yetele sızı Kayıtlı Üye 16 Nisan 2009 56 0 86 Ankara 26 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi yetele #1 arkadaşlar aşağıda iki adet örnek var.. sticker değil. bizzat gelip duvarınızı boyuyoruz ancak ben illaki sticker isterim derseniz siz bana hayalinizi anlatıyosunuz bende size bir sticker yapıyorum... Son düzenleme: 4 Mart 2010
arkadaşlar aşağıda iki adet örnek var.. sticker değil. bizzat gelip duvarınızı boyuyoruz ancak ben illaki sticker isterim derseniz siz bana hayalinizi anlatıyosunuz bende size bir sticker yapıyorum...
E EU2 Ziyaretçi 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi yetele #2 vayy be! peki bunlar ne kadar kalıcı,duvarı boyayana kadar mı? ücretleri ne kadar? başarılarınıznı devamını dilerim
vayy be! peki bunlar ne kadar kalıcı,duvarı boyayana kadar mı? ücretleri ne kadar? başarılarınıznı devamını dilerim
J jxuxlide kurt Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2007 17 0 86 İstanbul 9 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi yetele #3 ..açelya.. .!.: vayy be! peki bunlar ne kadar kalıcı,duvarı boyayana kadar mı? ücretleri ne kadar? başarılarınıznı devamını dilerim Genişletmek için tıkla... gerçekten fiyatlar ne kadar bu konudada bilgilendirirsen sevinirim
..açelya.. .!.: vayy be! peki bunlar ne kadar kalıcı,duvarı boyayana kadar mı? ücretleri ne kadar? başarılarınıznı devamını dilerim Genişletmek için tıkla... gerçekten fiyatlar ne kadar bu konudada bilgilendirirsen sevinirim
A avsarkizi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Şubat 2012 18 1 1 Almanya 26 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yetele #4 Pardon asagida resmi var diyorsunuz ama ben neden göremiyorum.