- 3 Ekim 2007
- 14.798
- 37.540
- 1.123
- 40
eşimin kocaman 17 yaşında iki kardeşi var,o kadar rahatlar ki bazen deli oluyorum.(aslında çok çekingen mizaçları var ama yetiştirilme tarzıyla alakalı olarak titizlik falan pek bilmiyorlar)ev terliğiyle balkona çıkıp sonra yine salonun baş köşesine geliyorlar.çay veriyorum,çay tabağıni ısrarla istemiyorlar(bundaki takıntıyı anlayabilmiş değilim),koltuklarım beyaz,sehpa da koysam illaki koltuğa koyuyorlar bardakları ve hep leke oluyor.tepsiyle meyve getiriyorum,tabağı tepsiden alıp yine koltuğa koyuyorlar,bulaşık çıkmasın diye mi düşünüyorlar kendilerince bilemiyorum.
halım da beyaz,geçen gün yine geldiler,gittiklerinde bi baktım her yere nar suyu damlamış,o kadar üzüldüm ki çıkmayacak diye,Allahtan uğraşınca kalmadı lekesi...
anlamadım gitti,çekiniyorlar,bazı harelketleri kasarak yaptıklarının farkındayım ama bi tepsiyel bi çay tabağıyla iş çıkmaz ki bana bi türlü anlamıyorlar
((
halım da beyaz,geçen gün yine geldiler,gittiklerinde bi baktım her yere nar suyu damlamış,o kadar üzüldüm ki çıkmayacak diye,Allahtan uğraşınca kalmadı lekesi...
anlamadım gitti,çekiniyorlar,bazı harelketleri kasarak yaptıklarının farkındayım ama bi tepsiyel bi çay tabağıyla iş çıkmaz ki bana bi türlü anlamıyorlar