Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey sorcam cidden merak ediyorum. Kısıtlamalar var ya hani bi tek yakın mesafede ki markete gidip geliyoruz ihtiyaç olduğun da. Baya konu okudum herkes birbirine gidiyor. Sosyal medya da da bakınca millet geziyor. Cidden polis cevirmiyor mu? Nasıl geziyosunuz.
çevirmiyorBişey sorcam cidden merak ediyorum. Kısıtlamalar var ya hani bi tek yakın mesafede ki markete gidip geliyoruz ihtiyaç olduğun da. Baya konu okudum herkes birbirine gidiyor. Sosyal medya da da bakınca millet geziyor. Cidden polis cevirmiyor mu? Nasıl geziyosunuz.
Abinizin eşi olduğu için sizden küçük de olsa yengedir :) ha siz ismiyle hitap edersiniz o ayrı ama teknik olarak yenge :) çünkü evlendiği kişi küçük kardesiniz değil abinizGelınımız benden kucuk :)Çok tesekkur ederım .
Maalesef benim de gözlemim bu, ki ben evden cikmiyorum ama tvde görüyoruz haber yapılıyor kimsenin de ceza kestiği görünmüyor Istiklalde ya da bakırköyde yapilan cekimlerdeçevirmiyor
Benim izin belgem var hergün işe gidip geliyorum bugüne kadar kimse nereye diye sormadı
Hep insanlar sokakta
Artık poliste takmıyor bence görmezden geliyor
Gelinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. İstemese canıma minnet gelmesin der hiç uğraşmaz. Belki de boşandığınız için tek kalmanıza gönlü razı olmuyor. Şuan sizin durumunuzdayım, hiç tek bırakmıyorlar sürekli biryere çağırıyorlar ki evde kalıp da kendime üzülecek bişey bulmayım.Kızlar abımın evıne cok gıtmıorum .2 kız kardesım var ona daha çok gıdıyorum .En buyuk ablamada çok gıtmıorum.Kız kardesımle aramızda 3 yaş var .Abımın kızı her seye çok aglıyor .Kafam kazan gıbı oluyor .Bırde sohbetlerımız çok uymuyor .Bı kac kez tum herkes gıttı ben çok yorgun oldugum ıcın gıtmedım gonul koymuş.O zaman agır sartlarda calısıodum.Şu an ucretsız ızındeyım .Belkı sohbetımız uysa gıderım çok ama gercekten uymuyor.Fakat artık bana sozlerıyle laf carpmaya başladı .Ben saygımı asla bozmuyorum.Abımın karısıdır deyıp alttan aldıkca uzerıme dogru gelıyor.Kendı bıttı bugun kızlardesı laf carptı.Abla sende gelsene dıye .Yok gelmıcem suraları topluyum dedım.Bana bıze gelmemeye ant içmiş dedı .Evet her gun saat 12 den 1 e kadar ant ıcıorum dedım.Adet olucam rahat edemedım evıme geldım.Kızlardesıme hastaneye gıdecegım dedım .Araba ıle gelıp aldı .Annemlerde oradaydı anne caktırma ablamlayım dedım .Gelın duymus tabı burda rahat edemıo orada rahat eder demıs .Ben sustukca uzerıme daha da gelıo .Daha bunun gıbı bır çok laf carpma .Saygısızlık ıstemıorum .Ama herkeste uslubunu bılmelı .Nasıl davranmam ne demem gerektıgını bılmıorum.Demekkı bı yerlerde yanlıs yapıorum.Dıger ablalarıma bole yapmıolar .Ben su an boşandım aılemle yasıorum boşandım dıyede berkesın evıne her zaman gıtmek zorunda deılım .Ne demem gerektıgını nasıl davranmam gerektıgını bılmıorum.Yardımcı olurmusunuz
Çok geçmiş olsun. Ben de evde sıkıntıdan habire yapcak bir şeyler arıyorum. Anlamıyorum insanlarıValla bunu bende anlamiyorum. Gecen hafta rahatsizlandim 3 4 gün hastanede yattım. acile giderken 4 5 kere polis durdurdu.
