Evine çok gitmedıgım için gönül koyan gelin

Önceden görüştüğüm biri her yere gidip gerçekten sadece bana gelmemeye başlasa ben de laf sokabilirdim sanırım
Hatta görümce olması şart değil arkadaş da olsa bi hayırdır olurdum herhalde

Siz direkt görüşmek istemediğinizi söylemeyerek kaçak oynamışsınız, o da sebebini sormayıp çeşitli yollarla tavrınızın kime olduğunu anlamaya çalışarak kaçak oynuyor
Gelin görümce benziyorsunuz aslında
İletişim probleminiz var
Ben herkesı oldugu gıbı kabul edıyorum .Samımıyetı sevmıorum .Yıgenım kucuktu allah saglık versın hepsının canına zevk alıodum gıdıodun.Şu an o kadar yaramazkı kafam kaldırmıyor.Kaçak oynamadım .Sadece çok samımıyet sevmıorum .

Aynen öyle .Her yere gıdıomusum her yer dedıgımde kız kardesım .Gecende dedesı öldü koronadan .Allah rahmet eylesın .Ilk ben duydum .Yazdım basın sag olsun dıye .Iftara gıttık .Abıme demıskı gelmedı .Aramadı .Abıme yazılmaları attım .Tamam yazdıgını gordumse aramadın aradıgını goster dıyo .Velevkı aramadım .Tekefonla konuşmaktan zaten nefret edıyorum .Unutmus olabılırım .Evet gıtmedım .Cunku gıdecek bır zaman deıldı .Ablalarım gutmıs ben gıtmemısım.Onların gıttıgınden haberım yokkı .Kocalarıyla gıtmısler .Herkesın evı ayrı kapısı ayrı .Bılmıorum .Patlama noktasına geldım .Tamam yazdıgını gordumde aramadın nedır ya
Aynı kişiden bahsediyor gibiyiz. Bir de eşe şikayet edip hesap sordurmak nedir? 🤦🏻 Tek tavsiyem birden patlamayın haklıyken haksız olursunuz. 🤷🏻‍♀️

Abinizin eşi olduğu için sizden küçük de olsa yengedir :) ha siz ismiyle hitap edersiniz o ayrı ama teknik olarak yenge :) çünkü evlendiği kişi küçük kardesiniz değil abiniz
Benim erkek kardesim de evli ama ben gelinimiz yerine kiz kardesim demeyi tercih ederim, onun acisindan gorumce olmam sorun degil iyi anlasiyoruz sonuçta ama sizin ilişkiniz de cok iyi değil gibi o yuzden ikiniz de birbirinize laf sokuyorsunuz gibi geldi.
Diger sizi darlamasi konusundaki düşüncemi belirttim zaten. Bence acik iletisim halinde olmak her acidan iyidir, sahsen laf sokmali iletisim bana göre olmadığı icin insanlari da kendim gibi görüp tavsiyelerimi ona göre veririm.
Aynı kişiden bahsediyor gibiyiz. Bir de eşe şikayet edip hesap sordurmak nedir? 🤦🏻 Tek tavsiyem birden patlamayın haklıyken haksız olursunuz. 🤷🏻‍♀️
O yuzden konu açtım .Çok yardımcı oluyor burası .Arada abımde var .Alttan alttan solucem bende napayım

Bugun astım krızım tuttu .Daraldım evde .Evlerımız yakın ama ben çok sevmıorum gıdıp gelmeyı .Bı hava alayım dedım .Çıktım.Elıne cekırdegını cıpsını cayını alan dısarı cıkmış .Bencede polıslerde bıktı .
Geçmiş olsun. Yasak sadece uyan 3_5 kişiye var gibi

Bişey sorcam cidden merak ediyorum. Kısıtlamalar var ya hani bi tek yakın mesafede ki markete gidip geliyoruz ihtiyaç olduğun da. Baya konu okudum herkes birbirine gidiyor. Sosyal medya da da bakınca millet geziyor. Cidden polis cevirmiyor mu? Nasıl geziyosunuz.

Bayramda değil ama kapanmada tek bir gün işe gittim.
Küçükçekmeceden çıkıp, mahmutbey, mahmutbeyden çıkıp Güngören, Güngören den çıkıp Bağcılar, Bağcılardan çıkıp mertere gittim. Bankada belli şubede halletmem gereken iş vardı.
Hiç durdurulmadım.
Bilmeyenler için söyleyeyim, 3 ilçe, 50 kmden fazla yol. Küçük İstanbul turu.

Babam İstanbulun merkezi olmayan semtinde oturuyor. Orada da fırına giderken görmüş, polis arabası var polis yok. Zaten normal bir insan orada oturmuyorsa yolu düşmez ama gördüğümüz tek cezai işlem potansiyeli oradaydı. Araba o da işte.

