- 10 Eylül 2018
- 3.038
- 4.437
- 133
Bence sizin destek kesilince bozulmuş gelininiz.Belli rutin bozulunca isine gelmemiş.Tabiki kimse abisini,kardesini oturup yengesiyle çekiştirmek istemez sanirim.Kafa yapilariniz da uyuşmuyor.Sizin de dediğinize göre kendi problemleriniz var.Kimse ile sık sık görüşmek gibi bir mecburiyetiniz yok.Ne gelininizin sizinle ne de sizin onunla.Mesafe herzaman iyidir.Belli bir sınır olmalı ilişkilerde.Çünkü bi taraf mutlaka sınırı aşıyor ya da aşmaya yelteniyor mesafe olmayınca.Konusmanizda fayda var kisa ve net cümlelerle.Gelemem.İşim var.Müsait değilim. vs.Çok ayrıntıya girmeden açıklama yapma gereği duymadan.Size laf sokmaya devam ederse de bu durumdan rahatsız olduğunuzu açıkça söyleyin.Söylenmeyen seyler birikir ve en sonunda patlarsınız.Sessiz kalmanız karşı tarafa hakli olduğunu zannettirir ve üzerinize daha çok gelirler.Çocuk kucukken gıdıp 1 saatte olsa dınlendırırdım gelını .Küçük küçük süprizler yapardım.Ama çocuk bıraz buyudu her seye bagırıyor.Bebım kafamda kaldırmıyor .Bır kac defada abımle ılgılı birseyler soyledı .Dılının bırazda kemıgı yok.Lafın nere gıttıgınıde bılmıyor .Bende yavas yavas uzaklastım .Oturup abımın dedıkodusunu yapamazdım .Aranızda halledın dedım .Benı gercekten ılgılendırmıo .