Evinizde yatak odanza herkes girebilir mi?

Evli değilim bu konu benimde en gıcık olduğum konudur. Yatak odasına girilmesinden kesinlikle haz etmiyorum hiç hoşlanmadığım şeydir. Kesinlikle girlmesine müsade etmeyeceğim şeydir. Evde oda olduğu halde çocuklarını orda uyutmak isteyenler namazını orda kılmak isteyenler vs. Ben kendimde girmem başakasının girmesinede müsade edeceğimi sanmıyorum. Bana özel olan bana özel kalmalı.Hatta kapısına hoş bir yazı bile arıyorum :52:

Misafir geldim mi kapatırım kapımı
Asla giremez kimse canım ister dağıtırım canım ister toplarım
Tamamen bana özel bi yer her dk toplu düzenli falan değildir
Hatta ev dizildiğinde eve giren çıkan belli değildi çeyiz yerleştirmede
eşyalarımı yerleştirip kapısını kilitlemiştim :51:
Beyaz eşya geldi eve giderler salon takımı geldi eve giderler halılar gelcek giderler
Kafam çok rahattı :ssz:

ne münasebet
ben başkasının yatak odasına girmem
başkasıda benim odama girmesin
en nefret ettigim şeydir

Ben de tam tersi hic umursamam. Zaten genelde topludur, o da bir oda yani. Ne olacak. Gelsinler kapim acik:)
Amaaa ben baskasinin yatak odasina girer miyim, eger girmek zorundaysam cekinerek girerim. Sonucta herkes benim gibi dusunecek diye bir kaide yok.

Son düzenleme:
Hiç kimsenin yatak odasına, mutfağına girmem, eve girerken ev sahibinin ne tarafa buyur etmesine göre ilerler gösterdiği yere otururum, samimi olduğum arkadaşlarımda dahil hiç kimsenin buzdolabını açmam, mecbur kalmadıkça kimsenin lavabosunu kullanmam, illa kullanacaksam da izin alırım.

Yatak odama kimse giremez, izin ister uygun görürsem girebilir
Ben geçenlerde teyzemin kızının evine gittiğim de eşine yaptırdığı bir
hediyeye bakacaktım izin aldım girebilir miyim müsait mi diye oda gir
dedi girdim girme müsait değil deseydi ağzımı açmaz saygı duyardım
DOĞRU OLANDA BU ZATEN..

Yatak odam özeldir girilmesinden asla haz etmem kimseninde odasına girmem.Gittiğim yerde gösterilen yerde otururum zora sokmayı sevmem etrafımıda incelemem.Gerekmedikçe lavabosunu dahi kullanmam izin alırım kullanacaksam zaten gittiğim yerlerde wc ye girme adetim yoktur.Bana geleninde aynı şekilde hareket etmesini arzu ederim.Çok kurcalayan ya da çocuklarına engel olmayıp kurcalanmasına sebeb olanlarada mesafemi korurum.Kapalı tıtarım kapımı kapalı hangi kapım varsa açılsında istemem insanlık hali müsait olmayabilirim.

Evli değilim bu konu benimde en gıcık olduğum konudur. Yatak odasına girilmesinden kesinlikle haz etmiyorum hiç hoşlanmadığım şeydir. Kesinlikle girlmesine müsade etmeyeceğim şeydir. Evde oda olduğu halde çocuklarını orda uyutmak isteyenler namazını orda kılmak isteyenler vs. Ben kendimde girmem başakasının girmesinede müsade edeceğimi sanmıyorum. Bana özel olan bana özel kalmalı.Hatta kapısına hoş bir yazı bile arıyorum :52:

O yazılardan bulursan burada paylaşır mısın ? bende çok istiyorum girilmemesi hakkında esprili bir yazı .:1::1:

normalde yatak odamın kapısı açıktır zaten kimse öyle lap diye dalmadı henüz odama dalan olursa kızarım tabi..

En nefret ettiğim..
Bunu kaynanam ben evde yokken çok yapıyordu ve sinir oluyordum(ne ararsa artık benim odamda)
Bir insanın yatakodasına izinsiz girilmez, bişi istenirsede ev sahibesine söylenir

Benim,oyle kimse odama girmesin gibi bir takintim yok,benim en sinir oldugum durum,kisinin odaya girip cekmeceleri dolabi,sagi solu acip incelemesidir.yani olur ya gormek isteyebilir girmek zorunda olabilir ama asla ve asla dolap ve cekmecelerimi kurcalamamasi gerekir.Bu evimin butun alanlari icin gecerli,ailemizde Boyle bir akrabamiz var,her geldiginde mutfak dolaplarini,odadaki vitrin dolaplarini acar bakardi,ne sinir olurduk,hem kendisi hem kizlari deli ederlerdi bizi,kiza kiza bir hal olmustuk,simdide aynilarmi bilmiyorum :))

benim için sorun değil derli toplu yatak örtüsü serilmişse herhangi bir oda gibidir ama eşim böyle düşünmüyor. oraya asla kimse giremez diyor ve misafir geldiğinde ilk yaptığı kapısını kapatmak hatta çoluk çocuk açtılarsa hemen gelir kapısını kapatır. balkonlu odaya bile geçemiyoruz sırf bu yüzden..

yatak odası özeldir yatağmın üzerini her sabah kalkar kalkmaz yatak örtümü kapatırım ama yinede kmse grsn istemem evet yeni evliyz o yzden gelen misafirler evimizi geziyorlar bakmak istiyorlar bunu anlayışla karşılarım lakin anlayışlı erkekler yatak odasına bakmadan geçiyorlar byanlar giriyorlar.. eşim bağlarndan bi kaç çiçek bişiler getrdi ben sevmedğim için kullanmadğmz yatak odasınn kapalı balkonuna koydu.geçen hafta gelen kp de eşimle bi baktm yatak odasından çıkıyorlar öyle şok oldm ki:53: yuh dedm yaa topluda olsa yuh yani orası benm özelm hiçde hoşlanmam yine aynı olay olur da tekrarlanırsa :52: o zaman eşimi sıkştrcam:47:

Kimsenin yatak odasına girmem( bişey göstermek için, kendi teklif ediyorsa başka).. Kendi yatak odama girilmesini de hiç hoş karşılamam. Ama imtihan işi midir bilmem,7 kat yabancım bile pat diye girer. Yakınıma izah ederim ama yabancıya da bişey söylenmiyor.. Edep her insana yakışıyor

kimsenin yatak odasına girmem hatta yeni gelinin evlerini dahi gezmem ama evlendiğimiz günden beri her gelen mutlaka yatak odama girdi evin her yerini de gezdi bu mantığı hiç çözemedimmm odanın kapısı kapalı da olsa ee hadi önden gitte kapıyı açarsın diyorlar çıldırıyorum....

Back
X