• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evinize gelip sizi delirten misafirler

:1::1:ay bakayım ne yapmışsın:60:

içimden zıkkımın kökünü yapmışım diyorum.bunu soran çok yakın samimi olduğum biri olsa tamam.ama evime ilk kez gelen insanların pat diye mutfağa dalması hiç hoş değil.benim bi insanın evine ilk gidişimse asla kalkmam yerimden. kendi rica ederse ayrı tabi kalkar yardım ederim.böyle mutfakta sevis hazırlarken zebellak gibi tepemde dikildilermi elim ayağıma dolanıyo:27::27:

Ben misafirliğe gitmeyi de sevmiyorum,bana misafirliğe gelinmesini de...Arkadaşlarımı,dostlarımı misafirden saymam ama.:3:

artık bende istemiyorum.kayınvalidemin huyu kurusun çağırdımı 30 kişi birden çağırır mahveder beni bide kalkmak bilmezler nerdeyse akşam yemeğini oturup beraber yicez

:9::9::9:

Benimde yine bekarken mahalle arkadaşım bi gelirdi akşam..geceye kadar gitmezdi..he ama osaate kadar sürekli ay gideyim ..ay kalkayım der dururdu..artık annemler biz yatıyoz derdi ..yinede kalkıp gitmezdi yaww:26:

valla bizde çocukken gittiğimz yerde ikramları bile yemezdik yere dökcez dye şimdiki çocklar fena ama birde buna rahat anne eklenirse ben öyle misafiri ne yapıyım dimi benm burda kimsem yok 1 ay oldu eşimin akrabalrı var sadece hiç yüz vermiyom valla rahat sülale geçen toplu geldiler hepsi bir odada her odaya girilmeside çok gıcık :37:

valla ben misafiri çok çk sverim ama çocuklarına sahip olmayan annelerden nefrettttttttttttt ediyorum.ya insanlar nasıl bu kadar rahat vurdumduymaz oluyor benim aklım almıyo.ya bırak gittiği eve zarar vermesini çocuk kendine zarar veriyo annesi dönüp bakmıyo..çocuklu misafir geleceği zaman evdeki küçük bibloları falan toplamak zorunda kalıyorum bu sorumsuz anneler yüzünden.bide mutfakta insanın başında bekleyen misafirden hoşlanmıyorum.ya belki ben hoşlanmıyorum tepemde dikilmesinden.ben davet etmedikçe hiç hoşlanmam evimin odalarına falan girilmesine.gerçi henüz kendi evim yok haziranda olacak kısmetse ama bu babamın evindede böyle saygısız insnalara tahammülüm yok.aşırı derecede sinirleniyorum kendimi zor tutuyorum.:47::47:

valla bizde çocukken gittiğimz yerde ikramları bile yemezdik yere dökcez dye şimdiki çocklar fena ama birde buna rahat anne eklenirse ben öyle misafiri ne yapıyım dimi benm burda kimsem yok 1 ay oldu eşimin akrabalrı var sadece hiç yüz vermiyom valla rahat sülale geçen toplu geldiler hepsi bir odada her odaya girilmeside çok gıcık :37:

bende en çok yatak odama girildiğinde sinir oluyorum.kaynanamda geldimi bunu çok yapıyo neymiş namaz kılcakmış seccade arıyomuş sanki yerini biliyomuş gibi bütün çekmecelerimi açıyo .seccade bahane tabi.bende sen bulamazssın sen çık ben getiririm benden iste dedim bigün.ya ne kadar ayıp bişey benim iç çamaşırlarım var o çekmecelerde neyini merak ediyo neyine bakacak acaba bigün bütün çamaşırlarımı dökücem önüne seç beğen giyersin dicem çok kafamı bozarsa yaparım

valla ben misafiri çok çk sverim ama çocuklarına sahip olmayan annelerden nefrettttttttttttt ediyorum.ya insanlar nasıl bu kadar rahat vurdumduymaz oluyor benim aklım almıyo.ya bırak gittiği eve zarar vermesini çocuk kendine zarar veriyo annesi dönüp bakmıyo..çocuklu misafir geleceği zaman evdeki küçük bibloları falan toplamak zorunda kalıyorum bu sorumsuz anneler yüzünden.bide mutfakta insanın başında bekleyen misafirden hoşlanmıyorum.ya belki ben hoşlanmıyorum tepemde dikilmesinden.ben davet etmedikçe hiç hoşlanmam evimin odalarına falan girilmesine.gerçi henüz kendi evim yok haziranda olacak kısmetse ama bu babamın evindede böyle saygısız insnalara tahammülüm yok.aşırı derecede sinirleniyorum kendimi zor tutuyorum.:47::47:

evet sayelerinde misafirden soğudum valla.başkaları için düzenimi değiştirmeyi sevmem ama bazı şeylere insan dünya para veriyo yazık yani kırılacağındansa kaldırmak lazım.