Bu kötü birsey değil ki. Benim de abimin eşiyle muhabbetim sınırlıdır, iki ablam var onlarla 1 hafta uyumadan yemeden içmeden oturup muhabbet etsem sıkılmam ama yengem de benim ailem , daha önemlisi çok sevdiğim abimin çok sevdiği ailesi olduğu için, ona saygıdan ve aile arasında uzaklaşma olmaması için sık sık görüşüyorum. Abim çok mutlu oluyor eşiyle de kiz kardeş gibi oldugumuz için. Bu bile bana yeter. Belki görüsseniz sizin de ortak noktalarınız, muhabbetiniz artacak. Art niyetli insan gel der mi hiç? Belli ki o da merak etti bir sıkıntı mı var diye. Bu kadar sormasi o sebepledir. Birinde soylersin de sıkıntı neyse ortaya çıkar diye belki

Ben herkesı oldugu gıbı kabul edıyorum .Samımıyetı sevmıorum .Yıgenım kucuktu allah saglık versın hepsının canına zevk alıodum gıdıodun.Şu an o kadar yaramazkı kafam kaldırmıyor.Kaçak oynamadım .Sadece çok samımıyet sevmıorum .
E zamanında seviyormuşsunuz işte
Giderken bi anda ayağınızı kesmişsiniz

Yenge deıl gelınımız .Ben gelıncik dıorum .Benden kucuk .
Küçük de olsa sizden gelininiz değil. Kocamın abisi bana gelin diyemez, gelini değilim. Kayınvalide kayınpeder, anneannesi babannesi gibi aile büyüklerinin gelini olabilirim. İki kardeş eşit statüdür eşleri isterse 20 yaş küçük olsun yengeleridir.
Annem abisinin kendinden küçük olan karısına yenge der mesela.

Bayramda değil ama kapanmada tek bir gün işe gittim.
Küçükçekmeceden çıkıp, mahmutbey, mahmutbeyden çıkıp Güngören, Güngören den çıkıp Bağcılar, Bağcılardan çıkıp mertere gittim. Bankada belli şubede halletmem gereken iş vardı.
Hiç durdurulmadım.
Bilmeyenler için söyleyeyim, 3 ilçe, 50 kmden fazla yol. Küçük İstanbul turu.

Babam İstanbulun merkezi olmayan semtinde oturuyor. Orada da fırına giderken görmüş, polis arabası var polis yok. Zaten normal bir insan orada oturmuyorsa yolu düşmez ama gördüğümüz tek cezai işlem potansiyeli oradaydı. Araba o da işte.
Cidden söyleyecek söz yok. Şimdi bu mesajı yazarken haberler de isranbul da asker uğurlaması yapanları gösteriyor. İnşallah bir an önce bu hastalıkran kurtulabiliriz.

Hiç bişey demedım.Ama sabırlıyım .Coşuncada kotu seyler solemekten korkuyorum.Yüz göz olmayı sevmıyorum
Saçma cidden ben de gelinim valla işime geliyor gelmemesi bi kaç defa gördüğümde davet ettim hani edersin yani tamam dedi gelmedi bi daha banane . Ayrıca abisinin evi davete ne gerek var gelsin buyursun gelmiyor diye de dert etmem yani kafam rahat ohh miss . Ben giderim genelde kv yer içer 3 5 erzak alır dönerim eve 😀 .. sanki çok önemli bir şey görğmcem gelmemiş evime aman allahım :) gelene işte kapı :))

26 yaşındayım, görümcesi eve gelmiyor diye tavır yapan bir gelin ilk kez görüyorum duyuyorum. Ne bu ille de gel ille de gel ısrarı?
Aynen bende. Hayatım boyunca ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. Yorumsuz kaldım 😂

Abinin eşi yenge oluyor. Bu sabit.
Yaşlar yakınsa da isimle hitap edilir zaten. 2 yaş büyüğe de yenge denmez bırak küçüğü.
Konuda yenge dese evet absürd olurmuş ama gelin diye hitabı x2 absürd.
Eşimin kardeşi benden bir yaş küçük ismimle hitap eder
Diğer kardeşi benden yedi yaş küçük beni çok sever yenge deyince mesafeli gibi oluyor abla daha samimi geliyor der abla der
Diğer kardeşi sekiz yaş küçük yenge der
Eşimin dedesi ninesi gelin diye hitap ederdi kibarca adımı söyleyin gelin demeniz bana itici geliyor dedim ya adımı söylerler yada kızım filan derler
Bana çok ters böyle gelin gibi hitaplar.insanların ismi yokmuş gibi gelin damat....biz eşimizin kardeşine görümce yada kayın naber mi diyoruz....yada eşimizin annesine kaynana buyur bize de gel mi diyoruz....çok kaba bir davranış bence karşındaki insana değer vermemek...

