Evinin fotoğraflarını paylaşanların dikkatine!

gulibik

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
5.373
64
683
35
Merhaba herkese :16:

Hanımlar bugün tesadüfen Facebook'ta dolaşırken 'moda modaa' isimli bi grubun 'yeni gelin evleri' adı altındaki fotoğraflarını incelerken burdan hatırladığım evlerin fotoğraflarıyla karşılaştım.1 Kişinin adı fotoğrafın üzerinde yazdığı için onu bulup özel msj atarak haberdar edebildim ama baktım ki bu siteden bir çok kişinin evinin fotoğrafı koyulmuş.Çoğunuzun haberi olmadan fotoğrafların koyulduğunu düşünerek bu topiği açmak istedim.Link bu:

https://www.facebook.com/pages/Moda-modaa/286731678042277

saç modellerindede var bi arkadaşın resmi

ama buraya resim koyuyosan bunları gözönünde bulundurucaksın bence :34:

oooooooooof ya cok sinirlendim! ben acicaktim basligi sen acmisin.
calinmasin diye üzerine nickini, siteyi yazdim yine fayda etmedi
sikayet ettim kizlar, sizde edin!
ne hakla bizim resimleri caliyor ya

Bende face yasaklı kızlar

Ama ben silmek istesemde artık çok geç yeni üyeyken topik yapmıştım ve silinmiyormuş :50:

Benimki de var mı orda acaba

oooooooooof ya cok sinirlendim! ben acicaktim basligi sen acmisin.
calinmasin diye üzerine nickini, siteyi yazdim yine fayda etmedi
sikayet ettim kizlar, sizde edin!
ne hakla bizim resimleri caliyor ya

Sana özelden msj attıktan sonra fotoğraflara bakmaya devam edince diğer arkadaşların da evlerini gördüğüm de tek çare konu açmak geldi aklıma :50:

Umarım Facebook dikkate alır şikayetleri.

Bende face yasaklı kızlar

Ama ben silmek istesemde artık çok geç yeni üyeyken topik yapmıştım ve silinmiyormuş :50:

Benimki de var mı orda acaba

Baktım ama sanırım yok senin,umarım gözden kaçırmamışımdır :50:

bende gördüm kızlar :53: benim evim özel albümümde ama .. arkadaşların özel hayatı orda eşleriyle resimleri falan :50:

aaaa inanmıyorum ya birçoğu burdan alıntı ,bence hepimiz girelim birkaç resim seçelim bu benim evim ne hakla koyarsınız buraya şikayet edicem sizi filan diyelim ..altına yorum yapalım belki hepsini kaldırırlar

bnde evini hatırladığım arkadaslara özel msj gnderdim ... şok oldum yaa ne hakla yayınlarlar:47: bazı arkadasların fotoğrafları da var üstelik:47::47:

aaaaaa benim canım arkadaşım smyrne nin ewide war...çok üzüldüm...ama buraya üye olan olmayan herkes görebiliyor fotoğrafları...kolaylıkla pc ye kaydetip böle saçma sapan yerlerde kullanabiliniyor....bir arkadaş yazmış yukarıda...fotoğrafları paylaşan bunu da göze alır diye..fakat bazı arkadaşlıklar ediniyoruz burda ısrar ediyoruz hadi sende koy ewini görelim bizde...bizede fikir olur diyerek fotoğraflarını koymalarını rica ediyoruz...hal böyleyken bu hiç hoş değil...çoğu arkadaş ısrarlar üzerine koyuyor fotoları...iyi niyet böle suistimal olmamalı:(((( tanışık olduğum bikaç arkadaş war onlar adına çok üzüldüm....diğer arkadaşlarada tabii....:(

Bende baktımmm ve aşa yukarı burda gördüğüm herkesın resmı var neyazııkkı sanırım uye olan bırı yoksa uye olmayan bırıne acılmıyor sanırım resımler .

Bu kıısı kk dan aldıgı tum resımlerı paylasıyor makyaj malzemelerı vs vs de paylasıcakmıs

ben varım, thirtyfour var, symrne var, minenes var, yeşil mutfaklı arkadaş var, zbyd var tanıdıklarım bunlar ama sanırım nerdeyse hepsi burdan arak.

Back
X