annemin kuzeni gibi bi akrabası var o gelmişti eve,kadın evlenirken düğününe çağırmazken boşanmaya kalktığında ne kardeşlerinin ne de bi yakınının evine gitti(ki bunlar aşiret bi ton akrabaları var hepside çok zengin),yıllardır görüşmediği bize geldi!
hiç haber vermeden rica etmeden ''biz bir süre sizin evde kalıcaz'' dedi,tüm planlarımızı iptal ettik onlar yüzünden hiç evden çıkamadık.
bu kızın babası da kalıyodu bizde,evde babam dururken tv kumandası adamdaydı!hiç sormadı bile siz izlermisiniz bunu diye,1 hafta boyunca evlilik programı vb programlar izletti bize,
hiçbirimiz anneme akşam şu yemeği yap demezken adam hergün kendi istediği yemeği yaptırıyodu anneme,
öss senemdeydim evde çıt çıkmaması gerekirken onun çocuğunun zırlamalarıyla uğraştım,
kadın anadolu yakasının bir ucunda ev buldu kiraladılar,bizim evde avrupa yakasının öbür ucunda,babam bütün elemanlarını ayarladı kadının evini yerleştirdiler,annem ona bardak çanak halı bi ton şey verdi emanet,kadın evde oturduğu ilk gece taksi tutup yine haber vermeden eve geldi,neymiş ev çok soğukmuş,çocuğuda bize alışmış evde durmuyomuş,120 tl taksi ücretini de babama ödettiler.
kadın annemin ona ödünç verdiği tüm eşyaları ev kurması için erkek kardeşine vermiş,annem olay çıkardı tabi sen kime sordunda benim eşyalarımı verdin diye,
babam kadına yüklü miktarda borç vermişti,ödemesi için aradığında babamın telefonlarını reddediyodu,
ha bu arada kadın hep anneme ''eviniz ne kadar güzel,ne kadar şanslısınız,keşke benimde bu kdr güzel evim olsa,mobilyalarınız ne kadar güzel vb vb'' şeyler derdi,kadın gitti bir hafta sonra annem evin merdivenlerinden düştü belini sakatladı,ve evle ilgili birkaç bela daha geldi başımıza artık nazarmı değilmi bilemem..
neyse sonra ilişkiyi kestik Allahtan
ama hayatımda en nefret ettiğim misafirler habersiz gelen ve yatıya kalandır (geçerli bir sebebi olmadan yatıya kalan)[/B]