Biz de bu hastalık bitsin diye eve bosuna tıkılıyoruz gibi geliyor. Kendimi geçtim çocukşarımıza yazık. Pandemiye rağmen siz çalısanlara, sağlık çalısanlarına yazıkçevirmiyor
Benim izin belgem var hergün işe gidip geliyorum bugüne kadar kimse nereye diye sormadı
Hep insanlar sokakta
Artık poliste takmıyor bence görmezden geliyor
kimin umrundaBiz de bu hastalık bitsin diye eve bosuna tıkılıyoruz gibi geliyor. Kendimi geçtim çocukşarımıza yazık. Pandemiye rağmen siz çalısanlara, sağlık çalısanlarına yazık
Ben boşanalı çok oldu canım .2017 de boşandım .O zamanları gectım .O ara ben ayakta duramıyodum bırak bıyerlere gıtmeyı .Kötü niyetlı olmasa herkesın ıcınde deıl sadece gelıp bana soyler .Bı sorunmu var diye.Yoksa gelınımızı severım .Bılmıorum o benı severmı .Sevmesede sorun deıl .Gelinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. İstemese canıma minnet gelmesin der hiç uğraşmaz. Belki de boşandığınız için tek kalmanıza gönlü razı olmuyor. Şuan sizin durumunuzdayım, hiç tek bırakmıyorlar sürekli biryere çağırıyorlar ki evde kalıp da kendime üzülecek bişey bulmayım.
Bugun astım krızım tuttu .Daraldım evde .Evlerımız yakın ama ben çok sevmıorum gıdıp gelmeyı .Bı hava alayım dedım .Çıktım.Elıne cekırdegını cıpsını cayını alan dısarı cıkmış .Bencede polıslerde bıktı .Çok geçmiş olsun. Ben de evde sıkıntıdan habire yapcak bir şeyler arıyorum. Anlamıyorum insanları
Hiç bişey demedım.Ama sabırlıyım .Coşuncada kotu seyler solemekten korkuyorum.Yüz göz olmayı sevmıyorum11 aylık gelinim . Görümcem ve kv evliliğimin ilk aylarında davet ettim yemeğe geldiler bi daha da gelmediler davet ediyorum tamam diyor gelmiyor kp hasta kv ondan gelemiyor. Görümce de evde köpek besliyor ( dogo, alman kurdu vs ) bırakıp gelemiyor anca biz kv gidince görüyoruz . İşime geliyor gelmemesi açıkçası bi sorun mu var öyle aman aman yok ama mesafe iyidir gelmiyor diye de hiç dertlenmedim :)) açıkçası. Geline bak sen bence o laf söylediğinde sen böyle yapa yapa soğudum de :) keyfimin kahyasımısn de ister gelirim ister gelmem de . Daha ne istiyorsun işte de .. bş görümceyi savunacağım aklıma gelmezdi:))) ama her zaman doğru ne ise o :))
Bencede ne guzel işte 2 de sevınBenimki hiç gelmese görümcem var dememunutuyorum hatta baya nasıl gelin bu bilmem
bence tavrınızı koruyun gerek yok böyle samimiyete
Aynen öyle .Her yere gıdıomusum her yer dedıgımde kız kardesım .Gecende dedesı öldü koronadan .Allah rahmet eylesın .Ilk ben duydum .Yazdım basın sag olsun dıye .Iftara gıttık .Abıme demıskı gelmedı .Aramadı .Abıme yazılmaları attım .Tamam yazdıgını gordumse aramadın aradıgını goster dıyo .Velevkı aramadım .Tekefonla konuşmaktan zaten nefret edıyorum .Unutmus olabılırım .Evet gıtmedım .Cunku gıdecek bır zaman deıldı .Ablalarım gutmıs ben gıtmemısım.Onların gıttıgınden haberım yokkı .Kocalarıyla gıtmısler .Herkesın evı ayrı kapısı ayrı .Bılmıorum .Patlama noktasına geldım .Tamam yazdıgını gordumde aramadın nedır yaDirek gelmek istemiyorum dese aile küslük huzursuzluk çıkaracak mecbur söyleyemiyor diye düşündüm ben. Bir de zorla gel gel nedir Allah aşkına ya?!
Bizim de bir gelin var aile apartmanında es kaza kuzene gitsek bana gelmediniz ona bu kadar gittiniz. Aynı binada oturan kuzenim bize uğrasa merkeze geldiğinde ,onu çağırdığınız beni çağırmadınız. Alınmalar sosyal medyadan çocuk gibi özlü sözlerle laf sokmalar. Bayıyor. Mecbur gibi davranılınca insan ister istemez uzaklaşıyor.
Üstelik kız kardeşiyle ilişkisi iyi olanlar bilir ki yerini biri tutmaz. Her derdimi kız kardeşime anlatırım. Yanında keyfim yoksa yüzüm düşükse alınmaz. Beni nazlasa benimle ilgilense arkamdan konuşmaz. Yani niye kendini kız kardeşle kıyaslıyor ki?