offf ofyasakkelime geçen gece gelen misafirin çocuğu önce elindeki yağlı börekle bütün odada dolaştı,koltukları ve perdeyi yokladı bi güzel.Elinde peçete bile yoktu. Annesi oğlum oturarak ye dolaşma diyeceği yerde "bizim evde halılar ve koltuklar hep lekelendi bi görsen" dedi alsanaalsanasmile.Çocuk böreğin yarısını yere atıverdi ve ağzındakinide yere çıkardı halıya ohaoldumsmile ben elimde ıslak mendillerle koşturdum. ardından çayı illaha ben karıştırıcam diye mızıldayıp bi yandan çay kaşığını bardağın içinde olanca gücüyle sallarken etraf hep çay oldu. İçim gitti. Sonra müzik ve film cdlerimi alıp bilgisayar yazıcısının içine tıkmaya çalışırken "yapma öyle,güzel oyna" dedim diye inat yapıp hepsini birden aldığı gibi yere çarptı. Babası oğlum yapma diye bağırdı ama annesi"ya bağırma çocuğa öyle,bütün gece içinden çıkmıyo,rüyasına giriyo" gibi gailesiz bir cevap verdi.:mymeka:
Kabus gibiydi. Neyseki erken kalktılar ve onlar gidince heryeri süpürüp,sildim. Aslında hiç davet etmiyorum onları ama yinede ayda 1 gelip böyle terör estiriyolar. İşte böyle misafire çok kızıyorum