Eşimin kardeşi benden bir yaş küçük ismimle hitap eder
Diğer kardeşi benden yedi yaş küçük beni çok sever yenge deyince mesafeli gibi oluyor abla daha samimi geliyor der abla der
Diğer kardeşi sekiz yaş küçük yenge der
Eşimin dedesi ninesi gelin diye hitap ederdi kibarca adımı söyleyin gelin demeniz bana itici geliyor dedim ya adımı söylerler yada kızım filan derler
Bana çok ters böyle gelin gibi hitaplar.insanların ismi yokmuş gibi gelin damat....biz eşimizin kardeşine görümce yada kayın naber mi diyoruz....yada eşimizin annesine kaynana buyur bize de gel mi diyoruz....çok kaba bir davranış bence karşındaki insana değer vermemek...
Üstelik yanlış bir hitap. Gelin damat yaşla alakalı değil, üst soyun altına gelinmesine denir. Yani senden teknik olarak üst soyda olması lazım. Kardeş yan soydur. Dolayısıyla arada öyle gelin’meli bir durumda yok. Benden küçük de olsa kardeşimin karısı benim eniştem yada yengemdir. Gelinim olması için ya yeğenimin eşi ya çocuğumun torunumun eşi olması lazım.

Saçma cidden ben de gelinim valla işime geliyor gelmemesi bi kaç defa gördüğümde davet ettim hani edersin yani tamam dedi gelmedi bi daha banane . Ayrıca abisinin evi davete ne gerek var gelsin buyursun gelmiyor diye de dert etmem yani kafam rahat ohh miss . Ben giderim genelde kv yer içer 3 5 erzak alır dönerim eve 😀 .. sanki çok önemli bir şey görğmcem gelmemiş evime aman allahım :) gelene işte kapı :))
❤️❤️❤️❤️❤️Tamda istedıgım gelin tarzı

Üstelik yanlış bir hitap. Gelin damat yaşla alakalı değil, üst soyun altına gelinmesine denir. Yani senden teknik olarak üst soyda olması lazım. Kardeş yan soydur. Dolayısıyla arada öyle gelin’meli bir durumda yok. Benden küçük de olsa kardeşimin karısı benim eniştem yada yengemdir. Gelinim olması için ya yeğenimin eşi ya çocuğumun torunumun eşi olması lazım.
Anladım

Bu kötü birsey değil ki. Benim de abimin eşiyle muhabbetim sınırlıdır, iki ablam var onlarla 1 hafta uyumadan yemeden içmeden oturup muhabbet etsem sıkılmam ama yengem de benim ailem , daha önemlisi çok sevdiğim abimin çok sevdiği ailesi olduğu için, ona saygıdan ve aile arasında uzaklaşma olmaması için sık sık görüşüyorum. Abim çok mutlu oluyor eşiyle de kiz kardeş gibi oldugumuz için. Bu bile bana yeter. Belki görüsseniz sizin de ortak noktalarınız, muhabbetiniz artacak. Art niyetli insan gel der mi hiç? Belli ki o da merak etti bir sıkıntı mı var diye. Bu kadar sormasi o sebepledir. Birinde soylersin de sıkıntı neyse ortaya çıkar diye belki
Çok samımıyet sevmıyorum.Sanırım yapım bu .

Yenge yerine gelin demenden mesafeli ve sevmediğin belli oluyor. Belki o seni kendine yakın görüp samimi olmak istiyordur bilemicem ilk defa görümceyi yanında isteyen birini görüyorum

Küçük de olsa sizden gelininiz değil. Kocamın abisi bana gelin diyemez, gelini değilim. Kayınvalide kayınpeder, anneannesi babannesi gibi aile büyüklerinin gelini olabilirim. İki kardeş eşit statüdür eşleri isterse 20 yaş küçük olsun yengeleridir.
Annem abisinin kendinden küçük olan karısına yenge der mesela.
Benm görümcem benden 2 yaş büyük abla demiyorum ama o bi ortamda gelinimiz diye hitap ediyor benim için suratına bakıp gülüyorum:) bende tanıştırırken görümcem diyorum o öyle dediği için . Hatta bi keresinde gelinimz ama annemler kızları gibi görüyor ayırmıyor demişti bende doğrusu o zaten boşuna soyadım bu değil demiştim .. oluyo yani çok takmamak lazım bende ona göre davranıyorum o aramazsa aramam o samimiyet kurmak ister çok tınlamam açıkçası işte eşim kardeşini görmek ister bazen o kdr 1 2 saatlik gider misafir gibi kalkarım o kadr o da en son 3 ay önce oldu:) nasıl gelirse öyle kv giderim o evin kızı gibi davranırım bence en güzel cvp bu ..

Back
X