Evine sürekli yardımcı alan bayanlar

Yani çalışanlar yetistiremedigi için alıyor, ev hanımları rahat etmek için. Ama hergun gelmesi de ilginç geldi valla
İlginç gelmesin bence. Ev hanımıyım ama rahat etmek benimde hakkım. Sonuçta tüm gün evde yan gelip yatmıyorum. Bir sürü işim oluyor. Çocukların okuluydu,aktiveteleri vs koşuşturup duruyoruz bizde. Böyle bir fırsatım var bende değerlendiriyorum.

Ev hanımıyım haftada bir defa yarım gün alıyorum Ankara da oturuyorum 75 liraya geliyor ama ev nasıl oluyor size anlatamam son kuruşuna kadar helal olsun
Herşeyin yerini bir defa gösterdim başka göstermedim evimi kendi evi gibi temizliyor imkanım olsa hergün gelsin isterdim

Çocuklar küçük olduğu için yap yap aynı hemen dagiliyor haliyle eşim de bu yüzden pek sıcak bakmıyordu yine aynı olacak diye.ama en azından dip köşe temiz olduğunu bilicem dağınıklık ayrı pis olması ayrı şey sonuçta.bir de merak ettiğim bir şey var , kadin gelecek diye her daim derli toplu bırakmak zorunda mıyız? Sonuçta cicuklu ev dağınık oluyor.oyuncaklari, kitapları çantası derken dagiliyor

Yalan söylemeyim kadın gelmeden tüm dağınıklığı hallediyorum, zaten hep elim üstünde olduğundan aşırı da dağınık olmuyo evim. Ama siz yetişemiyorum diyorsanız da; salonu toplayın, o orayı yaparken oyuncakları ayırırsınız, defter kitap toplanır, ıvır zıvır ne varsa düzenlenir İnanın. Ben kaç zamandır ertelediğim mutfak fazlalığı, tv ünitesi vs herşeyi hallediyorum sayesinde.

İlginç gelmesin bence. Ev hanımıyım ama rahat etmek benimde hakkım. Sonuçta tüm gün evde yan gelip yatmıyorum. Bir sürü işim oluyor. Çocukların okuluydu,aktiveteleri vs koşuşturup duruyoruz bizde. Böyle bir fırsatım var bende değerlendiriyorum.
Fırsatının varsa haklisiniz niye degerlendirmeyesiniz ki...ömür çok kısa ve inanın çok gereksiz işlere zamanınızı harcıyoruz.en azından çocuklarla dolu dolu zaman geçirmek varken ev işlerinde boguluyoruz resmen.

Ev hanımıyım haftada bir defa yarım gün alıyorum Ankara da oturuyorum 75 liraya geliyor ama ev nasıl oluyor size anlatamam son kuruşuna kadar helal olsun
Herşeyin yerini bir defa gösterdim başka göstermedim evimi kendi evi gibi temizliyor imkanım olsa hergün gelsin isterdim
Çok sanslisiniz. Burada da yarım gün 70 TL, tüm gün 140tl. Bakalım cevreme söyledim arayış içindeyim hele bir Ramazan ayı geçsin de

Ne güzel yazmışsınız. Benim de çocuğum yok kedilerim var her hafta düzenli biri geliyor. Ben de ikinci haftadan kapıyı çektim çıktım temizlik varken. Ev malikane değil sonuçta herşeyin yeri az çok belli. Bazen benim de içime sinmeyen kısımlar oluyor temizlikte canım haftaya şu odayı şu şekilde siler misin diyorum. Yine de insan annesiyle bile farklı iş yapıyor yüzde yüz içe sinmez tabii ama temizlik diye ömrümü yiyecek değilim ben de.

Aynen öyle, buradakileri okudukça şok oluyorum, hem çalışıyorlar, hem çocukları var, hem eşleri yardım etmiyor ama yine de temizlikte temizlik, yazık ginah canlarına!

ev hanimiyim haftada 1 genel temizlige kadin geliyor ben de o sırada ütü yapiyorum..Iki haftada bir cam her hafta koltuk camin silinmedigi hafta halilar her hafta mutfak dolaplari siliniyor siralama bu..Ben de tozlari aliyorum vs..Deterjanlari ortaya koyuyorum...Kendisi hazirliyor..Tam gun 150 yarim gun 75 lira..Evi birakip cikmamdan rahatsiz oluyor bende yalniz birakmiyorum

Özelden ismini ve numarasını atar mısınız bende düşünüyorum

Bu kapı meselesini anlamadıö.
Kovada çamaşır suyunun içinde olduğu bir temizleme suyu olmadan ve bez kirlendikçe temizlemeden mi sildi?
Benim evimde tuvalet yok, banyo var ve hiç farklı ve sadeve banyoya özel bir bezle kapısının silinmesi gerektiği aklıma gelmedi.
alaturka tuvalet kapisi. illa bisi sicrar falan. ben banyo kapısını da ayri bezle silerim
.olaki ayni bezle silinecekse de en son banyo silinmeli bence. tuvalet banyo konusudna hassasim. bu yuzden gelen kadinlara kovayi suyu bezi tek tek kendim veriyorum. her su lazim.oldugunda kendim hazirlayip veriyorum artik. careyi böyle buldum

3 haftada 1 kadın alıyorum eve genel temizlik cam kapı dolap içleri, silip süpürme hepsini yapıp çıkıyor. Annem oluyor başında ben işte oluyorum. ilk geldiğinde gösterirsin sen yada ailenden biri sonra zaten pratikleşiyor kadınlar da . genelde aynı kadını almaya çalış memnun kalırsan. işine de çok karışmam eskiden çok takıntılıydım artık yendim. mutlu olayım yeterli çok temiz olsa nolcak yani okdr yıpratmıyorum kendimi artık.

Daha dün geldi 2 kişi genel temizlik için.
Ben ilk geldiğinde yanındaydım nasıl yaptığını biliyordum zaten. Son 2 seferdir kv duruyor evde..

Malesef bizim kadar özenmiyorlar ama genel olarak iyi oluyor işte evin temiz olması.

Back
X