

senin şu anki durumun ekstra be...:mymeka:
hatırlamak için örnek gösterme...:mymeka:
Allahım yaaaa....
kaydirigubbakcemile4

bence siz gerçekten boşluktan ,eve nasıl hareket katacağınızı bilmiyorsunuz...
bu tür tartışmalar,hoş olmayan sözler söyleyen eşler inanın birbirlerinden uzaklaşır ve soğur...
biraz daha yapıcı davranın birbirinize...
hayatı zindan etmektense,yaşanılabilir duruma getirin...
önceki mesajımda da yazdın..
ben değil,biz olarak düşünün...
sevgiler...

senin şu anki durumun ekstra be...:mymeka:
hatırlamak için örnek gösterme...:mymeka:
Allahım yaaaa....
kaydirigubbakcemile4

ya biliyorum ekstra ama benim gündemim ne yaparsın...
bende üzüldüm biliyorsun başka sebepleri de vardı hatta...
zaten böyle durumların adamın adamlığı ile alakası yok anlatmak istediğim o...
ama arkadaş üzülmüyor sanki suçlamak için yer arıyor onu demek istiyorum,
suçlamak istesek hepimizin suçlayacağı şeyler vardır değil mi?
neden öyle baktın bile denebilir yane yerine göre...
anlatamıyorum mu...
benneyaptımki

bence siz gerçekten boşluktan ,eve nasıl hareket katacağınızı bilmiyorsunuz...
bu tür tartışmalar,hoş olmayan sözler söyleyen eşler inanın birbirlerinden uzaklaşır ve soğur...
biraz daha yapıcı davranın birbirinize...
hayatı zindan etmektense,yaşanılabilir duruma getirin...
önceki mesajımda da yazdın..
ben değil,biz olarak düşünün...
sevgiler...
Çok sağol canımm...Yapıcı olmak sabretmek istiyorum...
ÇÜnkü böyle davrandığımda eşimin bana sevgisini ilgisini gördüğüm dönemler oldu...
Ne diyim Allah bana sabırlı,sakin olmayı nasib etsin..

ya biliyorum ekstra ama benim gündemim ne yaparsın...
bende üzüldüm biliyorsun başka sebepleri de vardı hatta...
zaten böyle durumların adamın adamlığı ile alakası yok anlatmak istediğim o...
ama arkadaş üzülmüyor sanki suçlamak için yer arıyor onu demek istiyorum,
suçlamak istesek hepimizin suçlayacağı şeyler vardır değil mi?
neden öyle baktın bile denebilir yane yerine göre...
anlatamıyorum mu...
benneyaptımki

anlatamıyorum mu derken???
neysem...anlatıyorsun..anladım...zaten bence de arkadaş hatalı...
bence arkadaşım önce evliliğe yalklaşımınızı değiştirin...
evlilik ne tek taraflı hata aramaktır, ne karşındakini tongaya bastırmak ne de haklı olduğunu ispatlamak...
hem 3 yıl az zaman değil...bu halde evlilik çekilmez bişeydir zaten...

Canım işte elimde olsa bende ağlayıp bağırmak istemiyorum ama yapamıyorum işte...Tek başına gitmek istememeiş o sadece bir secenekmiş sonradan gece konustuk falan benden özür diledi bu kadar dert edeceğini bilemedim dedi...
Sen ne istersin dedi..Ama olan olduktan sonra...
Dediği gibi bana hep annem der lafı cıkartma yutkun başka odaya gec diye..Ama nerdeee...
Kendime cok kızıyorum bu kadar iradesiz olduğum için senağlamasenağlama

ben de arkadaşlara katılıyorum...siz evlenmişsiniz ama sanırım biz olmayı becerememişsiniz...
eşinize bayramda ne yapıyorsun diye sormuşsunuz, böyle birşey olabilir mi?
eşinize anlayışlı davrandığınızda ilgili olduğunu görmüşsünüz...kusura bakmayın ama siz ya kocanızı pek sevmiyorsunuz, ya da evlilik birlik beraberlik pek size göre değil ya da gerçekten de boşluktasınız adama sarıyorsunuz..bir kadın kocasına bayramda napıyorsun diye bir soruyu nasıl sorabilir hala anlam veremiyorum..
sakın yargıladığımı düşünmeyin, benim şahsi görüşüm.

evli adam neden tek başına gitsin ki zaten elbet istemez...
hani o zaman neden evlilik?
yapamıyorum diye bir şey yok açıkcası...
eğer bu kadar üsteleme çabası içerisindeyseniz siz eşinizi yeterince sevmiyorsunuz, yeterince doyurulmamış egonuz buna izin vermiyor derim ben...

evli adam neden tek başına gitsin ki zaten elbet istemez...
hani o zaman neden evlilik?
yapamıyorum diye bir şey yok açıkcası...
eğer bu kadar üsteleme çabası içerisindeyseniz siz eşinizi yeterince sevmiyorsunuz, yeterince doyurulmamış egonuz buna izin vermiyor derim ben...

ben de bunun altına imzamı atarım...:mymeka::mymeka:

ben de bunun altına imzamı atarım...:mymeka::mymeka:

Yaaa arkadaşlar aşkolsun hep beni sucladınız..
zaten biliyorum dost acı söyler asla kızdığımdan değil.Aksine hatalarımı görmek beni mutlu ediyor...
Amaaa ben bunu nasıl becereceğim asıl sorun bu...
Ben hatamı anladımkaydirigubbakcemile

Nasıl sinirlenince çene tutulur...O patlama anında kan beyne sıcradığında nasıl olumlu davranılır bunun yolunu işte soruyorum...

Nasıl sinirlenince çene tutulur...O patlama anında kan beyne sıcradığında nasıl olumlu davranılır bunun yolunu işte soruyorum...

Bu konuda hiç bir bilgim yok arkadaşım maalesef..:delphin:
İnşallah yardımcı olan birileri çıkar..:teselli:

Ben hatamı anladımkaydirigubbakcemile

bence bu ikisi çelişiyor...yani bence hatanızı anlamış değilsiniz.
hata bence sinirlenince susamamak değil...
dedim ya evliliğe bakışınız hata bence...

ben senin ne yapmak istediğini pek anlamadım..
hem hatalıyım diyorsun,
hemde çene tutmak nedemek kan beynine çıkınca diyorsun,
hemde kan beynime çıkıcak şeyler söylemiyor aslında diyorsun..
valla anlamadım:uhm:

Back
X