Aa canım çok teşekkür ederim ilgine uzun uzun yazmışsın iki gündür girememiştim:))Neler yaşamışsın böyle akreplerle!!Orta boyluydu gördüklerim. Aşırı büyüğünü görmedim. Allahım göstermesin Benim her odamda çıktı malesefbalkon tuvalet ilk buralarda. Sonra hol yatak odası oturma odası salon ve finishi mutfakta yaptık. Seni korkutmak istemiyorum ama mutfak dolabıma tırmanmıştı oysa ki 1 gün önce temizlemiştim orayı. Şoka girmiştim. Garip garip hareket ediyor havalanıyormuş gibi. Şuan midem bulanıyor hatta gözümde canlandı. Onu öldüremedim. Sıçrar bir şey yapar diye korktum. Hamileydim ve çok fena olmuştum. Kayınvalidemi aradım üst katımda oturuyor. Kayınpederim de evdeymiş geldiler. Kp öldürdü. Tüm dolaplarımı kontrol ettirdim. Mutfağımı kontrol etti falan. Benim giderler sıkıntılıymış sanırım onları kapatınca çok şükür şuan yok. İnşaAllah da çıkmasın.
Ne zaman çıkıyor bilmiyorum ama tenhayı seviyor. Yağmuru seviyor. Rutubet seviyor. İlaçlama sağlık açısından iyi değil ama bu konuda mecbur gibi bir şey. Haa bir de bahçeyi falan kireçlemiştik ilaç harici.
 hamileyken bir de üstelik
hamileyken bir de üstelik (Anlaşılan nereden çıktıkları belli olmuyor her yere tırmanabiliyorlar!!Ben genelde yerde olduklarını sanıyordum,yerdekinden bile çekiniyorum hele yüksekteyse asla yaklaşamam!!
(Anlaşılan nereden çıktıkları belli olmuyor her yere tırmanabiliyorlar!!Ben genelde yerde olduklarını sanıyordum,yerdekinden bile çekiniyorum hele yüksekteyse asla yaklaşamam!! Erkekler yine soğukkanlı olabiliyor ama maalesef tek yaşadığım için kendim yüzleşmek zorundayım..Senin tek başına öldürdüğün oldu mu hiç canım saldırı anında tepki vermiyorlar mı internette çok dayanıklı oldukları yazıyor,öldürürken çok action oluyor mu!!
Erkekler yine soğukkanlı olabiliyor ama maalesef tek yaşadığım için kendim yüzleşmek zorundayım..Senin tek başına öldürdüğün oldu mu hiç canım saldırı anında tepki vermiyorlar mı internette çok dayanıklı oldukları yazıyor,öldürürken çok action oluyor mu!! 

Sanırım tam olarak kontrolüm altına alamadım henüz.
 Sanırım tam olarak kontrolüm altına alamadım henüz.