- 30 Eylül 2007
- 2.798
- 22
- 358
En basiti daha gecen gün bayramda ne yapmayı düsünüyorsun dedim ne kavgamız vardı ne bişey bana dediki umursamazca,ben amcama giderim sende evde oturursun...İşte o an benim film koptu dedim ki bu ne demek şimdi bayram günü tek başımama bırakacaksın beni dedim...Ama başladım ağlamaya hem sinirden ağlıyorum hem artık bıktım senin su tavırlarından vs. diyorum...
Neyse bu demez mi bana ya o bi seçenek sadece...
Ben de dedimki böyle bir secenek olamaz kimde gördün bayram günü karısını evde tek basına bırakan dedim...
Ama tek bu olsa hep böyle ilkten beni sinir ediyor...Resmen zevk alıyor ya..
Ve ben her seferinde bu nedenle mahvoluyorum dün bütün gece ağladım 5.30 a kadar ne ben uyudum ne onu uyuttumm...
OOOfffff offf çok zor ya...
Belki o an deseydim ki "ya demek öyle iyi bende evde oturmam annemlere giderim sende nereye gidersen git" deyip soğukkanlılığımı koruyabilseydim...
O bu sefer benim peşimden kosacaktı...
Ama yok işte ya yapamıyorum bunu...Ben niye bu kadar iradesizim bilmiyorum yaa:1no2:
neden peşinizde koşsun ki...
bence çok yanlış düşünüyosunuz...
ağlayıp bağırmak çağırmak ne kazandırıyor ki size...
tek başına niye gitmek istiyor sonra hiç düşündünüz mü?
daha önce beraber gitmek istememiş olabilir misiniz? adam da bu konu da kendini yormak istemiyor olabilir mesela...
çift taraflı düşünmek gerek...
ne o tek başına amcasına gitse mutlu olacak ne de siz tek başına annenize gitseniz...
önce amcanlara gidelim dersiniz, biraz oturur sonra annemlere gideriz dersiniz...
siz ne bekliyorsanız ona göre davranın bence...
size bir şey diyeyim, benim eşim bayramda yanımda değil, şimdi sen ne biçim adamsın bayram da beni yalnız bırakıyorsun desem hoş olur mu ona...
ben bu admla yaşıyorum hayatı paylaşıyorum ve ona diyorum ki sen nasıl bir adamsın..