karşı dairemde eşimin amcasının kızı oturuyo.apartmanda kimsa sevmediği için pek kimse onunla muhatap olmazdı. oda diğerlerini kıskandırmak için bi ara bana sarmıştı.allahım evimden çıkmıyodu.yerli yersiz çatkapı 3 çocuğuyla geliyodu.çocuklarıda çok yaramaz ve şımarıklar.gelemediği zamanda balkona çağırıyodu yada zile basıp 2 saat kapıda tutuyodu beni .bende bazı durumlarından dolayı acıyodum kırmak istemiyodum ama yüzsüzlüğü iyice ele aldı.benim kapının önünde ayakkabı görmesin hemen kim var kim geldi yada dalardı hemen.arkadaşlarımla özel konuşamazdım arkadaşım kalkardı evine giderdi o hala gitmezdi vs....daha bir sürü şey....1yıl geçti ben hamile kaldım çok ağırdı ilk 3 ayım.sürekli kusuyodum yatıyodum hiç bi iş yapamadım.bu gene zırt pırt geliyodubigün, ben şuraya gidiyorum sen hastasın evdesin nasılsa hep, çocuklar ben gelene kadar sende kalsın dedi gitti yarım saat dedi oldu 2 saat.bide oğlu altına işemiş.allahım ben o halde nasıl silicem halıları koltukları delirdim:52::52::52::52:bide gayet pişkin silme silme fazla yapmamış demezmi:53::53:o olaydan sonra elimi ayağımı çektim tersledim ben rahatsızım kimseyle uğraşamam dedim ona rağmen geliyodu zile basıyodu açmıyodum bende akşama kadar bastı bigün.ya ben olsam bu kız hasta belki uyuyodur derim 1 kere basarım açmıyosa giderim .hayatımda onun kadar yapışkan bi insan görmedim ABİYE KUZU gibiydi:37::37::37:

Vakitli vakitsiz gelenlere_
Çocuğuna sahip çıkmayanlara_
Mutfağa dalanlara acayip sinir olurum_

ben böyle insanları misafirden saymıyorum benim evime gelen ben nasıl saygı hürmet gösteriyosam gelende benim evime eşyalarıma bana saygılı olacak olmuyosa işte böyle bende kabul etmem evime :20::20::20::20:

doğum yaptığımda eş dost gelecek tabi ama içlerinde böyle insanlarda olacak şimdiden huzursuzum.evdeki düzenim tertip konusunda takıntılı biriyim açıkçası sevdiğim değer verdiğim insanlardan rahatsız olmuyorum ama yüzsüz insanlara tahammül edemiyorum

merhaba arkadaşlar bütün yazdıklarnızı okudum allah hepimize çooookkk sabır varsin.aynı şeyler benimde başımda yanlız bizde şöyle bi durum var,eşim sürekli eve misafir davet eder onlarda eşleriyle çoluk çocuk gelirler misfiri bende severim başımın üstünde yeri var ama nedense biz hiç misafirliğe gitmeyiz götürmez eşim hep bize gelirler apartmanda komşular toplanır herkes gelir bi güzel 5 kadın 9 çocuk kimse çocuğunada bakmaz benim yağımın altında dolaşırlar etrafı kurcalarlar.hizmetimi ikramımı yaparım kendileri toplanırlar beni davet etmezler.kayınvalidem gezmelere gider beni hiç götürmez yanında ama misafir geleceği zaman en başta ben giderim hizmetçi olarak iyice daraldım.bugün kayınvalidemin gene kardeşleriyle günü vardı bende sabah gittim temizliği yaptım geri evime geldim neymiş kardeşleri gelinleri istemiyorlarmış konuşacakları varmış hey allahım sen büyüksün.artık valla artık neredeyse misafir istemiyorum kimsenin gelmesini madem ben hiç bi yere gitmiyorum.bide üstüne eşime kızar sen misafir sevmezsin diye off haksızıyım arkadaşlar.uzun oldu kusura bakmayın arkaşlar çok uzun oldu ama dolmuşum artık iyice..

