merhaba arkadaşlar bütün yazdıklarnızı okudum allah hepimize çooookkk sabır varsin.aynı şeyler benimde başımda yanlız bizde şöyle bi durum var,eşim sürekli eve misafir davet eder onlarda eşleriyle çoluk çocuk gelirler misfiri bende severim başımın üstünde yeri var ama nedense biz hiç misafirliğe gitmeyiz götürmez eşim hep bize gelirler apartmanda komşular toplanır herkes gelir bi güzel 5 kadın 9 çocuk kimse çocuğunada bakmaz benim yağımın altında dolaşırlar etrafı kurcalarlar.hizmetimi ikramımı yaparım kendileri toplanırlar beni davet etmezler.kayınvalidem gezmelere gider beni hiç götürmez yanında ama misafir geleceği zaman en başta ben giderim hizmetçi olarak iyice daraldım.bugün kayınvalidemin gene kardeşleriyle günü vardı bende sabah gittim temizliği yaptım geri evime geldim neymiş kardeşleri gelinleri istemiyorlarmış konuşacakları varmış hey allahım sen büyüksün.artık valla artık neredeyse misafir istemiyorum kimsenin gelmesini madem ben hiç bi yere gitmiyorum.bide üstüne eşime kızar sen misafir sevmezsin diye off haksızıyım arkadaşlar.uzun oldu kusura bakmayın arkaşlar çok uzun oldu ama dolmuşum artık iyice..