• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evinizde ayakkabılarınızı çantalarınızı nereye koyuyorsunuz?

Kızlar benim en büyük sorunum bu.zaten ayakkabı ve çanta takıntım var ve bu yüzden normal miktarda yok(2-3 tane falan yani)ama koyacak yer bulamıyorum bunları.özellikle siz ayakkabılarınızı nasıl saklıyorsunuz?ben kutularını atmıyorum onların içinde muhafaza ediyorum.kutularını da koyacak yer bulamıyorum:KK43:
ben porföy çantaları iç çamaşırı çekmecesinin üstünde bi çekmeceye koyuyorum. şiforyerde. büyükleride askıya asıyorum... ayakkabılarıda ayakkabılığa ama ayakkabılık küçük ayakkabılarda çok olunca bi rafa üç sıra üst üste diziyorum

Bende bundan dertliyim hepsi kutuyla sığmıyor, kutular kırılıyor bozuluyor hadi ayakkabı neyse de, çantalarım da aynı kaç tanesini derisi çatladığı için atmak zorunda kaldım. Küçük odam var çamaşır ve ya misafir odası olarak kullandığım, görseniz her şey orada pazar gibi..:KK14:

Bende bundan dertliyim hepsi kutuyla sığmıyor, kutular kırılıyor bozuluyor hadi ayakkabı neyse de, çantalarım da aynı kaç tanesini derisi çatladığı için atmak zorunda kaldım. Küçük odam var çamaşır ve ya misafir odası olarak kullandığım, görseniz her şey orada pazar gibi..:KK14:
Ne güzel sizin ekstra bir odanız varmış en azından benim her şey minicik odada :( ayakkabıları mecbur kutuda saklıyorum diğer türlü kesin başına bir şey geliyor.çantaları da yukarıda bir arkadaşa da önerdim,kare hurçlardan aldım onların içine koydum.görseli de var önceki sayfada.yine çok yer kaplıyor ama daha düzenli duruyor en azından.
Eskiden çanta düzenleyicisi almıştım dolaplara konanlardan pek kullanışlı olmadı,derileri çizildi çatladı sizinki gibi.ben atmadım desenli ona uyacak bir kumaş aldım,terzide diktirdim çok güzel oldu.tavsiye ederim:KK5:

40 civarı ayakkabım var. Bunları kendi karton kutularında mevsimlik olarak düzenleyip antireye yaptırdığım büyük sürgülü dolapta tutuyorum. Çantalarımda gardropta.

Ne güzel sizin ekstra bir odanız varmış en azından benim her şey minicik odada :KK43: ayakkabıları mecbur kutuda saklıyorum diğer türlü kesin başına bir şey geliyor.çantaları da yukarıda bir arkadaşa da önerdim,kare hurçlardan aldım onların içine koydum.görseli de var önceki sayfada.yine çok yer kaplıyor ama daha düzenli duruyor en azından.
Eskiden çanta düzenleyicisi almıştım dolaplara konanlardan pek kullanışlı olmadı,derileri çizildi çatladı sizinki gibi.ben atmadım desenli ona uyacak bir kumaş aldım,terzide diktirdim çok güzel oldu.tavsiye ederim:KK5:

Kalın deri olduğu için baya ezilmiş bazanın altında, yamuk yumuk duruyordu mecburen atmak zorunda kaldım. Biz bir dolap almayı düşünüyoruz aslında ama ileri de çocuğumuz olursa odasında saçma sapan bir dolap olsun da istemedim. Ya da çocuk için ve ayrıca bu zımbırtıları gizlemem için kullanabileceğim açıdan bir dolap olabilir..

Kalın deri olduğu için baya ezilmiş bazanın altında, yamuk yumuk duruyordu mecburen atmak zorunda kaldım. Biz bir dolap almayı düşünüyoruz aslında ama ileri de çocuğumuz olursa odasında saçma sapan bir dolap olsun da istemedim. Ya da çocuk için ve ayrıca bu zımbırtıları gizlemem için kullanabileceğim açıdan bir dolap olabilir..
Eğer evinizde evcil hayvan yoksa bez dolap alabilirsiniz kendiniz için.Geçici de olsa bir çözüm,ama görüntü olarak pek güzel durmuyor :(

40 civarı ayakkabım var. Bunları kendi karton kutularında mevsimlik olarak düzenleyip antireye yaptırdığım büyük sürgülü dolapta tutuyorum. Çantalarımda gardropta.
bizim antreye sığmıyor dolap,sizin de maşallah bayağı ayakkabınız varmış benim gibi:KK48:
gardropta çantalar bükülmüyor mu,iyi korunabiliyor mu?

Back
X