merhaba arkadaşlar bütün yazdıklarnızı okudum allah hepimize çooookkk sabır varsin.aynı şeyler benimde başımda yanlız bizde şöyle bi durum var,eşim sürekli eve misafir davet eder onlarda eşleriyle çoluk çocuk gelirler misfiri bende severim başımın üstünde yeri var ama nedense biz hiç misafirliğe gitmeyiz götürmez eşim hep bize gelirler apartmanda komşular toplanır herkes gelir bi güzel 5 kadın 9 çocuk kimse çocuğunada bakmaz benim yağımın altında dolaşırlar etrafı kurcalarlar.hizmetimi ikramımı yaparım kendileri toplanırlar beni davet etmezler.kayınvalidem gezmelere gider beni hiç götürmez yanında ama misafir geleceği zaman en başta ben giderim hizmetçi olarak iyice daraldım.bugün kayınvalidemin gene kardeşleriyle günü vardı bende sabah gittim temizliği yaptım geri evime geldim neymiş kardeşleri gelinleri istemiyorlarmış konuşacakları varmış hey allahım sen büyüksün.artık valla artık neredeyse misafir istemiyorum kimsenin gelmesini madem ben hiç bi yere gitmiyorum.bide üstüne eşime kızar sen misafir sevmezsin diye off haksızıyım arkadaşlar.uzun oldu kusura bakmayın arkaşlar çok uzun oldu ama dolmuşum artık iyice..

haklısın canım.ama hatayı şurda yapıyosun hizmette kusur etmezsen enayi gibi uğraşırsan dahada senden çıkmazlar.bende baştan senin gibiydim 7-8 çeşit şey çıkarıyodum.dadandılar bana .şimdi hiç bişey yapmıyorum çayın yanına iki tane hazır kurabiye tamam.bişey dediklerinde aşkolsun siz bana mı geliyosunuz mamalaramı diyorum napiyim beceremiyorum artık güzel yapamıyorum diyorum çıt çıkmıyo.ama misafirliğini bilen geldimi yapıyorum yine herşey.boşver anlasınlar bazı şeyleri öyle insanlar lazım değil bana sevmesinler beni.kaynanada her işini yapmak zorunda değilsin benimki sapasağlam işe gelince oram ağrıyo buram ağrıyo şimdi bende öyle diyorum inip yptığımda da off belim ağırdı başım ağırıyo falan diye burnundan getiriyorum oh canıma değsin.eskiden salakmışım saygımdan her işine koştum yaranamadım şimdi kendi yapsın haketti

gittiği yerde çocuğuna sahip çıkmayan saygısısız insanlara hiç bi hizmet etmiyorum tek bi kahve.yada çay yanında bisküvi bazen onu bile yapmıyorum çünkü burnumdan getiriyolar

haklısın canım.ama hatayı şurda yapıyosun hizmette kusur etmezsen enayi gibi uğraşırsan dahada senden çıkmazlar.bende baştan senin gibiydim 7-8 çeşit şey çıkarıyodum.dadandılar bana .şimdi hiç bişey yapmıyorum çayın yanına iki tane hazır kurabiye tamam.bişey dediklerinde aşkolsun siz bana mı geliyosunuz mamalaramı diyorum napiyim beceremiyorum artık güzel yapamıyorum diyorum çıt çıkmıyo.ama misafirliğini bilen geldimi yapıyorum yine herşey.boşver anlasınlar bazı şeyleri öyle insanlar lazım değil bana sevmesinler beni.kaynanada her işini yapmak zorunda değilsin benimki sapasağlam işe gelince oram ağrıyo buram ağrıyo şimdi bende öyle diyorum inip yptığımda da off belim ağırdı başım ağırıyo falan diye burnundan getiriyorum oh canıma değsin.eskiden salakmışım saygımdan her işine koştum yaranamadım şimdi kendi yapsın haketti

canım benim misafir dedin mi tüylerim diken diken oluyo bide çat kapı bi tlf yarım saat sonra bizdeler.eşim misafir gelincede sürekli şunuda bunuda yap bisürü emrivaki sanki ben ne ikram edeceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum :( seninle aynı fikirdeyim misafirliğini bilen geldimi en güzelini yapıyorum.buarda hayrettt kiiiiii kırk yılın başı evleneli 2.5 yıl oldu ikinci kez bi arkdaşıma misafirliğe gidiyorum düşün artık halmi rabbim hepimize sabır versin.

ben ençok çatkapı misafirleri sevmem.misafir dediğin haberli gelecek.hazırlığımı yaptıktan sonra sorun yok:))

aynen öyle çatkapı gitmemde gelmesinlerde zaten çalışan insana çat kapı gidilmez haberli olsun başımın üsütünde yerleri var herkesin kayınvalidem bile habersiz gelmez sağolsun mesela hafta içi gelmez çok özel bir durum yoksa kızım çalışıyorsun evine gelip rahat etmek istersin bakın keyfinize der öpüyorum ellerinden kayınvalideciğim

Back
X