Evine çok gitmedıgım için gönül koyan gelin

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.498
148
Kızlar abımın evıne cok gıtmıorum .2 kız kardesım var ona daha çok gıdıyorum .En buyuk ablamada çok gıtmıorum.Kız kardesımle aramızda 3 yaş var .Abımın kızı her seye çok aglıyor .Kafam kazan gıbı oluyor .Bırde sohbetlerımız çok uymuyor .Bı kac kez tum herkes gıttı ben çok yorgun oldugum ıcın gıtmedım gonul koymuş.O zaman agır sartlarda calısıodum.Şu an ucretsız ızındeyım .Belkı sohbetımız uysa gıderım çok ama gercekten uymuyor.Fakat artık bana sozlerıyle laf carpmaya başladı .Ben saygımı asla bozmuyorum.Abımın karısıdır deyıp alttan aldıkca uzerıme dogru gelıyor.Kendı bıttı bugun kızlardesı laf carptı.Abla sende gelsene dıye .Yok gelmıcem suraları topluyum dedım.Bana bıze gelmemeye ant içmiş dedı .Evet her gun saat 12 den 1 e kadar ant ıcıorum dedım.Adet olucam rahat edemedım evıme geldım.Kızlardesıme hastaneye gıdecegım dedım .Araba ıle gelıp aldı .Annemlerde oradaydı anne caktırma ablamlayım dedım .Gelın duymus tabı burda rahat edemıo orada rahat eder demıs .Ben sustukca uzerıme daha da gelıo .Daha bunun gıbı bır çok laf carpma .Saygısızlık ıstemıorum .Ama herkeste uslubunu bılmelı .Nasıl davranmam ne demem gerektıgını bılmıorum.Demekkı bı yerlerde yanlıs yapıorum.Dıger ablalarıma bole yapmıolar .Ben su an boşandım aılemle yasıorum boşandım dıyede berkesın evıne her zaman gıtmek zorunda deılım .Ne demem gerektıgını nasıl davranmam gerektıgını bılmıorum.Yardımcı olurmusunuz

Normalde çok gelen görümce istenmez sizinki de kendine uğraş arıyor sanırım

Gelin galiba 18 yaş altı... çocuk gibi gelir gelmez sanane zorunda misin

Çocuk zannedip hıı bak söyle kardeşine çabbuk bize gelsin otoritesi mi kurmaya çalışıyor üzerinizde.
İster giderim ister gitmem hatta ve hatta ister konuşurum ister konuşmam.
Bu takıntılı psikolojik sorunları olan kişilerin illa altta sebep arama monotonu bence.
Sürekli neden arayacak en iyisi siz neden aramasından ziyade şu an gelmek istemiyorum deyin geçin. Alttan almayın alttan aldıkça olan dik başınız da toprağın altına giriyor çünkü. Çünkü siz ne derseniz deyin hep bir kurcalama olacak.
Pazar gününden çarşamba günü geleceğim deyin bak o güne kadar gelmiyorda randevu alır gibi sormadan şu gün gelcem diyor olursunuz.

Gelmek istemiyorum deyin geçin gelinimize

Gelin galiba 18 yaş altı... çocuk gibi gelir gelmez sanane
18 yaş altıda deıl 4 yıllık fakulte okumuş .
Her okumuş görgü sahibi olmuyor fakülte okumayla bir alakası yok bunun. Çocuksu

Dıorum sureklı bir laf .Gercekten kafam kaldırmıyor.Bu aralar kımseyı goresım yok.Oda dıokı kız kardesıne gıdıosun ama .Bırakda kız kardesımede gıdeyım

Abla gelsene diyen kim?

Nereyi topluyorsunuz?

Bana bize gelmemeye ant içmiş, cümlesi ne anlama geliyor?

Rahat edemeyip evinize geldiğinize göre 2.sorudaki topladığınız yer evinizden başka bir yer? Ama neresi?

Hastaneye gideceğim demeniz gerçek mi yalan mı?

Anneniz nerdeydi? Neye karşı suc ortaklığı teklif ettiniz?

Abinin eşi gelin değil yenge.
Yeni boşandınız diye size de değişiklik olsun istemiş olur, evde pandemide canı sıkılmış olabilir. Çocuğu da sıkılmıştır ona da değişiklik olsun istemiş olabilir.
Sizin de o kadar çağırıldığınız yere direkt işim var gelemem demek yerine kaçak güreşmeniz garip.
İstemezseniz tabi gitmeyin de, kaçak göçek ablama gittim çaktırma vs gibi durumlara da gerek yok bence.

Bıze geldıler .Gelın ,gelının kız kardesı,Abım ,çocukları
Abla gelsene sende dıyem gelının kız kardesı bende ortalıgı topluyum gelırım dedım (burdakı ev bızım evımız )gittimde sonra 3 saate yakın durdum eve geldım belım agrıodu ablamı aradım ablam arabayla geldı
Tabıkı gercektı duramadım abımde evıme geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…