• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine gitmeli miyim? Benim için Doğru kişi mi? Ömür boyu birliktelik olabilir mi?

enteresan bir konu olmuş..

evine gitme mevzusundan başlarsak, 2 senedir tanıdığın bunun yanında güven duydugun biriyse git tabi. ama en ufak bir şüphen varsa (ateşle barut yanyana durmaz değil de hani herhangi bir istismarı olma ihtimali sana karşı) gitme derim.

senin onun ilk bakire kız arkadasın olman sorun değildir. (tabi sen ben bakireyim, bakir erkek isterim demiyorsan ) cinsellik konusunda kibar ve sevecen bir erkek asla psikolojik dahi olsa baskı yapmaz. gerekli nezaketi gösterir. aksinı yapanla şahsım adına işim olmaz.

yazarlık bir meslektir. günümüzde alışkın olduğumuz jenerik meslekelrinden değildir çünkü sabah 8, aksam 5 mesayisi yoktur. ama ne olursa olsun bu da bir iştir. eğer jenerik bir mesleği olmayan eş seni rahatsız etmiyorsa kim nederse desin, hiç bir sakıncası yok. şahsım adına ben de umursamazdım.

2üni mezunu, 4 yabancı dil bilmesi şık bir olay. umarım entelektüelite seviyesi de yüksektir. eş adayında müthiş bir artı bence. neticede sen de üni mezunu oldugundan aranızda kültür farkı yoktur. kendini ondan aşağı görme sakın.

evine gidersem, beni basit görür mü gibi bir şey demişsin.senin ne oldugun önemli güzelim, erkek arkadasın,biriciğin de olsa, seni olmadıgın biri gibi görüyorsa,ondan sana hayır gelmez zaten. bu hususta sakın kasılma,rahat ol. oldugun gibi ol.inan bana, neticede 2 nizde mutlu olursunuz.
sakın bir daha ona değerim düşer mi gibi şeyler sorma. özgüveninden şüphe eder ve bu sefer değerin gerçekten düşer...

aklıma takılan başka şey; evliliğe bu denli odaklanma.. spontan gelişeni güzeldir evliliğin. yani, güzel bir ilişki yaşamak adına başlarsın bir ilişkiye; bir bakarsın ömrünü geçirmek istediğin insan oldugunu anlarsın karşı tarafın. hislerin yanılgı değilse,büyük ihitmalle o da senle aynı görüştedir zaten ve nikah masası ... sakın evlilikle ilgili görüşlerini ona hissettirme, ilişkini şu başlangıç aşamasında daha çok zedeleyecek başka bir şey olamaz herhalde..

genel olarak daha yolun çok başındasınız.. tadını çıkar... çok kurcalama, en azından şu aşamada akışına bırak. ilşkini belli bir kalıba sokup, yön vermeye çalışma.

naçizane ...

canım evine güveniyosan tabiki de gidebilirsin zaten bu ev muhabbetinde cinselik söz konusu oluyo hemen ama kendini bilen insan emin ol istemediği bişeyi yapmaz
ben açıkçası ateşle barut olayına pek katılmıyorum insanın içinde varsa oraya o amaçla gidiyosan elbette olur ama istemzsen inanki olmuyo bişi öpüşmek sarılmak koklamak normal asllında ileri gitmek istemiyorsan gitmezsin bu bukadar basit yani eğer gerçekten bu olay yanyana gelmekle olsaydı hiç bi kız kız olarak kalmazdı emin ol
zaten ben istemeyerek bi anda kendimi kaybederek yaptım sözlerine hiç inanmam isteemzsen olmaaaaaz o kadar

canlarım cevaplarınız için çoooookkk teşekkürler...

sonuç gittim evine. iyi oldu bence.
son açtığım başlığın 3. sayfasına yazdım. ne olduğunu.

Back
X